AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
En cok dikkat etigim sey varsa oda tabikide kisisel temizliktir. Ben titiz oldugum icin cok onem veririm hem kendime hemde cevrem'e. Sagligimi korumak icin zorunlu olmadan disari ya cikmiyorum.
Kişisel hijyene olabildiğince çok fazla dikkat ederim. Eller en büyük bulaşma riskinin fazla olduğu yerler. Ellerimi yıkar, dokunacağım yerleri temizlerim.
Günde 2 kez duş. Her tuvalete girdigimde elimi yıkıyorum. Yüz için tonik ve makyaj temizleme sulari bazen maske yapıyorum. Bazen kolonya sürüyorum ellerime.
Bol bol su içip duş alin bol zencefil gerkirse tozunuda her yemege tatliya ilave edin limon tüketin sarımsak soğan tüketin özellikle bu aylarda evdeyseniz bol bol sarımsak tüketin
Süpermarket dışında dışarı çıkmıyorum. Onu da iki haftada birden fazla olmamasına dikkat ediyorum.
Sıkıldım. Yoruldum. Ama yapacak bişey yok.
Maske eldivensiz çıkmam.
Kişisel hijyenimi koruyarak sağlıma destek çıkıyorum. Peki kişisel hijyenimi nasıl mı koruyorum?1. Dışardan eve girer girmez ellerimi sıcak suda sabunlayıp kuruladıktan sonra kolonyalayarak,2. Elimi yüzüme götürmeyerek.3. Evi baştan aşağı temizleyerek,4. Evin içindekilerle sosyal mesafeyi koruyarak,5. Dışarda maske takarak.
Ellerimi normalde de sık yıkardım şimdi daha sık yıkıyorum. Balık yağı kullanmaya başladım bağışıklık sistemime destek olması adına. Gerek olmadıkça dışarı çıkmıyorum. Çıkarsam önlemli çıkıyorum özel durumlarımda 2 katı hijyenime dikkat ediyorum bir kısmı bu şekilde :)
Uzun tırnak hastasıyım fakat bu dönemlerde oldukça kısaltmaya ve her gün uzun olsa bile -gitar çalıyorum- aralarına dezenfektan damlatıyorum. D ve C vitamini kullanıyorum. Bol su içiyorum ve ne kadar et tavuk yemeyi sevsem de sebze tüketmeye özen gösteriyorum.
Ellerimi sık sık ve bileklerimden yukarıya kadar sabunla yıkarım. Taze sıkılmış meyve sularıyla bünyemi güçlü tutmaya çalışıyorum. Evimi sık sık havalandırıyorum.
Pek bir sey yapmıyorum açıkçası sadece günlük duş ve dısarı cıkarsam gelince ellerimi yıkıyorum falan
Bol bol ellerimi dezenfekte ediyorum ve eldiven de kullanıyorum.
Kişisel temizlik ve bakımıma değer verdiğim kadar bir başkasına verseydim hayatımın aşkını bulmuştum 😂
Dışarı çok gerekli bir şey olmadıkca cikmamaya çalisıyorum evde olmama ragmen kisisel hijyenimi hicbir sekilde aksatmiyorum öte yandan Orkid Günlük 'ün konforundan da yararlaniyorum @Orkid 🌼
Su orucu tutan elemanı burdan cani gönülden alkışlıyorum normal orucu anlarım da neden su orucu tutarsın kafayı yemiş millet
Kişisel bakımıma çok önem veriyorum ayrıca günlük ped kesinlikle vazgeçilmezim sağlıklı bir hijyen için günlük ped mutlaka kullanılmalı, düzenli spor ve sağlıklı beslenme de olmazsa olmazım..
Doğduğumdan beri yaptığım şeyleri:
1) Sağlıklı Beslenmek
2) Spor Yapmak
3) Bakım Yapmak
4) İnsanlardan Uzak Durmak
Her gün duş alıyorum
Dışarı çıktığımda maske eldiven takıyorum döndüğümde kartlarım telefonum paralar dahil dezenfekte ediyorum
Kişisel bakıma dikkat ettiğim gibi hijyenime de oldukça dikkat ediyorum. Temiz iç çamaşırı rahatlığı veren Orkid günlük her zaman yanımda! Teşekkürler Orkid iyiki varsın. 💙
Orkid hepimizin yanında <3
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum elimden geldiğince evde spor yapıyorum ve kişisel temizliğime dikkat ediyorum ta ki :)
El yıkamanın gücüne inanıyorum. Basit ama hastalıklardan koruyabilir.
Kesinlikle elleri temiz tutmak çok önemli ;)
Özellikle de şu günlerde karantina sürecinde özen göstermeliyiz asla aksatılmamalı sağlımız için hijyen olmazsa olmaz
Tepeden tırnağa gereken her şeyi yaparım, kendime çok önem veririm kişisel temizlik ve bakım açısından.
Hijyen sadece bu zor değil hayatımın her yerinde var, herkes için bu böyle olmalı
Bundan sonra hepimizin daha dikkatli olacağını öngörebiliriz ;)
kişisel hijyenime tabi kii önem veriyorum ki zaten genç bir kadın olarak hem bakıma hem hijyene bence herkes çok dikkat etmeli
Böyle bir zamanda en önemli şey kişisel hijyendir. Ve bende tepeden tırnağa buna dikkat ediyorum her zaman da ederim❤
sanırım her dönem dikkat etmemiz gereken en önemli şey kişisel hijyen, ihmalsiz hatta daha özenerek ilerlemeli bir süreç başladı
Kişisel temizlik ve bakım konusunda gerekli olan her şeyi yaparım.. Ayrıca orkid çok hijyenik ince ve rahat.. Teşekkürler @Orkid
Yukarida sayilN maddeler ve daha fazlasina harfiyen uyuyorum sadece surecten ve belirsizlikten cok sıkıldım artik.
Kesinlikle kişisel bakım çok önemli herşeyden ziyade insanın kendini mutlu ve keyifli hissetmesi için kişisel bakım şart
Hiyjene daha çok önem verip daha fazla spor yapiyorum. Boş vaktim çok olduğu için online eğitimlere katiliyorum