Bugün alışveriş yaparken ona resim atmıştım bunları aldım diye, o da niye aynısından 2 tane aldın dedi pedden bahsederek, halbuki aynısı değil biri günlük ped biri normal ped yani... Şimdi ona ikisi arasındaki farkı çok detaya girmeden nasıl açıklayacağım?
Cevabın nedir?
Orkid Ne Diyor
Çok Süper Cevap
dinen böyle bir şey yok. yani kuranda yok.
ama temiz olmak islamın emri. günlük ped kullanma gerek. erkekler de oturarak işemeli. sağlık açısından gerekli olan bunlar. hurafelere inanmayın019 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHurafe degil arastirirsan iyi anlarsin
Gizli Soran+1 yılIki laf duymadim bizzat okudum okuduk yani cok dikkat edenler yapiyr bunu zaten adim atmasi gerekiyor idrar yaptktan snra damla olarak gelebiliyor cunku.. yasinizdaki biri bunu bilmeli
- +1 yıl
sen anlamıyorsun dediğimi. kabir azabı falan demişsin ben onu kuranda görmedim.
ama işeme meselesi erkeğin ayakta işemesi olmaz. erkek de oturarak işemeli. aykata idrar kesesi tam eğiminde olmaz ve prostat zorla açtırılır. bu nedenle de kapanması zor olacağından işeme eylemi bitse de idrar gelmeye devam eder.
oturarak işendiğinde prostat kendiliğinden açılır. idrar kesesi de uygun eğimde olduğundan tüm idrar boşalır külot kirlenmez. temizlikde otururken daha kolay olur
Gizli Soran+1 yılBu konuyu arastrinn idrar ve kabir azabi konusunu hadistir en onem vermemiz gereken noktalrdan biridir
- +1 yıl
bak arkadaşım senin anlama sorunun ve okuma sorunun var. dikkat et kuranda görmedim dedim. hadis demedim. ben ehili sünnet değil ehli kuranım. hz. ebu bekir zamanında peygamberin sözlerimi kayıt altına almayın ümmetim farz zanneder zulum olmasın demesi üzerine tüm hadisler toplanıp yakılmıştır. toplanan hadis sayısı 500 dür. ama şu an 1500 tane hadis var. ortadan kaldırıldığı halde 1500 hadis. bunu yazanların en çok hadisçisde peygamberin ölümünden 200 yıl sonra doğmuş tırmizi ve buharidir.
kuran yani Allah sözü dururken tırmızi ve buhari gibi yalancıların hadis diye uydurdukları yalana mı inanıyorsunuz
Gizli Soran+1 yılEvet inaniyorum sizin inanmamaniz da col uzucu malesef ki umarim dogru yolu bulursunuz cunku sunnetlerde derece derece sevaplar vardir peygamberimizin sefaati uzerimize olur insallah ve senin inanmadigin sunnetler bilimsel olark bile aciklaniyor ki kacc yuzyillar sonra... keske sizde dogruyu bulabilseniz. benim okumam gayet iyi insan kendini bilir anlama guclugu hic cekmedigim suana kadr. iyi geceler..
- +1 yıl
bakın ben yolumu biliyorum. her hadis her sünnet doğru değildir. özellikle hadisler. çok az hadis vardır sahih olan.
ayrıca sizin bu sünnet eğilimiz sizi Allahtan uzaklaştırmış ne dediğinizi bilmiyor peygamberi Allah yerine koyuyorsunuz. tövbe edin. şefaat sadece Allaha aittir. peygamberlerin şeffat gibi bir yetkisi yoktur. siz peygamberi ilahlaştırmışsınız. aslında siz doğru yola girin
Gizli Soran+1 yılAllah birdir. sen benim yazdiklarimdan bunu anladiysan algi sorunun var kusura bakma hic
Gizli Soran+1 yılBirsey bildigin yok yahu evladim diyorsun ustelik
- +1 yıl
esasen sen bilmiyorsun. sen emevilerin abbasilerin kalşıntısı araplaştırılmı din diye tanıtılan arap kültürünü yaşıyorsun. cehenneme kadar ne yaşarsan yaşa be. offfff. senle mi uğraşacam. istersen şeytana tap bana ne. yeter. cevap yazma sohbet bitsin. cehenneme kadar yolun var. bu ne ya.
