Ağrı varken değil libido yemek bile yiyemiyor insan sadeve ağrı kesici içmek için zorla birkaç lokma yeniyor ama adet yaklaşırken adetken biterken libido yükselmesi olabilir hormon değişikliğinden
Ya bazı kadınlarda olabilir bazılarında olmayabilir çünkü tek libido artışını etkileyen şey adet dönemi değil kadının psikolojisi %100 etkiliyor içinde sorunları olan onlarla boğuşan bir kadının libidosu çok düşük olur. Ama bazı kadınlar adetten önce libidolarının yükseldiğini bazıları adetten sonra yükseldiğini bazıları da adet sırasında yükseldiğini söylüyor benim sanırsam adet sonrası bir yükseliş oluyor
Hayır çünkü mastürbasyon yapmayı tercih etmiyorum erkek yaparak kesin bir sonuca ulaşabiliyor ama kadınlar genelde ulaşamıyor bu da azgınlığı arttırdığı için bulaşmamayı tercih ediyorum genelde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Utanma diye annen yok diyordu benim annem bile mastürbasyon i anlıyor
Utanmayayım diye diyecek birisi değil
O zaman kokmuyo
Bir kere öyle bir olay yaşadıysan ondan kaynaklı da olabilir
Hijyenik birisin demek ki
Tuvaletten çıktım mı elimi güzelce yıkarım içime sinmezse tekrar döner yıkarım o konular da biraz
Belli zaten olmasi gereken yani
Hijyenine dikkat edersen koku olmaz.
Annenmi koklattın oranı
Hayır ya saçmalamayın yanımda oturuyordu
Parfüm sık
Parfüm sağlıklı bir şey değil gece gündüz yatarken parfüm mü koyayım
Evet rahatsiz oluyosam
Oluyosan*
Rahatsız olmuyorum özellikle karnıma yaklaşıp kokuyu çekersem alıyorum zaten ama yatağa falan yattığım için içime sinmiyor
Astimin mi var
Hayır. Sen de sıkma sürekli böyle kokular alerji bile yapar
Kokalım mı
çok pis kokuyor size gelmiyor mu
Kokuyor benim evet ama çok kötü kokmuyor. 2/10
ben nerden bilecem
iyi geceler
İyi geceler
Allah size sabır versin
Ne oldu beyefendi
hem koku hem ağrı hem sancı
Teşekkür ederim maalesef kan da çabası
acaba bir yararı var mı?
libidoyu parçalıyor mu
Ağrı varken değil libido yemek bile yiyemiyor insan sadeve ağrı kesici içmek için zorla birkaç lokma yeniyor ama adet yaklaşırken adetken biterken libido yükselmesi olabilir hormon değişikliğinden
bana özelden yazar mısın
Hayır
merak ettiklerimi burdan cevap verir misin peki
Sorularına göre değişir çok özel değilse olabilir ve gizlenebilrisin
regl başlamaya yakın libido artışı oluyormuş doğru mu
yeniyim mesaj atamıyorum gizlenemiyorum
Ya bazı kadınlarda olabilir bazılarında olmayabilir çünkü tek libido artışını etkileyen şey adet dönemi değil kadının psikolojisi %100 etkiliyor içinde sorunları olan onlarla boğuşan bir kadının libidosu çok düşük olur. Ama bazı kadınlar adetten önce libidolarının yükseldiğini bazıları adetten sonra yükseldiğini bazıları da adet sırasında yükseldiğini söylüyor benim sanırsam adet sonrası bir yükseliş oluyor
adetten sonra mastürbasyon yapıyor musun çokça
Hayır çünkü mastürbasyon yapmayı tercih etmiyorum erkek yaparak kesin bir sonuca ulaşabiliyor ama kadınlar genelde ulaşamıyor bu da azgınlığı arttırdığı için bulaşmamayı tercih ediyorum genelde
son olarakta vucudu dolgunlaştırıcı etkisi varmış uyumam gerek zor duruyorum yarın sorarım artık 😊
daha önce denedin herhalde nasıl kendini bastırıyorsun peki
Evet göğüsleri dolgunlaştırabiliuor ya da ödem olabilir
Yarın konuşalım iyi geceler ben de yatacapım
bana istek atsan mesajla konuşabilir idik
geldin mi
Hayır istek atmam
naber
İyi günler
Ayyy
Kokabilir normal insanlik hali
Piskolojikmen burnuna kokuyor
Ben özellikle kokuyor mu diye içime çekiyoeum havayı
Bende öyle takıntılıyım sorarım inadina kokuyu ararim
Aynen bende de takıntı var
Mesela zevk suyu çıkınca bulaşır iç çamaşıra hafif bi kokusu olur onu bile takarim
Evde ortamda koktu acaba herkesemi gidiyor ki diye düşünüyorum
Evet kokar
Çok kötü kokuyor
Çok kötü kokmuyor ya hafif kokuyor 2/10 üzerinden
Seni kastederek söylemedim ağır kokanlar var
Uzun süre değiştirememişlerdir belki. Ya da hiç beklemediğin zamanlarda geliyor ve yanında ped olmuyor
Aynen olabilir dikkat etmek lazım