Kadın doğum pedi diye bir şey olduğunu yeni öğrendim, sanırım adet döneminde kullandığımız pedlerden biraz daha farklı. Siz kadın doğum pedlerinden hiç kullandınız mı, tam olarak ne işe yarıyor?kadın doğum pedi
Ben de ilk kez duydum. Mantıken hamile kadınların idrara çıkma isteği daha fazla oluyor. Kadınlar bazen içeride bebek rahme ve mesaneye fazla baskı yaptığı için anne çişini tutamayıp kaçırabiliyor bu pedlerde ondandır. Tamamen mantıken bir açıklama yaptım doğrusunu ben de bilmiyorum
Kadın doğum pedi ne işe yarar, ne zaman kullanılır?
kadın pedleri
Kadın doğum pedi; doğumdan sonraki uzun süreli yoğun kanamalı günlerde kullanılan pedlerdir. Ped çeşitleri arasından en büyük boy olanların sıkça tercih edildiği doğum sonrası dönemde, sıvı ve kokuların en iyi şekilde hapsedilebilmesi için kadın doğum pedleri kullanılır.
Kadın doğum pedlerinin özellikleri şunlardır:
Geniş ve yumuşak kanat yapısıyla iç çamaşırını en iyi şekilde sarar.
Uzun ve geniş yapısıyla hem sızıntıları önler hem de kanamayı hapsedecek yeterli alan sağlanır.
Pamuksu yapılarıyla her cilt tipine uygun olmakla beraber ultra konfor sağlar.
Özel bölgenin kuru kalmasını sağlayıp enfeksiyon ve tahrişe karşı korur.
Yukarıdaki özellikleri barındıran kadın doğum pedi arayanlar için Orkid Platinum 3-4 numaraları ve Orkid Ultra Gece pedini öneririm ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende bilmiyorum. Doğum yapmadım henüz. bir kez hamilelik geçirdim düşük yaptım çok kanamam olmuştu sonra yavaş yavaş kesildi o sırada ped kullandım ama bundan almadım. Bende merak ediyorum doğumdan sonra hemen regl mi olunuyor ondan mı bu kullanılıyor? Düşükten hemen sonra regl olmadım 1 ay sonra oldum çünkü. Doğumda da mı öyle acaba?
Doğumdan sonra kadının kanama kontrolü için kullanılıyor. Ne kadar sürede kaç pedlik kanaması olduğuna göre müdahale ediliyor. Ama bu o mu bilmiyorum. Fakat sanırım o