Gizli Soran+1 yılTebrikler.. kendinizi ortaya koydunuz
Gizli Soran+1 yılTerbiyesizliginize karsilik bunu Allah icin paylasiyorum.. kim Resullah a itaat ederse Allah a itaat etmis olur-- nisa 4/80--Kur an okumazini tavsiye ederim
- +1 yıl
Bakara 48 Öyle bir günden korkun ki, o günde hiç kimse başkası için herhangi bir ödemede bulunamaz; hiç kimseden şefaat kabul olunmaz, fidye alınmaz; onlara asla yardım da yapılmaz
Enam 70 Dinlerini bir oyuncak ve bir eğlence edinen ve dünya hayatının aldattığı kimseleri (bir tarafa) bırak! Kazandıkları sebebiyle hiçbir nefsin felakete duçar olmaması için Kur'an ile nasihat et. O nefis için Allah'tan başka ne dost vardır, ne de şefaatçı. O, bütün varını fidye olarak verse, yine de ondan kabul edilmez. Onlar kazandıkları (günahlar) yüzünden helake sürüklenmiş kimselerdir. İnkar ettiklerinden dolayı onlar için kaynar sudan ibaret bir içecek ve elem verici bir azap vardır.
Enam 51 Rab’lerinin huzurunda toplanacaklarından korkanları (vahy) ile uyar ki onların Allah’tan başka velileri ve şefaatçıları yoktur. Umulur ki korunurlar.
Bakara 123 Ve bir günden sakının ki, o günde hiç kimse başkası namına bir şey ödeyemez, kimseden fidye kabul edilmez, hiç kimseye şefaat fayda vermez.
Gizli Soran+1 yılBen ne diyoruum sen ne anliyorsun bosver
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstekli olman gayet normal isteği kontrol edememen. eğer istekli olmasan sorun var demektir zaten. 😊😊
Söylediğim gibi sorun isteği kontrol edememe istek sizi kontrol ediyor. İnsan 15-16 yaşında evlenmeye programlı. Bu yaşlar geçtikçe sonra özellikle bayanlara cinsel istek muazzam artıyor. Evlene kadar cinsel yönden sabit duracam dersen bu imkansız. eğer cinsel soğukluk yoksa onu bilemem. O ayrı bir sorundur. 😊😊
Yani mastu yapmıyacam demekle bırakamazsin. Önce bu bir ihtiyaç, bunu kabul edeceksin. Sorunun cinsel yönden kendini tam rahatlatmaman. Eğer kendini tatmin etmezsen istek azalacağına daha da artar. Yaptıkça yapasın gelir ve Kısır bir döngü ye girersin. Yani istekten çıldırırsın Bunun için haftada 3 kez tam orgazm olacak şekilde mast yapın isteğini kontrol etmen lazım. aynı düzenli cİnsel ilişkide olduğu gibi.😊
Peki orgazm olabiliyor musun.😊😊00 Yorumla
+1 yılistedikleri kadar övsünler günlük ped zararlı
günlük ped çok nadir kullanıyorum o günleri de söylememe gerek var mı? adetten on gün kadar sonra yumurtlama zamanı gelir kadınlarda akıntı yoğunluğu olur işte o zaman kullanırım diğer normal zamanlarda kullanmam bir şey02 Yorumla- +1 yıl
2 yıl kadın doğum hastanesindeydim hiçbir hekim önermiyor palavra bunlar
- +1 yıl
kesinlikle bana da kullanma demişti kadın doktoru
+1 yılbu kız profili açan erkeklerdeki milleti kandırma amacı ne ya? hayır kadınlık hakkında bir şey bilmiyorsan yazma. tüm erkekler de tav olmuş bir de. bu kadar mı açsınız ya cinselliğe. ismini bile bilmediğiniz birinin görüşü bu kadar mı azdırıryor sizi?
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar Ne Diyor
329
+1 yılBende senin gibiyim hergün ped kullanıyorum ancak günlük ped değil. Orkid Platinum Gece olanını kullanıyorum. Günlük ped ile rahat edemiyorum. Uzun süre gün boyunca çamaşırda sabit kalmıyor ya katlanıyor ya kayıyor. Bu sebepten kanatlı ultra ped kullanıyorum.
10 YorumlaGünlük ped gözümüze ne kadar hijyenik gelsede aslında çok sağlıksız. Mantar oluşumuna davet çıkaran bir olay. Lavabo ihtiyacını giderdikten sonra peçeteden önce su kullanılmalı daha sonra kurutmak için peçete kullanılmalı. İç çamaşırı da günlük veya iki günde bir değişilmeli. İç çamaşırı asla ıslak tutulmamalı. Vajina mantar oluşumuna cok yatkın.
12 Yorumla
Sponsorlu+1 yılSelam! Senin de belirttiğin gibi iç çamaşırını sık sık değiştirmen ve kuru tutman gerçekten önemli. Bunun yanında yanlış bilinen aksine Orkid günlük pedler sağlığa zararlı değildir. Orkid Günlük Ped'lerin tümü dermatolojik olarak test edilmiştir ve günlük kullanıma uygundur. İnce ve nefes alan Orkid Günlük serisi nefes alacak şekilde tasarlanmıştır ve güvenle kullanıma uygundur ✌️ Her gün temiz bir iç çamasırı hissi için Orkid günlük ped kullanmayı deneyebilirsin 💙
+1 yılHayır. Önceden kokulu kullanıyordum ama rahatsızlandım sağlıksal olarak. Sonrasın da doktorum da parfümlülerin normale oranla kat kat daha zararlı olduğunu söylediğinde bıraktım. Sık sık değiştirip, yıkıyorum.
20 Yorumla
+1 yılVer kullansın ne saçma muhabbet ya bilse ne olur bilmese ne olur aradaki farkı.
60 Yorumla
+1 yılSürekli kullanmam eğer iç çamaşırımı sürekli değiştiremeyeceğim bir durum olursa kullanırım ne kadar hijyenik olsalarda pedler sağlıksız kokusuzu bile mümkün mertebe kullanmıyorum çamaşır değiştirmek daha sağlıklı 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPed: oo zavallı adet olmuş.
Günlük ped: şeyi sürekli akitiyo.
Prezervatif: oo yuva bulmuş çakal72 Yorumla- +1 yıl
3 e güldüm ;)))
+1 yılBende kullaniyorum. Sik degistirmek lazim ama. Bir de akintinin azalsin istiyorsan gece yatmadan once elma sirkeli suyla belden asagini durula ne koku ne akinti olmuyor. Hergun yapmalisin ama tavsiyem
00 Yorumla
+1 yılped değil de prezervatiflerin intten sipariş edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
kasadayken önümdeki adam prezervatif istedi kasiyerden cok gülesim geldi :D01 Yorumla- +1 yıl
Niye ki yani herkes yapıyor senin gülmenin sebebi hangi açıyla baktığından kaynaklı. Sen komik bir şey olarak görüyorsan gülebilirsin tabii ama utanılacak hiçbir şey yok bence. Ben almadım ama emin ol alırsam çok rahat alırım kasiyer farketmiyor :D Relax olucaksın :)
Onlar hakkında birşey düşünmüyorum ihtiyaç sonuçta ama sen bu soruyu sorduğun dan pek iyi şeyler düşünmedim. Soru sormak uğruna ne kadar cahil kaldığınızı gösterdiniz.
00 Yorumla
+1 yılÖzel diye bişey kalmadı. Bu kadar detayı ulu orta konuşunca modern olunmuyor...
30 Yorumla
+1 yılSık günlük ped kullanımı, hava almasını engellediğinden mantardan enfeksiyona kadar bir çok soruna karşı daha savunmasız hale getirebilir...
20 Yorumla
+1 yıl😂bu bilgiyi edindiğinde eline ne geçecek nasılsa kullanmıyorsun
31 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGeneli merak ettik 😊
+1 yılBu kadar ozelide bir zahmet bilmesin eşimmi ki bilcek sevgili adi ustunde karsiyim ozel konularin lafi gecmesine
10 Yorumla
+1 yılBir erkegın bu kadar detaylı bilmesine gerek yok bence bir özeli olmalı evet televizyon da cıkıyor görüyorlar ama o kadarla bilmeleri daha doğru
10 Yorumla
+1 yılŞimdi o da ihtiyaç diyip burda felsefe yapamam hiç. Onun yerine ben utanıyorum. Yanımda bir erkek varsa yerin dibine giriyorum özellikle.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbende seninle aynı şeyi düşündüğüm için sordum kardeş ama gördüğün üzre felsefe yapılıyor burda :)
- +1 yıl
Samimi olsalar biraz keşke. :)
+1 yıl😂ped alan kız görünce yazzık geçmiş olsun diyorum o malum şeyden alanı görürsem çiçekler böcekler😂ışıklandırmaya falan bakarım bişey düşünmem
10 YorumlaPed alındığı zaman vatan kan ağlıyor diye düşünüyorum :D
Prezerfatif olduğu zaman da vayyy ağabeyim gız bulmuş diye düşünüyorum ;)10 Yorumla
+1 yılErkeklerden cahillk akyo ya, günlük ped candr ya nerdeyse alşkanlk oldu bende bide mecbur klyorum tabi
10 Yorumla
+1 yılBen çok uzun süre kullandım ama doktorum kullanmamamı ve sağlığa zararlı olduğunu söyledi yanımda her zman yedek çamaşır taşıyorum ne olur ne olmaz
00 YorumlaHayır, sağlıklı bulmuyorum sentetik sonuçta.. bol bol pamuklu iç çamaşırı al sık sık değiştir temiz ve rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumurtalama döneminde olur daha cok seninkiler paso çalışıyor demek ki 😃
50 YorumlaKişiden kişiye değişir o da ben yoğun geçiriyorum bu haftaları bu yüzden normal ped ideal oluyor benim açımdan.
00 Yorumla
+1 yılpede alerjim var bundan 5 kutu aldim ama kulanip kullanmakta bazen kararsiz kaliyorum cunkuu cokk aciyo
01 Yorumla- +1 yıl
kotex fena degil ama uzun kanatlilar pisik yapiyor kizlar orkidin uzun kanatlilari daha iyi
+1 yılEvet. Kokuları çok güzel nedense 😄🌸 Özellikle regl sonrası emin olamıyorum ben kullanmam lazım Marka olarak sadece Kotex ve kafama eserke Orkid alıyorum ped markası önemli 🙊
10 YorumlaRegl dönemim yakınsa kullanıyorum. Onun dışında kullanmam hava aldırmıyor ve tahrişe neden oluyor bende.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkcası daha dün girdim ve benimde 3. günümdü suya girdiğim zaman kesildi kanama vs olmadı ama ben yinede ped koymuştum denizden çıktıktan sonrada pedi attım ki hiç kan yoktu güneşlenirken bile kanama olmadı akşama kadar ertesi gün devam etti.
00 Yorumlasacmalma darma duman olur o ped ve 3.4 gun en yogun gundur rezil olursun. dayanirsan aliskinsan ya da tampon en mantiklisi
06 Yorumla- +1 yıl
suda zaten kanaman kesilir ki 3 4. günler en yoğun değil en az gündür 4. güne kalmadan reglim bittiği için ben 3. gün girmiştim suda dediğim gibi kesilir gelmez. 2 tane bikini altı götür biri pedli biri pedsiz çıktığın an sudan değiştir
- +1 yıl
bakireyse zor olacaktır her yerde bulamaz bakireler için olanı
+1 yılyok bn girmiştim zaten suda geliyor kesiliyor o yüzden sorun olmuyor hatta çıktığında Opet bembeyazdı
02 Yorumla- +1 yıl
ya Ben sadece olanı söyledim ister duş al ister çıkma ama suya girince kesildi
Kullanıyorum. Yanımda yedek çamaşır da taşırım. Ona rağmen yetersiz.
10 YorumlaHayır kullanmıyorum kokulu oluyor bir çoğu bu da sağlığa zarar veriyor onun yerine bol bol değiştirip sık sık yıkanıyorum 😉
10 Yorumla- Daha fazla (299)
Daha fazla(314)
Erkekler Ne Diyor
248
+1 yılAçıklamaya gerek var mı ki.
Ben bile günlük ped normal ped nedir yahu ped peddir işte deyip yine de merak etmedim
Ne işimize yarayacak
Sevgililerinize herşeyi açıklama zorunluluğu hissetmeyin anlamayacagi şeyleri anlatmayın anlayacağını sandığınız şeyleri de anlatmayın unutacaktır zaten22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Günümüzün insanı nedense herşeyi anlatma isteği duyuyor ben de bunu anlayamıyorum özeli olmalı her insanın. Soruyu soran arkadaş da alışveriş fotoğrafı çekmiş erkek de sormuş soruyu soran arkadaş da detaysız açıklama ihtiyacı duymuş bu soruyu gereksinim edinmiş. Yani başindannitibaren birbirini takip eden gariplikler. Mahremiyet önemlidir. Iliskinin yakınlığı ne olursa olsun.
Ah sanırım ben hâlâ günümüze ayak uyduramadım belki doğru yapıyorlar ya da yanlış ama uyumsuz hissediyorum. Bak neden yalnız olduğumu bir kez daha hatırladım çok şükür bin şükür.
+1 yılSağlıklı bir üreme sistemin olduğunu gösterir şayet rahatsız edici koku ve renk yoksa. Günlük ped dışında bir şey kullanma , alerjik veya enfeksiyon riskini artırırsın. Ki vücudun enfeksiyon algılıyor ve vajinanı korumaya alıyor. Çeşitli oyuncak veya haz artıcı şeylerden kaçın bir müddet.
10 Yorumla
+1 yılİdrar yapıldıktan sonra istibra yani son damla da gelene kadar beklemek, öksürmek, sallanmak vs. yapılmalıdır. Son damla gelene kadar beklenir ve son damladan sonra taharet yapılır. Peçete, pamuk vs. kullanmanın yanlış olduğunu okudum. Kaynağı da burada.
nakilkursusu.com/.../425-idrar-yaptiktan-sonra-cinsel-organa-pamuk-koymak17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBeklemeye vakit olmayabilir herzaman dime😉yazdigin dogru ama eksik
- +1 yıl
Ben bekliyorum çünkü, peçete ve pamuk gibi bir şey koyarsam o damlayacak damla o peçetenin üstüne damlayacak ama o pis peçete üzerimde bulunacak, ben bunu yapamam. Garantiye almak için bekliyorum. :/
Gizli Soran+1 yılBilmemkac adim atman gerekiyor beklemekle olmuyor ki.. bu arada takdir ettim olmasi gereken bu ama kimse onem vermiyor
- +1 yıl
Evet adım atmak gerekiyor, bunu unutmuştum bak.
- +1 yıl
Teşekkür ederim buna gerek yoktu. :)
Gizli Soran+1 yıl☺eig hak ettin
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :)
salladıktan sonra etin suyunu sıkıp duvara vuruyorum.. hala damlayacak gibiyse kapının arasına koyup kapıyı vurarak kapatıyorum. bence sizde deneyin beyler, peçete koymaktan daha güzel
60 Yorumla
+1 yılOnun bir ölcüsü var.
Herhangi bir hastalik yoksa avuc ayasi kadar yayilmadigi sürece camasira idrar bulasmasi akinti bulasmasi sorun degil.
Ama kabir azabi ayakta idrar yapan üzerine sicratanlar icin söylenmistir.
Kiyafet temiz olmak zorundadir.
Pecete ya da ped bile olsa abdestliyken akinti gelirse abdest bozulur. ona dikkat edin.07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılErkekler adim atmasi gerek damla olarak gelebilir sonrasinda.. bu yuzden de pecete koyarlar cok dikkat edilmesi gereken bir durum
- +1 yıl
Abdest zateb bozulur oan.
Ama idrar ic camasirina bulasti diyede namaza mani degil!
Abdestliyken ya da namazdayken gelirse abdest bozulur dolaysiyla namazda.
Ama yolda yürürken bir damla geldi bulasti camasirina. Onu degistirmeden abdest alip namaz kilabilirsin. Onda sıkıntı yok! - +1 yıl
Millete yanlis bilgi veriyorsun. Pecete felan koyun fetvasi yok.
Bu konularda kesin ve yeterli bilgiye sahibim.
Günaha girme millete yanlis bilgi vrrerek.
Gizli Soran+1 yılGunaha gircek bsey demiyorum tedbirdir benim dedigim. ben sana hic namaz kilinmiyor abdest olmaz diye bsey dedim mi oku bakayim. bence sen iyi okumayi ogrenmelisin ilk once
- +1 yıl
Sen önce kendi söylediklerini iyi ögren sonra millete akil ver.
pecete koyman gerekli diye yaziyorsun millete.
hangi kitapta bu emir var?
Nasil fetva verebiliyorsun millete?
Ben okumayi gayet iyi biliyorum rahat ol. Bilgi olarakta emin ol senden cok daha fazlasona sahibim. Ilmihalden degil biz bunlari mektebinde medresesinde ögrendik kapis? ;)
Gizli Soran+1 yılBelli hangi medreseden ogrendin acaba yasar nuri beyaz hoca gibilerden sanirim...
- +1 yıl
Senim gibi mustafa islamoglu ya da zekeriya beyazdan ögrenmedim rahat ol.
Yasar nuri gelsin benden ders alsin.
O kimki ben ona hoca bile demiyorum..
Yoksa sen fetocumusun? Ona cok benzion :D :D
bunun tek sebebi senin boşalamaman. masturbasyon yapıyorsun ancak g noktalarını tam bilmediğinden sadece sulanıyorsun ve tam doyma hissini yaşamamıyorsun o yüzden aşırı isteklisin.. sende cok ıslanma oluyor bosalma olmuyodur kesin. onun için her an aklına gelebiilr. gel sana g noktalarını ve püff noktalarını anlatayım kurtul bundan istediğin zaman boşal.. bunlar cok ince bilgiler
00 Yorumla
+1 yılŞu mevzu geldi aklıma. Sayfalarca erkek adam bunu nerede kullanır tavsiyesi veriyorlardı birde. DH ye selam
22 Yorumla- +1 yıl
resmi büyütüp açamıyorum ki okuyamadım :D
- +1 yıl
Donanım haber ölücülerinin hepsi burada da ped alana Ülker ece bedava kampanyasını kurutup sonra forumda birbirlerine ped ile ne yapılır ne işe yarar nerelerde harici kullanabiliriz tavsiyeleri.
Şu soruna bile erkekler kadınlardan çok cevap verince aklıma bu post geldi direk.
+1 yılNe kadar sallarsan salla dona duser son damla derler. Idrari yaptiktan sonra 40 adim atmak öksürmek lazim acelenmi var peceteyi dola kafasina. Ve orgasm olduktan sonra hemen dus alanlar var. Oda olmaz mast yapilip bittikten sonra akinti meni yine akmaya devam ediyor onada dikkat etmek lazim
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTebrik ederim
- +1 yıl
Tesekkur ederim
Ney peçetemi koyalım..
https://i.hizliresim.com/pB1dOz.jpg20 Yorumla
+1 yılKullanıyoruz
https://i.hizliresim.com/oOljpR.jpg34 Yorumla- +1 yıl
ahahah bu tipler ney ya ne içtiniz efjsjndjs
- +1 yıl
Ehehehehehehehehe
- +1 yıl
Ped kullandık bişey içmedik :))
+1 yılPeçeteyi rulo gibi yap araya yasla, ama pamuk oranı fazla olsun ki hemen çeksin sıvıyı. Bide erkeğin yoksa mastları sıklaştır, altına işemiş gibi dolanma etrafta.
00 Yorumla
+1 yılbizden istemenizin sırrını cözemedim :) bugune kadarki tum sevgili oldugum kadınlar bana ped aldırmıslardır :)
10 YorumlaIdrar yapildiktan sonra istibra ve istinca icin bir sure yurumek gerekir bu sirada pecete koyulabilir daha sonra gunluk camasir degistirilirse bir sıkınti olmaz
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYasina ragmen bu konuda cahil kalmamissin ne guzel👍
+1 yılben kasiyere eğilip hanımefendi klasik bir paket verirmisiniz diyorum eğer sırada yaşlı bir bayan felan varsa yoksa bir paket klasik lütfen
00 Yorumla
+1 yılGazete kağıdı at birde dergi at aradaki fark bu kalinliktan ibaret dersin
10 Yorumla
+1 yılOrkid orkid ultra üst düzeyiyle sıvıyı emer saniyeler içinde.
10 Yorumla
+1 yılAyy vallahi ne zor. Cidden kadın olarak çekemezdim bu dünyayı.
10 Yorumla
+1 yılBitsin tamamen, lütfen... :D
Tamam azalıyor gelen kan ama, yine de girilmez.
Tamamen bitmelidir.10 YorumlaDaha iyi... senin için belki zor ama kendi adıma söyleyecek olursam senin gibi hatun benim baş tacımdır
20 Yorumlasenin tarla baya suluymuş birisi meyve ekmeli oraya
00 YorumlaGunluk ped nedir? Digerleri daha mi uzun sure kullaniliyor
00 YorumlaPedin sonra deniz suyunu çekiverir de öyle kalırsın. :)
Denizi kurutma istersen.00 Yorumla
+1 yılKızların hepsi. bisi düşünmüyorum demiş yalan o an aklınızdan eminim bisiler geciriyorsunuz ama bunu sakliyonuz
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyani bncede düşünüyorlardır
- +1 yıl
Yanı erkek kız farketmiyor bence düşünüyor ama sen sorunca düşünmüyorum diyorlar yalan
Gizli Soran+1 yılbende biliyorum yalan olduğunu tamam ihtiyaç olduğunu bende biliyorum ama illaki bişey düşünülüyodur ondan evvel
- +1 yıl
Evet özellikle prezervatif te yani
Ben bişey düşünmüyorum. Ve hatta utanan arkadaşlarım yerine prezervatif alıyorum :D
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloo adam king
Gizli Soran+1 yıl:D :D :D
+1 yılKrem , masaj yağı , kayganlaştırıcı peşinde Koşan bunca kişi varken şanslı olduğunu bil ve mutlu ol , ıslaklığın kadar isteğin de varsa ne güzel bir hayatın olur
10 YorumlaHayır normaal günlerimde ped kullanmayığğ tercih etmiyorum
17 Yorumla- +1 yıl
ay başında kullanırsın sabret :D
- +1 yıl
düzenli mi düzensiz mi oluyor cnım yaa bnmki çok düzensizğğğ :D
- +1 yıl
aa bende spor yapıyorum ama benim ki niye düzende değilse asdf:D
en sevdiğim durum çok ıslanıyorsa yalarn emerim keşke yalasam
00 Yorumla
+1 yılSana günde sabah akşam 2 defa sevişme yazıyorum bunu kullan aksatma 😂💪
21 Yorumlaşu an bunu niye sordun ne alaka bir kız olarak heralde vajinandan fazla kan geliyor ondan. Kullanıyorsun 😂
00 Yorumla
+1 yılNereden uyduruyorsun böyle şeyleri.. Yok şöyle yaparsan böyle yok bunu yaparsan şöyle.. Yalan konuşan da kötü..
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYas 32olup daha nedenini bilmiyorsan sorun sende
- +1 yıl
En doğalı temizlenmek (yıkanmak)
Gizli Soran+1 yılHer idrarini yaptiktan sonra yikaniyorsan sorun yok
- Daha fazla (218)
Daha fazla(233)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Sevgilime günlük ped ile normal ped arasındaki farkı nasıl açıklayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler