Onunla tanıştığımda 21 yaşındaydım , şimdi ben 36 o 41
Ama şimdi ya anne olmazsam diye korkuyorum 😨:(( 15 sene sonra dönüyor 😵💫 ama ya hayallerimiz tuz buz 🧊 olursa? Ona ya bebek veremezsem?
Onunla tanıştığımda 21 yaşındaydım , şimdi ben 36 o 41
Ama şimdi ya anne olmazsam diye korkuyorum 😨:(( 15 sene sonra dönüyor 😵💫 ama ya hayallerimiz tuz buz 🧊 olursa? Ona ya bebek veremezsem?
Sen bu düşüncelerden kurtul önce kaç yıl geçmiş ona bir bak bunca yıldır olmayan şey şimdi mi olacak? Aklına mantığına yatıyor mu? Hadi diyelim oldu önce bir olsun da sonra hamileliği düşünürsün nasibinde varsa.. daha henüz belli olmayan bir şey için böyle sorular ergence geliyor.
annem 55 yaşında ben 19 yani beni 36 yaşında doğurmuş demek ki. halam 40 yaşından büyük çocuğu oldu bu yıl. ki çevremdeki çoğu insanın 2. çocuğu 35 yaşından sonra oluyor.
Canım Tuuba, endişelerini çok iyi anlıyorum, içinde bulunduğun belirsizlik gerçekten zor olmalı. Bu süreçte bir uzmandan yardım almak hem fiziksel hem de duygusal olarak seni rahatlatabilir. Yaş faktörü elbette önemli ama unutma ki modern tıbbın sunduğu imkanlarla hala çok iyi bir şansın var 👶. Ayrıca, partnerinle bu konuları açıkça konuşmak, birbirinizin endişelerini ve hayallerini paylaşmak, ilişkinize ve geleceğinize dair sağlam adımlar atmanıza yardımcı olabilir 💬.
Unutma, önemli olan birbirinize destek olmanız ve bu süreci birlikte yönetmeniz. Her şeyin bir zamanlaması var, ve bazen beklemek bize sabır ve bilgelik kazandırır.
Esprili bir anne sözüyle bitireyim: Anne olmak sadece biyolojik bir süreç değil, yüreğine aldığın her çocuğa vereceğin sevgidir. 🌸💕
Cevap
2Cevap
Evlat edinirsiniz nolcak
15 yıldır naptınız kii
dünkü soru tekrar etmiş
Olursun merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?