Birliktelik olmadı, günü gününe takıp edip not alırım, ama hiç 10 gün gecikme olmadı nedeni nedir nasıl düzelir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayırlı olsun. Ben de çok düşünürdüm nasıl söyleyeceğimi şöyle sürprizli yaparım böyle yaparım derdim hep. öğrendiğim anda dayanamadım o da evdeydi zaten ağlayarak testi gösterdim sadece :D
İnan yaşadığın duygu gerçekten dünyanın en güzel duygusu. 29 haftadaki birisi olarak söylüyorum bunu :D11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖğrendiğim andan beri içim içime sığmıyor, hayatımda hiç yaşamadığım bir duygu bu :) Benimki işte şu an yoksa ben de dayanamaz söylerdim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbence tam akşam yemeğini yiyeceğin sırada hamilelik testini ya da o sğmazsa hamileym yazdığın bir kağıdı tabağın altına koy ve yemek istemek için sana uzattığında tataaammm :D üretebilirsin işte bu şekilde balonlara küçük kağıtlar yazıp koy işten döndüğünde teker teker patlatıp okusun yazıları tabi hamileyim de bu yazıların arasında olucak :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Y3LbDk.jpg Böyle bir ortam ve üç kişilik masa hazırladım misafirimizin olduğunu ama biraz geç geleceğini söyledim bu sırada misafir tabağının içinde minik patikler bulunuyordu :)
- +1 yıl
çok güzel olmuş Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
+1 yıl2 aylık evliysen olabilir bu tür düzensizlikler. havalar ve stres de etkiler. Eczaneden bir test al yap yine de ne olur ne olmaz 16 gün gecikmeden gebelik varsa belli olur. Yok çıkmazsa da beklersin reglin gelir.
10 Yorumla
Romantik bir sofra hazirla ama uç kişilik olsun misafirimiz mi var diyecektir sen de bebek ayakkbilari al vaktin varsa küçücük onlari koy tabagin içine. Evet ama biraz vakit alacak uzak bir yoldan geliyor de :)
614 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAyy bu çok güzelmiş :)
Gizli Soran+1 yılYaptım dün akşam :)
- +1 yıl
Tepkisi ne olduuuu :)
Gizli Soran+1 yılAğladıııı :)
Gizli Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Allahim süper yaa Allah analı babalı büyütsun tüm kadınlara da nasip etsin inşallah evlenir hamile kalırsam bu fikir aklımda :)
Gizli Soran+1 yılAllah gönlünüze göre versin canım :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar Ne Diyor
76
+1 yılHava değişimi
Sinir stres
Diyet
Kam düşüklüğü
Vitaminsizlik
Düzensiz beslenme
Uzun süre ac kalma
Mesela ben 1 ay diyet yapmıştım 15 gün gecikti araştırdığımda açlık yazıyordu 3 tabak yemek yedim ve oldum00 Yorumla
+1 yılevet benim 2 ay bile oldu kislenmelerim vardı doktora git kislerin varsa ilaca başlarsın birde minik bir sır vereyim... Kendini strese sok kanaman gelir yani bende oluyor :D
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
yani benim gecikmeli olduğuda bir olay oluyor ve çok sinirlendiğimde bir anda regl olduğumu farkediyorum
Yemeğe çıkalım
Kutlama var
Dışarda yemek yiyelim de
Suslen hazirlan cikin berabercene :D
Aşkım neyi kutluyoru
Baba oluyorsun :D
Heyecan yaptım
Neticeyi bildir lütfen02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDışarısı olmaz rezil oluruz büyük tepki verir o :)
Valla ben daha çok ilk defa burada evli birinin hamileliğini okuyup sevindim. Bıkmıştık yasak ilişkilerdeki şanssız bebiş muhabbetlerinden.
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDoğru söylüyorsun günahsız yavruların canına kıyıyorlar.
