Benim hep gecikme oluyor fakat 20 gun oldu daha dogrusu en son martta oldu nisanda tekrar olmam gerekiyordu ama baya gecti acaba ise yarayan var midir diye mersk ettim yapicam
Hep gecikmesi hakkında bir doktora gittin mi? Genelde polikistik vb durumlar ya da farklı bir sağlık sorunundan gecikir... Bence korkmadan doktora gitmelisin
Denediysen eger ne kadar sure sonra etkisini gordun. Yani benimki gecikti 20 gun falan icicem bende ama ne zaman gosterir etkisini acaba bir kac gun mu icmeliyim
Annem denedi ben bilmiyorum onda işe yaradı sökturene kadar iç bence. Geçen buradan birisi daha sormuştu ona da dedim hemen sokturmus teşekkür etmişti:)
Kızlar Ne Diyor
Fizyolojik olarak etki etmesi ya da etki süresi değişiklik gösterecektir.. Ancak geçenlerde bir blogger denedi baya etkili diyordu
Umarim gosterit etki 😐
Eğer ilk defa yaşadığın bir durum değilse ve etki göstermezse doktora gitmelisin
Benim hep gecikme oluyor fakat 20 gun oldu daha dogrusu en son martta oldu nisanda tekrar olmam gerekiyordu ama baya gecti acaba ise yarayan var midir diye mersk ettim yapicam
Hep gecikmesi hakkında bir doktora gittin mi? Genelde polikistik vb durumlar ya da farklı bir sağlık sorunundan gecikir... Bence korkmadan doktora gitmelisin
İşim yogun oldugu icin stres yapiyorum stresten oldugunu dusunuyorum tamamen ama bir daha olursa gidicem Corona durumu bittikten sonra
Stres etkendir tabii ancak 20 gün pek az sayılmaz mutlaka gitmelisin
Işe yarıyor evet sabahları aç karna içmelisin
Denediysen eger ne kadar sure sonra etkisini gordun. Yani benimki gecikti 20 gun falan icicem bende ama ne zaman gosterir etkisini acaba bir kac gun mu icmeliyim
Annem denedi ben bilmiyorum onda işe yaradı sökturene kadar iç bence. Geçen buradan birisi daha sormuştu ona da dedim hemen sokturmus teşekkür etmişti:)
Cok tesekkur ederim denicem sabah 🙃
Rica ederim:)
Çok güzel işe yarıyor
İçtikten kaç gün sonra etksini gosterdi
Erkekler Ne Diyor
Regle olayini bilmemde kullanimi max 1 hafta olmali. bir dônem zararlarini okumustum
Hep icmeyi dusunmuyorum zaten 🤢😂
Sağlıklı olduğunu biliyorum ama içmedim henüz
İçmedim hiç
İğrenç
İçmedim