AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Normalde zamanda da zaten temizligime cok dikkat ederim ancak akrantina doneminde bu daha cok artti. Eve kapanip bir suru bakim yapmaya basladim kendimeee
Gün işersinde sık sık dezenfekan kullanıyorum her işimden sonra sürekli ellerimi yıkıyorum gerekmedikçe çıkmıyor çıkarsamda maske ve eldiven kullanıyorum
Kişisel bakımıma ve yaşadığım ortama çok dikkat ederim temizlik konusunda ellerimi çok sık yıkarım
bu yazılanların tamamını yapıyorum umarım işe yarar
Elim sudan çıkmıyor bu bir. Duş ihmal etmem. Güneşlenmeye çalışırım evi havalandırıyorum.
Yediklerimin veya içtiklerimin temizliğine dikkat ediyorum. Düzenli beslenmeye çalışıyorum. Düzenli olarak ellerimi yıkıyorum ya da sık sık duş alıyorum. En önemlisi de evden dışarı çıkmıyorum
Sağlıklı besleniyorum. Düzenli uyku 😌 önem veriyorum
Bol bol uyuyorum. Uyanık kaldım zamanda yemek yiyorum ama hala 65 kiloyum.
Ellerimi sürekli yıkamak kapı kolunu dirseğimle açmak
Tepeden tırnağa kişisel bakım ve temizliğimi her zaman yaparım. Çok önem veririm
Kendinden çok bugünlerde sevdiklerini düşünüyor insan, aileme hasretim
Kişisel hijyen benim için her daim önemli olmuştur 🌷
Sadece bu aylara özel değil, her zaman temizliğe çok önem veriyorum 😊💐
Sık sık ellerimi yıkıyorum ve temizliğe dikkat ediyorum 🌺
Kişisel temizliğe özen gösteriyorum normalde öyleydim zaten
Ben hijyene her zaman önem vermişimdir. Hatta temizlik delisiyim 🌷
Kişisel hijyen her zaman için önemlidir. Özellikle de bu zor günlerde 🌸🌺
Sürekli el yıkamak 🙄 ve kesinlikle çok kullandığımız temas ettiğimiz yerleri sürekli dezenfekte
kolonya kullanıyorum sık sık ellerimi yikiyorum bol bol meyve yiyorum dışarı cikmiyorum
Corono yokken nasıl hijyenime dikkat ediyorsam bundan sonrada öyle 👍
Kişisel hijyene dikkat etmek sadece kadınların değil bütün insanların önem vermesi gereken bir konu ☺️
sağlık için ben düzenli 8 saat uyuyorum ve çok dengeli beslenemye dikkat ediyorum. bir de düzenli oalrak gıda takviyelrei kullanıyorum
ellerim ve yüzüm özellikle deterjan ve sürekli yıkamaktan kupkuru oldu öyle söyleyeyim ama devam tabiki
Kişisel hijyen gerçekten çok önemli! Kişisel hijyene herkesin dikkat etmesi gerekiyor ve bende kişisel hijyenime dikkat ediyorum.
Her gün duş alıp banyo ediyorum v ellerimi sık sık yıkıyorum
Elleri sürekli yıkamak önemli ;)
Sık sık duş aldım temizlik hijyen önemli olan benim için teşekkür ederim çok iyi olmus
Rica ederim :)
Üç aydır bir kere mi ne çıktım bunaldım ama mecburum sağlık çalışanları bizdwn daha zor durumda
Hepimiz öyleyiz, dediğin de doğru.
Hijyen benim için her zaman önemli olmuştur. Benim hayatımda değişen bir şey olmadı. Kişisel hijyen, ev temizliği çok önemli.🌷
Bunlar zaten yapılması gereken şeylerdi çoğu insana hatırlatmanız çok iyi olmuş!
Sana katılıyorum, teşekkürler.
Haklisin canım çok hemde dikkat etmeli etmeyenleri uyarmaliyiz
Kesinlikle öyle, dikkat etmeliyiz.