+1 yılYaşından olabilir. Düzensizdir belki. Benim 7 gün falan oldu stresten. Bence doktora gitmelisin hafife alma
01 Yorumla- +1 yıl
Bu üye gizlidur
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girdin m?
Girdiysen de girmediysen de jinekoloğa gitmelisin gerçi. Şu sıralar kullandığın ilaçlar ya da ruh halinle de alakalı olabilir
Bir hastalııtan dolayı da olabilir
Ya da belki bir gebelik09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTest yaptirdim negatif
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişkinse bunun sen de yarattığı hisle de geçikmiş olabilir
Cevap sahibi+1 yılSende*
Gizli Soran+1 yılEvliyim
Cevap sahibi+1 yılBence o zaman gitmelisin. Ben sebepsizce bekar olduğunu düşünerek yorum yapmıştım. Ciddi bir şeyse mazallah. Hem belki test yanılıyordur. Herhalukarda sonuç ne olursa olsun erken öğrenmende fayda var. Bir şey yoksa bile için rahat eder :)
- +1 yıl
yorum yapan arkadas dogru soyluyor kısının dıyecegını dınleyecegıne doktora gorunmen daha saglıklı ve varsa hastalık ERKEN TEŞHİS hayat kurtarır unutma ve utanılacak bısey degıl saglık bu herkesın basına gelır
Cevap sahibi+1 yılMerhaba ieg için teşekkürler. Bu arada gittin mi jinekologa
Gizli Soran+1 yılHayir tekrar test yptim onlarda negatif ama hala olmadim
Cevap sahibi+1 yılTamam canım :)
Gelişmeleri yaz lütfen
Bence bir bebek ayakkabisi al is yerine yolla :) ayyy ne sasirir varya romantik olur. çok sevindim allah anali Babali buyutsun
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOnun için geç oldu yarın yapmam lazım da dayanamam ki beklemeye :)
Gizli Soran+1 yılEşime baş başayken söylesem daha iyi olacak çünkü çok büyük tepkiler verebilir hemen arkasından tüm aileyi arayacaktır zaten :)
Gizli Soran+1 yılGece yarısı saçma bir şey isticem ilk başta :D
Gizli Soran+1 yılAllah herkesin gönlüne göre versin canım biz hazırlıksız yakalandık :)
Gizli Soran+1 yılDarısı başına diyelim o zaman :)
Ayy çok tatlı, maşallah. Sağlıkla doğup sizlerle yaşasın inşallah. Bence hiç beklemediği bir anda tv izlerken falan söyle, şok olsun :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİnşallah, teşekkürler :)
+1 yıl20 gün fazla gibi ama stres tetikler. Bu ay içinde olursun
00 Yorumla
+1 yılCanım stresten olabilir benim iki ay gecikmişti ne zamandır böyle
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIlk defa bole oldu 50 gundud olmuyo iste 20 gunlik. bir gecikme var
- +1 yıl
Hamilelik durumu filan var mı
Gizli Soran+1 yılTest ypatrdim negatif ama bilemiyorum
- +1 yıl
Sen bir kan testi de yaptır garanti olsun
Gizli Soran+1 yılEn sonki birlesmeden 10 gun sonea yptrdim kan testi oxa negatif ama erkenmi yapytrdim bilemiorum
- +1 yıl
Canım sen yine de yaptır yumurtlama dönemin farklı olabilir
Gizli Soran+1 yılTesekkrlerr
+1 yılStresten gecikmistir. Benim 2 ay gelmediği oluyordu. Civan percemi var onu iç sabah akşam olmak üzere. 2 -3 güne regl olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha hayırlı olsun güncellemeyi görmedim
Bende de vardı aynı sorunlar yaklaşık 2 hafta gecikti şu an 5 aylık hamileyim :)
017 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldemeee.. Kasıklarında batma da var mıydı?
Gizli Soran+1 yıldaha 2 aylık evliyim ben yaa hatta ayın 20 sinde 2 ay olucak..
Gizli Soran+1 yılEvlilik yıldönümümüz gelmeden doğurmak istemiyorum =S
Gizli Soran+1 yılbenimde bulantım baş dönmem vs yok hiç bir belirti yok o kadar da dikkat ettim.
Gizli Soran+1 yılbende umarım. Testte yanılma payı ne kadar
Gizli Soran+1 yılTest var ama sabahı bekleyemem sanırım. Teşekkür ederim çok sağol. Allah kurtarsın sağlıkla kucağına al bebeğini
Gizli Soran+1 yılbende çocuk istemeyen biri değilim ama aniden olmassa iyi olur gibi geldi bir an bilmiyorum yani..
Gizli Soran+1 yılSamimi arkadaşlarımla paylaştım bunu hepbir ağızdan oha yuh gibi tepkiler aldım daha da canım sıkıldı testte yapamadım. teşekkür ederim tekrar iyi geldin. Bu arada sen iyi bir anne olmuşsun bile=)
Gizli Soran+1 yılAğlama modundayım her an bugün zor tutuyorum kendimi, İnşallah olabilirim, çok sağol gerçekten
+1 yılyağmur vs oldu soğuktan etkilenme ya da havuz denizden dolayı gecikme olabilir
00 YorumlaNe guzel ya :):) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin analı babalı büyütsün :)
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmin teşekkürler :) Darısı isteyenlerin başına :)
Gizli Soran+1 yılAllah hayırlı eş nasip etsin canım :)
Gizli Soran+1 yılEderim tabi ki :)
evlilik stresinden olabilir bence :D yeni bir hayata uyum sağlamaya çalıştığın için sıcaklar falan bir de
00 Yorumla
+1 yılHava değişikliğinden dolayı çoğu kızda regl düzensizliği oluyor bu aralar, korkulacak birşey yok merak etme :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. Fazla ilişkiye girmekten oluyor. Bakire misin bilmiyorum ama bende ondan dolayı oluyor. Adet oluncada damla damla geliyor normal adetten daha az oluyosun..
00 Yorumla1 ay bile geciktiği olmuştur olabiliyor bazen nadiren... ama aklında kalmasın doktora git bir bakalım.
00 YorumlaSağsağlim dogum yapmak nasip olur inşallah :) çok sevindm senin adına :)
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, inşallah :)
Gizli Soran+1 yılAynen öyle yapayım ben :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey sorucam ne çıktı test yaptırdıysan gerçekten merak ettim
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhamileyim
Cevap sahibi+1 yılAy hayırlı olsun çok güzel çok sevindim en güzel duygudur herhalde seninki :))
Gizli Soran+1 yılteşekkür ederim şoku atınca çok güzel bir duygu:)
Hayırlı olsun :))) Bence esine biraz hasta olduğunu iyi olmadığını eve erken gelmesini söyle geldiğindede güzel bir sofrayla karşıla onu yemek yerken söyle ama dikkatli ol boğazına kaçmasın :))
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl1 saat sonra çıkacak zaten işten telaşlandırmayayım şimdi :)
Hayırlı bir evlat olsun sağ salim doğmasını nasip etsin rabbim... 😊😊
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmiin çok teşekkürler :)
hormonlar olabilir, pisikolojik olabilir, birseyleri fazla dert ediyorsan olabilir.. normal
01 Yorumla- +1 yıl
olebılırde dmı=)?
+1 yılkasık ağrısı üşüdüğündende olabilir bence bir test yap
00 Yorumlailaç geciktiriyor evet ama bence hemen doktor kontrolüne lütfen. miyom da olablir rahminde
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKüçük bir bebek geciktirmiş beni :)
Herhangi bir ilaç kullandın mı ağrı kedici antibiyotik vs
Gecikme durumu tekrar ederse bir doktora git bende de öyleydi kist çıktı00 YorumlaSadece 1 gun adet olupta benim gibi siddetli agri ceken varmidir yaaa::((
00 Yorumla
+1 yılHamilelik olabilir ama strestende geçikiyor merak etme
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHamilelik yok sanirim ilismiden 10 gun sonra kan testi yaptrdim cikmadi erken de yaptrmis olablrm
- +1 yıl
Çıkmaz zaten
Gizli Soran+1 yıl17 18 gunde idrar yaptedm ondada cikmadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden önce spiral taktırsaydn keşke. ya da eşinin spermelerini kurutma falan
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyok canım daha neler :) olsun şu an sorun yok
+1 yılDoktora git için rahat olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılİmkansiz gidemem
- +1 yıl
Niye imkansız olsun? Kontrol olması lazım zaten arada belki bir sorun vardır baştan önlemini alırsın
Soran+1 yılGidemmw
- +1 yıl
Niye
- Daha fazla (46)
Daha fazla(61)
Erkekler Ne Diyor
71
Hayrlı olsun Allah analı babalı büyütsün tomantik bir ortam olsun başbaşa olun ve öyle söyleyin gerçi o ortamın pek bir anlamı kalmayacak kendisi mutluluktan şoka girdiği zaman
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO kadar merak ediyorum ki vereceği tepkiyi :)
+1 yılÖncelikle tebrik ediyorum ve inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsiniz.
+Sana söylemek istediğim bir şey var ama bunu kaldırabilir misin? diye sor
Sonra sürprizi söyle :)01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkürler :) Daha farklı bir şeyler arıyorum aslında :)
+1 yılHormonlardan kaynaklanabilir. Stres yaptıysan ondan olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılStres yapmıyorum aksine çok mutluyum
- +1 yıl
Birkac gün daha bekle yinede regl olmazsan doktora görün
Soran+1 yılGidemem
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılİşte
- +1 yıl
Sen bilirsin
Allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıklı bir şekilde doğum yapar, kucağınıza alırsınız bebeğinizi!
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmin inşallah.
Daha önceleri böyle gecikmeler yaşadıysan normal olabilir. Yok yaşamadıysan ilk oluyorsa kesin hamilesin..
00 YorumlaGecikme olur da bu süreç biraz uzun gibi geldi bana. Ertesi gün hapı alıyorsan bunun için bir doktordan fikir almalısın ;) Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılTebrik eder, mutluluklar dileriz. Filmlerdeki gibi gir cümleye, sana söylemek istediğim bir şey var de sonra da yapıştır :)
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim :) O çok klasik olmaz mı ya :)
- +1 yıl
Bilmiyorum. O zaman "Bende sana ait birşeyler var " de :) :) Ya da "Hayatım, kalıcı bir misafirimiz geliyor yakında ne düşünüyorsun?" de. Hiç hamile kalmadığım için bilemeyeceğim :D
+1 yılBenim hatunun 2 ay gecikti Doğum kontrol hapından oluyormuş aklım gitmişti mk 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılsöyledikten sonra 10 dakikan var bütün kredi kartlarını isteyebilirsin!1:D:D çok iyiyim yaaa:D:D
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHer istediğimi yaptırmak için 9 ayım var :)
- +1 yıl
sen çok çakal çıktın yaw:D:D:D
Gizli Soran+1 yılTabi ki :D
+1 yılOooo super tebrikler bugun çocuk sevmeyen birisinin sorduğu soru canımı sıkmıştı sayende neşelendim biraz
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇocuk sevilmez mi ya öğrendiğimden beri duyduğum heyecanın tarifi yok :)
Ertesi gun hapi veya turevi kullandiysan adet doneminde bir sapma yaratabilir
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılilk beraberliğimizde ertesi gün kullandım. sonra kondom, hormon bozucak başka kullandığım ilaç da yok
Gizli Soran+1 yılBir haftadır ara ara kasık ağrım var ama gelen yok, teşekkür ederim
+1 yılBence ne yap biliyor musun şık bir restorana ya da ilk tanıştığınız yere ve tam o anı dejavu olurken o minik ayakkabıları çıkar ve gülümse bence super
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSöyledim dün akşam :)
- +1 yıl
Sevindim :)
+1 yılIliskiye girdin mi biriyle. Cevap verirsen nedenini bulalim...
01 Yorumla- +1 yıl
Polikistikover sorunu olabilir mi acaba. Arastir bir
çok sevindim beee :D haydi Allah analı babalı büyütsün
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAyy teşekkür ederiim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunuyorum ... vs seks sırasında korununz gibi kelimeler ne demek ben anlam veremiyorum.. pek sevgilimde olmadı böyle şeyleri bana ögretsin? ne anlama geliyor koruyuorum.. korunuyoruzz felan..
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkorunmak, hamile kalmamak için önlem almak
Cevap sahibi+1 yılyani ne yapmak oraya kalkanmı koyuyonuz? :D anlamıyorm ne bu :D
Sağlıklı doğumlara inşallah, Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütür inşallah
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmin teşekkürler.
Allah Bağışlasın... Hayırlı bir evlat ve güzel isimle isimlendirirsin İnşallah...
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmin inşallah :)
+1 yılmasrafın çoğalıyor odanın birini özel hazırlayalım de anlarsa tabi
00 Yorumla
+1 yıldikkat et 2 can var burada de hiç beklemediği bir zamanda :D
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDeğişik bir şeyler arıyorum :)
- +1 yıl
:D ya da bebek kıyafeti vs alıp hediye paketiyle kocana ver. bunlar klasik şeyler daha da degişik nasıl olur bilmem
Gizli Soran+1 yılKızlardan birinin fikri hoşuma gitti sanırım onu yapıcam :)
Önce yabancı dillerde söyle anlamıcak ya en son Türkçe söyle :D
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAkşama kadar nasıl ezberleyeyim :)
+1 yılBenimki de gecikti 21 sene geçti acaba hamile miyim
15 Yorumla- +1 yıl
Hamileysen çıkar artık çocuğu
- +1 yıl
Normal doğum yapıcam☺️☺️
- +1 yıl
Kaç yıldır içerde belli değil çıkar bir askerliğini yapsın
- +1 yıl
Akdagaggshg bedelli yapsın ben alıştım. İçerde kalsın
- +1 yıl
Glddkdjdsfj tamam
+1 yılSorun var kesin sende istersn sana bir iki yöntem söylim kaynat iç hemen olur
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTabiki
- +1 yıl
Sana burda demesem sorun olur mu engel yemiyelym ekle Ordan yaz
- +1 yıl
Yanlş anlama lütfen lezö yaz sana atarım kçsilersn hemen
- +1 yıl
Neredesin atacak msn bekliyorum çıkacam bakkkk
+1 yılAllah analı babalı büyütsün :) Bize de nasip olur inşallah
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim, inşallah :)
+1 yılOlabilir. havalar zaten sıcak bu aralar böyle olması normal
00 YorumlaPsikolojik. Ve ilişki yaşadın mı? Yani hamile olabilirsin
00 YorumlaSonunda hamile olduğuna sevinen biri çıktı.☺
Allah analı, babalı büyütsün.01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmin teşekkürler :)
Sana selam ı var de kimin diye sorduğunda bebeğinin de olmaz mı?
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO tarzda çok espri var kimin diye sormaz ki aleykümselam der geçer :)
- +1 yıl
Koptum yaaaa :D ben kesin çocuğum olcağını öğrendiğimde bunu yaparım :D
Gizli Soran+1 yıl@gizem5 söylediğini yapıcam sanırım :)
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılHormonların düzenli çalışmıyodur bir jinekoloğa git
00 Yorumla
+1 yılHayrli olsuuuun allah anali babali buyutmek nasip etsin tebrikler :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkür ederim sağol:)
Hayırlı olsun ben bile mutlu oldum =) Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş :)))
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmin teşekkürler :)
- Daha fazla (41)
Daha fazla(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri