+1 yılO idrar testlerinin yanıltma ihtimalleri var. İçe boşalma oldu mu? Ve en net sonuç kan tahlilinde çıkar
018 Yorumla
Soran+1 yılPozitif sonucu olusmasi icin hamilelik hormonu gerekir ve hamile belirtileri var ayriten sara hastasiyim yarin ozelden aldiricam bana bir riski bulunurmu
Soran+1 yılBosalma olmadi ama zevk suyunda ameni olabilir diye supheleniyorum bir yondende aaklimi celen neden 2 yildir olmadida simdi ayriyet regl de olmadim napicagimi bilmiyorum
- +1 yıl
Ona en iyi kararı doktor verir ilaçla düşürme sakın senin için riskliyse zaten belirtir onlar işlemi yapar. İdrar testlerinde yanılma olduğu bir çok kez görülmüş bişey. Pozitif çıksa da yanıltma ihtimali var net sonuç için kan tahlili yaptır dedim zaten.
Soran+1 yılYasim kucuk aileler ogrenmemeli hayati kararmasin kimsenin ben yaptim ben zecami cekerim yeterki aileler zarar gormesn benim tek derdim yarin ozelde hersey biticek ailelere mesaj gidermi bir bilginiz var mı
- +1 yıl
Bak ben Att yim. bir ebe ya da kadın doğumcu kadar değilim ama bir takım bilgilere sahibim. Boşalma olmadıysa test yanıltma ihtimali daha yüksek zevk suyunda meni de olabilir ama dediğine göre ben pek ihtimal veremedim. Hamilelik aslında kolay bişey değil biraz şans biraz doğru zamanla alakalı içinde olduğun stresten kaynaklı gecikme yaşıyor da olabilirsin
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran+1 yıl19 yasindayim ve daha ablam var evlenicek benim evliligim de imkansiz aceleyle dugun yapmammda eger ogrenirlerse kesin birilerinn cani gidicek ben vebalini odicem ama yeterki ogrenmesinler
Soran+1 yılBir yildir gecirmedigim nobeti bugun gecirdim stres asiri var bilmiyorum belkide gerckten strestir ama bir sekilde ogrenmem gerekiyo kan gelmedikce beynime kan sicriyo sanki hic iyi hissetmiyorum
- +1 yıl
Yok kimse bişey diyemez o yaşta isen devlete bile gitsen kimse bişey diyemez. Hasta hakları ve mahremiyetine girer. Küçük olsan mahremiyet aileni de alırdı içine ama 18 i doldurmuş geçmişsin. Mahremiyetin tek
Soran+1 yılAilemi zor durumda birakamam kahrolurlar benim derdim onlarin cani yanmasin eger yarin sara oldugumu solersem doktor bakmayabilirmi bana
- +1 yıl
Bakarlar muayeneni yaparlar. İlk başta normal test yaptırmak istediğini söyle hamilelik için sarayı karıştırmadan sonra sonuca göre görüş doktorla
- +1 yıl
Dilersen özelden de yazıp konuşabilirsin burdan yazmak rahatsız ederse
Soran+1 yılOzelden yazamiyorum ×permidir nedir o eksikmis egerki su zamana kadar ilk kez boyle birsey yasadim test neden yalan solesinki negatif olsa tamam ama pozitif gorunuyo iki cubuk 😣kafayi yicem
Soran+1 yılBen gunahsiz bir bebege kiyicam hemde benim yuzumden kacmayida dusundum ama olmaz ailemin basino derde sokmak istemiyotum Allahim affetsin birdaha tovbe 😭
- +1 yıl
Bana Takip atarsan yazabilirim benim xper yeterli.
- +1 yıl
Peşinen kesin olmayan şeylerle kendini kötü yargılama. Belirtileri yaşıyorum dediklerin neler
Soran+1 yılKasiklarimin bolgesi gogus siskinligi mide bulantisi gece ayaklarim sicaktan yaniyo insallah kuruntudur insallah ders almam icin bir imtihandir
Soran+1 yılTakip ettim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhamilesin, hayırlı olsun kocana müjdeyi vermelisin :)
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVar, MİFEPRİSTONE (RU486) diye bir hap var onunla eğer erken davranırsan hamileliğini düşüre biliyorsun. Mifepristone® (RU486) Ürün Kodu: 7680552050024
Detaylı Bilgi için burayada bakabilirsin: https://tr.wikipedia.org/wiki/Mifepristone
Soran+1 yılBu ilac buralarda yokmus arastirdim herturlu baktim katil olma fikri zaten kahrediyo ben napicam hic bukadar caresiz hissetmemistim kendimi
Cevap sahibi+1 yılBelki çocuğu doğurman senin hakkında daha hayırlıdır, bakamışsın çok iyi bir evlat olumuş, ilerde sana bakar, çocuğu veren Allah rızkınıda verir elbet, bence doğur çocuğu eminim annelik sana çok yakışacaktır. Herşeyin pozitif yönünden bakmaya çalış.
