Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hala hastaneye gitmedim de içimde kalmış olsa bir karın ağrısı falan yapardı diye düşünüyorum. Pek kaldığını düşünmediğinden gitmek de istemiyorum acilde ultrason falan var mıdır nasıl müdahale ederler bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kalmış olabilir derinlere gitmiş olabilir iyice bir bak
Tam içine mı girdi ki
İnşallah kalmamıştır, eğer kaldıysa hastaneye uçman lazım
Öff tiksindim aamk
Hastanede jinekoloğa mı gitmek gerek
Kız acile git bir de sıra mı beklicen belirli bir süreden fazla kalınca çok tehlikeli
Ama elimle en derinlere kadar her yere baktım Cidden bir şey yok. Bir de adetimin son günü olduğu için gitmek istemem yani bilemedim
Hiç gitmek istemiyosan bir doktor bul sor, nasıl anlasılır veya siz nasıl muayene ediyosunuz diye öyle karar ver. Bu umursamazlık sonra başına iş açmasın
Öyle yapayım madem nereden ulaşacağım bilmiyorum ama deneyeyim
Önce bir google a yaz bazı sitelerde doktor soru-cevapları oluyor. Olmadı aile hekimine git
Teşekkür ederim çok
Rica ederimm
Bikiniden düşmesi zor gibi...
Benim mantığıma da yatmıyor İşte anlayamadım
Emin değilsen ne olduğuna acile git. İçeride kaldıysa kangrene kadar gidebiliyor. Heberlerde öyle uzun süre içinde kaldığı için bacakları kangren olan genç yabancı bir manken haberi okumuştum. Çok tehlikeli bir durum...
Acile gitsem nasıl müdahale ederler biliyor musun? Röntgen ultrason falan mı elle muayene mi
Hiçbir fikrim yok. Ama bu saatten sonra ne farkeder ki sonuçta her türlü gitmek zorundasın bence...
Düşmüştür kmk içinde olsa hissedersin
Fusse bikinisi dardır düşmez ki
Erkekler Ne Diyor
Denizde yüzerken düşmüştür. Siz farkında değilsiniz. Dikkat ediniz.
Ikınma ve sıkıştırma hareketleri yaparak hissetmeye çalış. İçerde kalmış olsa bir şekilde fark ederdin bence
İçinde kalmış olsa hissederdin emin benimde kız arkadaşımın içinde konudum kalmıştı onu ben aldım parmağımı derinlere sokarak
Denize çıplak girdiysen düşmüştür belki. İçin rahat olsun istiyorsan birde ben bakayım 🤔
İçini çekip gönder biz burdan inceleyelim
Muayene ol bence içinde kalmış olabilir.
Jinekoloğa gitmen gerekiyor.
acile git ordan ultrasona yönlendirirler zaten.
Film çektir derim şüphen varsa
doktora git sıkıntı olmasın
İçinden düşse bikiniden düşmez ki dardir bikinin
Acilde bakmazlar normal polikliniğe gitmen lazım parmakla felan bakmayı denedin mi evli misin
Kadın doğumcuya gitsene
Doktora git bebegim ciddi bir sorun acabilir
Iyidde sen den habersiz dusebilece ek bisey mi bu
Düşmüş olabilir
Düşmüştür o