Merhaba arkadaşlar. Benim size bir sorum olacaktı. Virüs yüzünden Mart ayında köyüme geldim ve ondan önce şehirde okuyordum. O zamanlar adetim her ay en fazla bir hafta gecikse de oluyordu. Mart ayında adetim olmadı. Nisan ayında oldu ve 5 6 gün sürdü normalde de bu kadar sürüyordu. Mayıs ayında olmadı ve şu anda haziran ayındayız. Bu arada kızım ve hiç ilişkim olmadı. Ama evde üç erkek var babam ve abilerim. bir yerde okumuştum ilişki yaşamadan sperm bulaşırsa hamile kalınıyormuş diye. Acaba böyle bir şey olurda hamile kalırmıyım diye çok korkuyorum. Annem ayaklarım benim çok sık üşür o yüzden olmayabilir diyor. Akrabam kansız isen olur diyor. Stersten geciyormuş ama olmayınca daha da stres yapıyorum. Son iki üç gündür göğüslerim hafif acır ağrır gibi oluyor dokunduğumda ama bu adet olacak zaman da oluyormuş. Nolur cevap verin arkadaşlar çok üzüntü yapıyorum günüm bunu düşünmekle geçiyor. Acaba neden olmuyor yardim edin nolurrr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNeden geciktiğini bilmiyorum ama youtubeda bunun için egzersizler var adet düzensizliği için yoga diye aratabilirsin ve yapmayı dene olmadı adet söktürücü bitkiler var onları araştır.
14 Yorumla
Soran+1 yılbir ara soğan kürü diye bir şey duymuştum acaba o işe yarar mı ki ya da senin bildiğin iyi gelen bitki var mı cevapladığın için teşekkürler
Soran+1 yılAdet düzensizliği için yoga demiştin ya baktım birisinden herkes çok memnun olmuş yarın deneyeceğim inşallah olur çok çok teşekkür ederim valla olursa yazarım inşallah
- +1 yıl
Bitki kuru hic denemedim o yuzden bir sey diyemem. Hareketleri duzenli yapmani oneririm ilk yapisinda olamayabilir
Soran+1 yılTamam teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmiş olsun.
Stres, uykusuzluk, yetersiz beslenme, polistik over sendromu, aşırı egzersiz, Ağrı kesici,
tiroid hastalıkları, obezite vb nedenler adet düzensizliğine yol açan en önemli faktörlerdir.
Adet düzensiziliği ve kist için.
Siyah üzüm tüketmenin, kadınlarda adet düzensizliği, kısırlık, düşük yapma gibi birçok soruna neden olan, yumurtalıklarda oluşan kistleri tedavi edici etkisi vardır.
Hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru kahverengi beyaz soğan suyu kürü.
1 orta boy kahverengi kuru normal soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.
önceden kaynatılmış 2 Su bardağı klorsuz suya koyarak 5 Dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek).
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 Gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.
Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.
Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlım aynı durumdayız. Seninle aynı yaştayım benim 2 ay oldu haka tık yok eğer stresli bir ay geçirdiysen büyük etkendir. Üşütme ya da grip gibi hastalıklar bile etkiler. Normal mi bu durumumuz? Hayır değil ama çözümü var. Benim stresten, uyku düzenimi değiştirmemden oldu sabah 6 da uyumaya başladım bu da etken. Tatlım korkulcak bişey yok adetinin gelmesini bekle bir de kafaya ne kadar takarsan o kadar olamazsın diyorlar. Haklılar ama ister istemez kafaya takıyoruz bu yaşlar daha çok erken o yüzden böyle gecikmeler olabilir annem ve arkadaşlarımda aynısını diyor ama doktora görünmemiz gerek kafana takmamaya çalış.
22 Yorumla
Soran+1 yılKafama o kadar çok takıyorum ki günümün yarısı bunu düşünerek ve ağlayarak geçiyor. Köy ne kadar desen de soğuk oluyor ve benim ayaklarım da çok üşür. Son zamanlardan da aşırı stres yapmıştım. Inşallah ikimizin ve diğer olmayan bütün kimselerin de olur ve önemli bir problem çıkmaz canım teşekkür ederim
Soran+1 yılUyku düzenim ise benim de allak bullak oldu. Sahurdan sonra falan ben de uyumazdım hep. Şimdi de aynı.
+1 yılO hatayı ben hayatımda bir kere yaptım ondan sonra tatilde regl bile olsam önemsemiyorum. Çünkü tüm düzenini bozuyor. Düzenli giden adet döngünü bozuyor. O yüzden kullanmamak en mantıklı olanı. Tatile denk gelirsede yapılabilecek bişi yok. Mesela bir bir kaç kere tatilde oldu gününden önce aşırı sıcaktan dolayı. Denk getirsen bile bazen havadan kaynaklı bile regl olursun. O yüzden acilen doktora git söktürücü verir rahatlarsın. Tabi hamile değil isen bunu soracaktır önce sana.