Soran+1 yılBen anneme babama hamileyim diye cikamam birbirlrini mahvederler olmaz kaldiramki kimse oyuzdrn istemiyorum mecburum 😭
Cevap sahibi+1 yılPeki diyelimki aldırdın, bundan sonra bir daha çocuğun olmazsa ne yapacaksın!! Birgün gelir o kadar cok Çocuk istersin o zamanda Allah sana vermez, ben sana verdim sen kabul etmedin der ve vermezse ne yapacaksın?
Soran+1 yılBen bunun bir imtihan oldugunun farkindayim hatta belkide o testin pozitif gorunmesi bile imtihandi herseyin hayirlisi olsun 😔
+1 yılgit bir test al yap eğer pozitif ise allah anali babali büyütsün
00 Yorumla
+1 yılGozunuz aydin mi diyim ayvayi yedin mi diyim hangisi
04 Yorumla
Soran+1 yılKocaman bir ayva 😏
- +1 yıl
Eczaneye o zmn
Soran+1 yılYarin test elimde olucak insallah ayva ddgildor
- +1 yıl
Mercimektir😂
Kızlar Ne Diyor
+1 yılŞey İm evet hiç gecikme olmuşmuydu
120 Yorumla
Soran+1 yılBir kere daha olmustu bir yil once duzenlidir normalde
- +1 yıl
Hım tehliklei bir durum
- +1 yıl
koruma olmuşmuydu
Soran+1 yılMalesef bu zamana hic koruma kullanmadik
- +1 yıl
Hım buzamana kadar kullanmadın o zaman erkek kısır
- +1 yıl
yani hamile değilsin bence
- +1 yıl
sen kısır olsan adetin düzenli gelmezdi
- +1 yıl
Şimdiye kadar olmasıysa
- +1 yıl
bundan sonrada olmaz yani
- +1 yıl
kaç kere ilişki yaşadın ki
Soran+1 yılKisirda degilim hamilede bu haralar cok strese girdim o halde ondandir umarim ama hamile belirtileri cok fazla gorunuyor
- +1 yıl
o zaman hamilesin
- +1 yıl
Belirtileri zaten 2 haftada gösterir
Soran+1 yılIki yildir yasiyorum ve korunmasiz adet gunumde sivilcelenme karin geisi olmustu lakin bes gun gecti ve bu surede adet belirtiside gecti hala olmadim
- +1 yıl
hamilesin iste
- +1 yıl
annelik güzeldir korkma
Soran+1 yılAma evli degiliz sozluyuz ve daha erken bebek icin cok korkuyorum
- +1 yıl
o xaman ailenize söglemeniz gerekicek erken düğün yapın ya da
Soran+1 yılOda olmaz yarini beklicem mecbur test aldi sozlum sonuc umarim pozitif degildir
Soran+1 yılBu zamana kadar hic korunmadan oldu dikkatliliginden mi yoksa kisir sansi varmidir
+1 yıldogurmalısın , adını nur koy.
10 Yorumla
+1 yılhamilemisin simdi
062 Yorumla- +1 yıl
kandom neden kullanmadınız neden bosalmasina izin verdin ki
Soran+1 yılSorunda buya veemedim ve iki yildir boyle bir sorun yoktu ozel hastaneye guvenebilirmiyim aileye gitmez degilmi
- +1 yıl
vermediysen nasıl boşaldı ki boşalma olmadan cocuk olmaz sonuçta
Soran+1 yılEvet bizde ona sasiriyoruz imtihan demekki hakettikte yeterki yarin hastanede sorun cikmasin
- +1 yıl
ozel e gel konusalim
- +1 yıl
takip et beni Şu an beni de korku saldı
Soran+1 yılMesaj atamiyorum ama
- +1 yıl
xper yetmiyor sanırım burdan konuşalım madem şimdi sorum sana normalde adet ne zaman oluyordun ve iliskiyi ne zaman yaşadın
Soran+1 yılNe yapmaliyim mesaj atabilmek icin
- +1 yıl
atılmıyor xper düşük
Soran+1 yılNe olacak peki konusalim burdan yeterince bu imtihandan kurtulayim 🙏
- +1 yıl
adet günün normalde ne zaman ve iliskiyi ne zaman yaşadınız içine girdi mi afedersin?
Soran+1 yılKafayi yicek gibi hissediyorum ben boyle birseyi nasil yaparim 😣
- +1 yıl
sorumu cevaplar mısın lütfen yardımcı olmaya çalışıyorum
Soran+1 yılAynen normal birsekilde iliskiye girdik gecen ay 17 sinde oldum bu ay gecikti ve test alip yaptigimizda bugun pozitif cikti
- +1 yıl
içine boşalmış keske kandom kullansaydınız:/ ah be kızım peki iliskiye ne zaman girdin
Soran+1 yılYazamadim kusura bakma iliskiye iki hafta once girdik sayilir dahada erken olabilir ozele guvenmek istemiyorum ama randevu aldik
- +1 yıl
tam da doğurganlık doneminde iliskiye girmissiniz hem de boşalmış :/ bosalmadan cocuk olmaz sonucta haksız mıyım
Soran+1 yılHayir bosalmadi diyorumya iki yildir yok boyle birsey ben eminim imtihandan cunku cok sey atlattik ama napicami bilmiyorum yarin hastaneye gittigimde ya aileme mesaj giderse hersey biter hersey ailem kendine zarar verir inanamazlar boyle birseye
- +1 yıl
kızım saf mısın boşalmış ışte bosalmadan mümkün olabilir mi biyolojik olarak farketmemissinizdir
- +1 yıl
dogurganlık doneminde iliskiye girmissiniz cocuk ta boşalmış farkında olmadan zaten farketmemenizde dogal
- +1 yıl
ya da zevk suyunda sperm vardır
Soran+1 yılOzel hastane aileye haber verirmi
- +1 yıl
gittin mi hastaneye
Soran+1 yılBes haftalikmis aldirdim anesteziyle uyutulup aldilar hicbiseyi hissetmedim kanda geliyo Şu an tek umudum bebek 40 ina basmamisti ve can uflenmemisti eger canli olsaydi katil olurduk ama cok sukur beterin beterine denk gelmedim
- +1 yıl
5 haftalık nasıl oluyor ki 2 hafta önce iliskiye girdin sonucta?
Soran+1 yılBilemiyorum bes haftalik denildi ustumden bir yuk kalkti anlatamam herkez yasadigimdan ders alsin yasamam demiceksin bak bende hic beklemeden neler yasadim neler allah yinede yardim etti yoksa ben asla o cesaretsizlikle gidemezdim
- +1 yıl
ya bende yaşadım ama benim normal ilişki olmadı boşalma falan da olmadı bugün adet oa günüm 2 3 gün oncesinden afedersin ishal olurum belirti olarak oldum ishal ama kasıklarimda hafif sislik var şimdi seni görünce beni bir korku saldı korkmaya başladım boşalma falan olmadı dedin çünkü ama benim yumurtlama donemimde olmadı adetten hemen sonra yaşadım
Soran+1 yılBiz ozamanda yasamistik belkide ozamandandir dedigim gibi stresten sansim ama ben kendimdeki degisikligi farkeder etmez sozlumude inandirdim ve test yaptik yanimda olmasaydi oan ben zaten hicbisekilde atlatamazdim ne yapicaksan yap tek yapma bugun her animda yanimdaydi olmasaydi ben asla yapamazdim
- +1 yıl
ee adet olmamismiydin ve bosalmismiydi digerinde
Soran+1 yılHicbirzaman icime bosalmadi ama demekki zevk suyundaki menilerden oldu bu adetten sonra yasamistik yani bes hafta oldu aynen bu en son iliskiden saniyodum ama halbuki degilmis test al kendine sen alamiyorsanda sevgilin alsin onemli cunku bir iki haftasinda cok nadir anlayabilirsin sonrasinda da buyumusse benim gibi daha cok korkarsin demek istedigim 40 i gelmeden bir test yaptir kendine
- +1 yıl
adetten kac gun sonra yaşadınız
- +1 yıl
benim içime girme dahi olmadı nasıl hamile olayım hem daha yumurtlama dönemim bile degildi sen yumurtlama doneminde tamamen icine girmiş cok normal hamile kalman
Soran+1 yılŞu an kafam okadar bir doluki neyi ne zaman yasadik bilmiyorum ama sana onerim test al tek basin yapma testi yaninda biri muhakkak olsun ben cok kotu oldum sozlum ayakta tuttu oyuzden dikkatli ol
- +1 yıl
ama diyorum ki biz zaten sizin gibi iliski yaşamadık hiç içime girmedi ve yumurtlama doneminde hic yapmadık böyle bir şey zaten ishal falan oldum muhtemeln bugün veya yarın hasta da olurum inşallah dua et benim yaşımda küçük aileme haber vermek zorunda kalırlar herhalde
Soran+1 yılOzaman cok sters yaptin benim dururumdan etkile din oyuzden olmuyosun adet Şu an olemi?
- +1 yıl
evet senide okuyunca baya strese girdim benim icime girmedi hic sadece dokundurdu ve yumurtlama donemim 4 unde basliyorken ben 28 inde yaşadım ishal belirtisi de görüyorum hafif karın agrim da var ama olmuyorum :/
Soran+1 yılAdete dair herseyi yasadim sivilce kasik agri cikolata krizi goguslerseki degisiklikler ama olmadim cunku vucut alismaya calisiyomus bebege buyuzden belirtileri gormusum ama adet olmamisim
Soran+1 yılMigden bulaniyomu hic ya da goguslerin sismi damarlarinada bir bak bide kasik bolgen sismi onlarada bakman lazim durduk yere halsizlik yorgunluk uykuda gelebilir gece uykudan uyanma ya da ne bilim ayaklarda fazla isinma oluyomu
- +1 yıl
ama gecen ay adet olmamismiydin sen olmadın herhalde
- +1 yıl
hayır bunlar bende olmuyor bende sadece karnın cok hafif derece de ağrıyor ve ishal oluyorum o kadar
Soran+1 yılSon adeti oldum ben temmuz 17 sinden 22 sine kadar bu ay 14 civari olmaliydim gecikmeye baslayinca bendeki tuhafliklarda yerine oturdu yavas yavas ne oldugunu anladik cok sukur bir hada olmicak insallah
- +1 yıl
iliskiyi ne zaman yasamistin adetten kac gun sonra yani
Soran+1 yılO kismi hatirlamiyorum takvime bakip hesaplamam lazim ama biraz dinlenmem iyi olucak soku atlatmis degilim
- +1 yıl
bence sen yalan söylüyorsun çünkü bunlara göre hamile kalman bile bir olanaksizlik bir dedigin bir dedigini tutmuyor muhtemelen xper kazanmak icin bunu yaptın ama beni Şu an cok kötü duruma soktun eger gerçek degilse canımdan can aldın hakkımı helal etmiyorum strese soktun beni ister istemez
- +1 yıl
ya doğruyu söyle rahatlat
Soran+1 yılXper ne ne ise yariyo benim haberim bile yok ben daha farketmis olman lazim yeni kullaniyorum bu uygulamayi benim canimdan can gitmis ne xperi o ne kizim delirdinmi sen bole bir konunun sakasimi olur yararlanilmasimi olur ne anlarsan anla beni cirkin suclamalarina alet etme hic yakistiramadim cunku su davranisini sana gormesemde konduramadim haberin olsun hadi eyvallah🙋
- +1 yıl
umarım yalan soylemiyorsundur çünkü dogru düzgün anlatmiyorsun bile
Soran+1 yılEger ki yasasaydin bukadarini bile anlatamazdin emin ol yasamani istemem allah gostermesin ama kac gundur ne halde oldugumu bir ben bide sozlum bilir insanlari yalan veya dogru diye yargilama hele sacma sapan bir puan icinse hic kirma degmiyo cunku bugun ben bes haftalik bir cana kiydiktan sonra daha iyi anliyorum bunu
- +1 yıl
peki tamam kusura bakma bilemem tabi ki ama seni okudukca boşalma olmadı diyorsun hamile kaldım diyorsun diye dedim korkuttun beni de çünkü
Soran+1 yılOnem degil stresten bole dusunmek isteyip yazdiginin farkindayim sakin kalmaya calis bosalma olmadi demiyorum ben icime bosalma olmadi okadar onun disinda normal bir iliski yasandi bir ayda iki kez yasadik demekki iki hafta oncesi defilde addeten hemen sonraki gunlerde yasadigimizda olmus adet gunune kadar kendini belli etti ama ben iki yildir bole birseyi gormeyip yasamayip bir anda yasarim diye dusunmedigimden konduramamdim kendime adet 7 gun gecti bugun ve bebefi aldiktan sonra hafif kan akmayada basliyo Şu an iyiyim varsa oyle bir suphen test al 10 lirami ne en azindan icini rahata erdirirsin o test beni kendime getirdi ya zaten sonrada hemen bugun islem gordum ole yani surec boyle gercekledti ve bu yine ustun koru anlatilmis hali
- +1 yıl
peki bir sey sorucam bosaldiktan sonra tekrar icine girdi mi çünkü fazla miktar sperm olması lazım ki hamile kalabilesin belki penisin üstüne sperm kalmıştır çünkü
Soran+1 yılEvet kesin oyle oldu ya da artik bir cezayi durdurulmayi hakediyoduk rabbimde sinadi bizi iyiki oldu biz dersimizi aldik
Soran+1 yılAma soyle birseyde var biz korunmuyorduk lakin cok dikkat ederdik temizlige diyorumya olucagi varmis
- +1 yıl
içim rahatladı Şu an cunku spermsiz cocuk olmaz muhtemelen bosaldiktan sonra tekrar içine girdi afedersin ve penis uzerindeki spermler yerleşti ama bende boşalma gibi bir durum yok biz vajinama degdiriyor 30 dk sonra falan göbeğime carsafa falan boşalıyor
Soran+1 yılYani oda bir ihtimal ama vajina ole tuhaf birseyki hic belli olmuyor sana simdi stres yapma dicem yapicaksin bekle sabret bir kac gune olursun dicem sabredemiceksin oyuzden sana test al diyorum yoksa sende benim korkumu yasiyorsun Şu an yani cok olmasada yasiyosun haksizmiyim
- +1 yıl
evet ama daha yeni adet olmam gerekiyor 2 3 gun gecsin olmazsam alırım ama ishal dir hafif karın agrisidir yaşıyorum ama göğüs de vs dir senin dedikleirn yok bende her adet oldugumda yaşadığım şeyleri yaşıyorum
Soran+1 yılOh cok sukur olmasinda zaten cok supheye dusersen icin rahatlasin diye alirsin ama dediim gibi sevgilin olmadan yapma testi simdilik bukadar ben artik cidden dinlenim ayakta uyuyorum resmen 🙄😶
- +1 yıl
senin muhtemelen yumurtlama dönemine denk gelmiş çünkü insanin hamile kalma süresi sadece 4 gündür o da baya boşalması lazım bir daha dilkat edersin ama ben seninki gibi normal iliski yaşamadım hic ve boşalma da olmadı yani hamile olmam cok cok düşük bir ihtimal boşalma bile yok onu birak seninki gibi icime girme durumu da yok 2 senedir ayni seyi yasamaissinz normal benim olacagimi sanmiyorum
Soran+1 yılBizim birdaha iliskiye kalkisicagimizi dusunmuyorum sana gelince allah yardimcin olsun stres yapmaki adet olabilesin hamilelik olmasada yinede stres yapma adeti cok etkiyo stres
- +1 yıl
tamam canım geçmiş olsun
Soran+1 yılAllah razi olsun🙏
test yaptinmi
07 Yorumla
Soran+1 yılYarin yapacagim umarim korktugum basima gelmez
Soran+1 yılDaha evliligimiz icin erken ailem duyarsa kahrolur dusurmem lazim bundan sonra hayatima dikkat edicem af dilicem ama ailemi dusunmem lazim hatam buyuk aileler kabullenmez😔
Soran+1 yılEpilepsi hastasiyim bebege zaten zarar vericek artik yardim edin napicam ben
- +1 yıl
ya bak anlıyorum seni ama neden evlenmeden önce ilişkiye girersinizki yani bekleyemednzmi bir süre ne diyeyimki ben sana ben olsam ne aldırırdim nede düşürmeye çalışırdım ben kıyamazdım e bide Allah korkum var yapamazdım bir yolunu bulup evlenmeye çalışırdım Allah sana yardım etsin
Soran+1 yılAilem canina kiyar 😢olmaz yapamam bunu onlara yarin ozele gidicem herseyin hayirlisi olsun
gelir biraz bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeçete
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani ne pecetesi
Erkekler Ne Diyor
bir kaç güne olurrsun merak etme 5 gün bişey değil
11 Yorumla
Soran+1 yılAma hic gecikmezdi ki neden boyle oldu bu ay cok strese girdim ondan mi?
Allah analı babalı büyütsün
00 Yorumlaiyi olmuş gebesin işte ucz. kşr
00 YorumlaHadi hayirli olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım