Size de bu oluyor mu? Adet yaklaştığında veya adetken kokusunu duyup beğenmeyeniniz var mı?

Hayır canım ne alakası var, eğer düzenli temizliğini yapmazsan her dönem kokarsın. Regli döneminde de düzenli pedini değiştirmezsen yine kokarsın. Olay tamamen senin temizlik anlayışınla alakalı
Yazdım zaten orda normal zamanda da her hangi bir koku olmuyor. Bu dönemde de özellikle şurası kokuyo dediğim bir yer de yok araştırdım ve orda yazdığı gibi ten kokusuymuş zaten. Bide şöyle adet olduğumda o bahsettiğim koku yok oluyo
Evet ya iğrenç
Biz duyuyormuşuz bunu bana ilginç geldi
Evet hassas olanlar alir bence koku ben her kokuyu alırım
Evet bence çok çekici bir koku 🤗
Tuhaf
Ten kokusu dediğiniz koku ne oluyor ki
Vücudun salgıladığı koku
Hmm ben sevdiğim kadının hiçbir kokusundan tiksinmem o zaman öyle diyim :)
Müthiş cevap helal
Teşekkür ederim ayrıca kokuya çok hassasımdır her yerini koklamak isterim saçları felan :D tabi öyle birisi şu an yok olursa bakalım :)
Çok teşekkürlerrr <3
Rica ederim
Tek kokmayan ben miyim?
Ben sevmiyorum
İğrenç mide bulandırıcı tiksinç türk kızları rgl olunca türk erkekleri mideden oluyor kus kus 🤦♂️😷😷😷 berbat kokuyorsunuz kızlar buna bir çözüm bulun
Haberi okuduysan eğer adet kokusu değil ten kokusundan bahsediyor. Ve bu zaten erkekler üzerinde yapılan deneylerle de incelenmiş erkeklere çekici geliyormuş
Bence iğrenç bir koku geliyor bunu beğenen erkek de ne bilim insan değil dır heralde
Adet döneminde temiz olmayan kadın kokar çok doğal bu kadının genital temizliğine bağlı bir durum ama benim bahsettiğim ten kokusu
Ya ten kokusu adet le alakası yoktur bence birçok sevgilim oldu ama bilemedim şimdi
Siz duymuyormuşsunuz zaten bahsettiğim bizim duyduğumuz kokuyu sadece biz duyuyoruz. Hatta size güzel geliyormuş. Kokudan kokuya fark var yani aynı kokudan bahsetmiyoruz ben anladım sizin dediğinizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?