31 Yorumla- +1 yıl
EIG için teşekkür ederim 😃
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
139
+1 yılHawa değişimi mewsim değişikliklerimyeme içme düzensizliği uyku promleri we bir çok neden den kaynaklanabilir. Önümüzdeki ayda aynı sorunu yaşarsan o zaman git
42 Yorumla- +1 yıl
Merci tatlım 💐
Soran+1 yılTeşekkür ederim bugün biraz olmuş gibi soğan kürü de içtim inşallah olur
+1 yılBir sorun vardır mutlaka kadın doğum uzmanına çıkması gerekiyor hem psikolojikmen kotu hissediyor insan kendisini
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok kötü hissediyorum kendimi
+1 yılcumartesi sevgilimle beraber olduk icime bosaldı ama 6 gün 5 gün sonra regl olcam hamıle kalır mıyım yardım edin
11 Yorumla
Soran+1 yılBirilikte olduktan sonra hap kullanıyorlar hamile kalmamak için benim bildiğim kadarıyla bir araştır derim tatlım
Bekarsan altin otu cayi ic canm 2 gun 1 er fincan duzelir ama evliysn belki hamilesindir icme zarari olur
14 Yorumla- +1 yıl
Çocuğum olmuyo
- +1 yıl
@ayseeee23355 neden
Soran+1 yılEvli değilim canım bugün soğan kürü denedim senin dediğini de yaparım teşekkür ederim
+1 yılHavalardan olacağını hiç sanmıyorum. Kahve veya başka gıdalardan olabilir. Stresten olabilir. İlaçlardan olabilir. Bekleyince gelmez kendi haline bırak. İçine sperm girmedikçe hamile kalman mümkün olmaz. Korkudan gecikmiştir merak etme. Hem adetinin olma günü 10 gün gecikti mi testi ne zaman yaptın?
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGeçen ay adetim bittikten sonra adet olmadigindan şüphe ettim yaptım ve negatif çıktı bu ay ise bugün 2. Gün işte dün yaptım negatif çıktı normalde ayın 19 da olması gerekiyordu
- +1 yıl
10 gün gecikince yap testi. Hemen olsun istiyorsan ağır bişey falan kaldır :)
Mevsim geçişlerinde normaldir. Bir de ne kadar çok olmadım olamadım acaba hamile miyim diye takarsan kafana strese bağlı olarak yine gecikir. Test yapmışsın için rahat olsun bir şey yoktur ama yok illa kesin sonuç almam lazım dersen de kan testi yaptır
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekür ederim peki 2 gün gecikmesi anormalmi
Gizli Soran+1 yılStres yaptıkça daha çok geçirir diyorlar
Bu aralar Fazla stres yaptın mı ya da ilaç Kullandın mi
22 Yorumla
Soran+1 yılFazla stres yaptım ya
+1 yılkadın doğum uzmanına görün bence çekiniyor musunuz neden gitmedin bu zamana kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılYo çekinmekten değil de ben Nisan da olunca mayıs 'ta da olur sanmıştım. Sonra haziran derken hep ileri attırıyorum. Ama gidecem artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişkiye girdiysen hamile olma şansın çok yüksek ama eğer bakireysen ve birden bire geçikiyorsa bir doktora görün derim.
21 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişkiye girmedim canım
+1 yılRahîm kanseri olabilir ebeyim ozelden yazsan olurmu
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam yazayım canım ama inşallah kanser falan çıkmaz
ağrı kesiciyle adetin gecikmesinin pek alakası yoktur adetin hava değişimi veya senin piskolajine de bağlı olabilir bazen çok erken bazen de geç olabilirsin şayet ki adetin 1 ay kadar gecikirse doktora gitmelisin yumurtalıklarına baktırmalısın
00 Yorumla
+1 yılSperm hücreleri bir süreden sonra ölür. O yüzden sıkma canını, bazen gecikmeler fazla sürebiliyor, stres yapmışsındır ya da kansız falansındır.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama şu sıralar olmuyor diye çok stres yapıyorum yapınca da daha çok gecikiyor anlamadım ben hiç bir şey ya bu arada teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim takma kafana olursun merak etme
Soran+1 yılInşallah ya
+1 yılCanim benim hiç kullanmadım bende bu ilaçlardan ama bence bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ama en iyisi bir doktora görün sen riske atma bu işleri.
11 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılRegl gününderegl olmadığın için ağrıyordur. Doğumdan sonra uzun süre regl olmayanlar da kendi döngülerinde ağrı çekebiliyor bu yüzden. Vücudun bir sinyali olarak düşünebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım bunu, tabi böyle ilaçlar da içmedim. Ağrı oluyosa yakında olursun ama hayıt tohumu çayı iyi geliyo onu dene derim. Ağrı varsa söktürür adetini
02 Yorumla- +1 yıl
Ya biz ne desek boş aslında. Sen bir doktora görün
+1 yılOlabilir böyle şeyler. Sorup kafaya takman bile hata. Olmadı bir doktora gidersin
15 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmeyi düşünüyorum. Asıl beni düşündüren şey adetimin olmamasından çok hamile olabileceğimin ihtimali. Gögüs uçlarım bazen şişiyor bazen iniyor yani bir değişiklik var asıl korkutan beni bu
- +1 yıl
Doktora git her şey ortaya çıkar
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılPeki sizin hiç göğüs çevresindeki halkada renk koyulaşması oldu mu
- +1 yıl
Yok
Bende 2 3ayda bı olurum 1bucuk cm kıst cıktı dogum kontrol verdıde cok zararlı dıye ıcmıyorum ısımede gelıyo sevmıyorum regl olmayı 😞
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBişey tok demıstıler ama tekrar gıtsemmı
Gizli Soran+1 yıltskler giderim tekrar
+1 yılBirçok sebebi var. Birkaç ay düzensizlik olursa mutlaka Kadın Doğuma ya da dahiliye ye git gerek görürse endokrin e gönderir
10 Yorumla
+1 yılStresten sıkıntıdan ilaç kullanımından gecikir zaten normal regl dönemi de 1-4 gün arası oynama yapar sıkıntı yok 32 günü aşmasın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimi zaman kullanılan ilaçlar ve kimi zamanda hormonal dengesizlikler gecikmeye yol açar ancak iki ay gibi bir sürecte beklemelisin. Pekmez, komposto vişne suyu gibi şeyler tüketirsen hormonal dengen zamanla düzelecektir geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir canım bende de oluyor. Hasta olacağım diye ped takıyorum bir hafta on gün olmuyorum. Bir hafta da hastalığım sürüyor ayın yarısını ped ile geçiriyorum anlayacağın. Zor birşey hele şimdi sıcak günlerde.😔
00 Yorumla15 gün baya bir gecikmiş bir danışsan fena olmaz muhtemelen hormon bozukluğudur
00 YorumlaTarlusal kullan tatlim benimde 2 aydir 15 günün üzerinde geciyor
00 Yorumla
+1 yılBen bu soruya dalga geçmeden cevap veremem gidiyorummmm
00 YorumlaKeşke benim de gecikse... 12 gün erken gelmişti stresten
00 YorumlaEvet olabilir gecikmeside normal ama surekli devam ederse gorun bir doktora
00 Yorumla
+1 yılO zaman mevsimseldir ben de yaz aylarında gecikme oluyo mesela
00 Yorumla
+1 yılKimseyle yatmadiysan stressden, ilacdan, hastlikdan dengesi bozulabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Önemli bişy soracgm mesaj atarmısın
Evli degil sen ve yanlış birsey yasamadiysan. Mevsimsel degisimlerde olur böyle seyler
00 YorumlaFizyolojik folikül kisti olabilir usg ile bakılsın ama ben ciddi bir şey düşünmüyorum
00 Yorumla- Daha fazla (109)
Daha fazla(124)
Erkekler Ne Diyor
152
Merhaba l... Sürtünme yoluyla hamile kalinsaydi benim bütün sevgililerim hamile kalmıştı onu aklindan cikar bence... adet gecikmesi belki stresten ya da aldigin ve yediğin besinlerden başka birseyden olabilir onun için canını sıkmaya değmez uzulme...
10 YorumlaKendini üzmene gerek yok her bayanda gecikmeler veya erken regl durumları olabilir. Sanırım biraz stres yaşamışsın veya hasta olup ilaç falan almışsındır yan etkisi de olabilir. Yani endişe edecek bir şey yok derim. Ancak illaki regl düzenlemek istiyorsan sanırım doğum kontrol hapları o işe yarayabilir.
00 YorumlaBirisi ile beraber oldun mu. Yoksa biraz gecikme olması normal
21 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle birlikte olmadım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 erkekle ilişki yaşamamakla alakası yok yediğinden içtiğinden uykudan stresten olur ya kafanı takma bu kadar sevgilim 3 ay olmazdı
11 Yorumla
Soran+1 yılCanımı çok sıkıyor bu benim olmadı doktora falan gideceğim artık sağol yine de
https://adetduzensizligi.blogspot.com.tr/ Bu siteye gir tüm detaylı bilgiye ulaşacaksın..
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltsklerrr
+1 yılPolikistikover olabilir sizde, bu durumda genelde kilo ver düzelir, evlen (düzenli cinsel ilişki) düzelir, doğum kontrol hapı kullan düzelir, diyorlar genelde...
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkilo veremem zaten zayifim bakalim
- +1 yıl
Doğum kontrol hapı vereceklerdir bir de evlenince düzelir o diyeceklerdir. Ama tabi benim dediklerim genelleme, siz tabi ki kontrole gidin, başka bişi çıkmasın da
Gizli Soran+1 yılTskler
+1 yılDoktorunuza danisin ya da internette arastirin bence forumlar yerine. Cunku saglik bakanliginin ve de bilimum muadili websitelerde bununla ilgili tonlarca yardimci bilgi bulabilirsiniz...
00 Yorumla
+1 yılRegl günleri uzayabilir, kısalabilir, gecikebilir, erkenden olabilirsin. Bunlara fazla takılmamak lazım..
20 Yorumla
+1 yılMahsüllere soguk vurmuş Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır :D şaka bir yana bilmedigim için doktora gitmeni önermekten başka yapıcak hiç bişiyim yok.
00 Yorumlaher zaman ihtimal vardırda çok zor başkan öyle bir sperm zaten varsa bırak o cocuk hak etmıs dunyaya gelmeyi
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTest negatif çıktı? Gecikmeden 1 hafta sonra? İhtimal var mıdır hala?
Surtunme ile hamilelik asla olmaz artik bunu anlayin dol vajinaya girmesi lazim hamilelik icin gecikmeler normaldir
00 Yorumlaİlişki yaşadıysan kadın doğuma bir uğra değerlerini ölçüyolar , al randevu
10 YorumlaSorun etmene gerek yok stresten kaynaklı yüksek ihtimal ile biraz rahat olursan en kısa zamanda regl olucaksın
01 Yorumlaöyle bir durum söz konusu değilse,ne yapmalıyım olmıycak soru,ne yapmamalıyım olucak.ben veriyim hemen cevabı;
sıkıntı stres yapmamalısın00 Yorumla
+1 yılTabiki hatta üst üstte 2 pantolon giymen ve Polar ve kazak giymen lazım heeee pardesüyüde unutma atkı ve bere hatta eldivende takman lazım. Yoksa kalmazsın
00 YorumlaOlmaz sevişme sürtünmelerden sonra regl 1-5 gün arası gecikebilir bu normaldir
00 Yorumlakıyafetle olunca o iş genelde ikiz veya üçüz oluyomuş
00 Yorumla
+1 yılİlişkiden 21 gün sonra test yaptırırsan doğru bir sonuç alabilirsin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılilişkiye girmedim!
- +1 yıl
İlla penisin vajinana girmesinden bahsetmedim
+1 yılBence erken olur geç olmaz
Havalar sıcak
Kan akışı yüksek olur
Belki ramazanda gecikme olabilir00 Yorumla
+1 yılbak sen aynı soruyu sormuştun yavrucum yook yok içini rahat tut imkansız be
00 Yorumla
+1 yılNereye sürtündün? Yastığa mı? Sizin yastık sperm mi salgılıyor?
00 YorumlaDoktora git oral kontraseptifler başlayabilir faydası olur.
00 Yorumla
+1 yılSoruyu liseli görse coğrafya sınavında "iklim değişikliğinin sonuçları nedir" sorusuna regli de yazacak...
Bir gencin daha okul hayatı bitti, yakın sigaraları..00 Yorumla
+1 yılEvet yapar hotmon dengeni ve relg döngünü alt üst eder..
00 Yorumla
+1 yılbende 30 yıldır gecikmeli. bilemicem artık havalardanmı sulardanmı?
00 YorumlaSana küsmüş olabilir son seferinde kötü mü davrandın ona?
00 Yorumla
+1 yılKendiliğinden düzelmez bir doktora gitmeniz daha doğru olur
00 YorumlaYapıyorsunuz, sonra da içinizi bir korku sarıyor. Sonra tekrar yapıyorsunuz vs vs...
00 YorumlaKalınmaz ama elbise tülbent görevi görüpte süzerek içeri girmiş olabilir 😊
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 331 cevap paylaştı. arada kendini hatırlatıyor. çok süzen intizam da iyi değil, unutursun yoksa
00 Yorumla- Daha fazla (122)
Daha fazla(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem