Merhaba kızlar. Günlük ped alacağım, daha önce kullanmadığım için size danışmak istedim. Gratis'te Orkid günlük pedin 80'lisi 16 lira, alsam mı? Orkid günlük ped kullananlar varsa tavsiye eder misiniz?
Cevabın nedir?
Selam! Orkid Günlük Ped'lerin tümü dermatolojik olarak test edilmiştir ve güvenle kullanıma uygundur. İnce ve nefes alan Orkid Günlük serisi nefes alacak şekilde tasarlandığından günlük kullanıma uygundur ✌️Her gün temiz iç çamasırı hissi için Orkid günlük ped kullanmayı deneyebilirsin 💙
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Günlük pedler, kişiye ve kullanıma göre rahatlığı değişen hijyenik ürünlerdir. Eğer regl dönemi öncesinde ve sonrasındaki akıntılarda günlük ped kullanma alışkanlığın varsa, kullandığın günlük pedin rahatlığına önem vermen gayet normal.
Rahatlıkla birlikte, günlük pedin akıntıyı ve kokuyu ne kadar hapsettiğine, iç çamaşırı üzerinde sabitlenmesine, cildin nefes almasına olanak sağlayıp sağlamadığına ve hassas ciltlere uygunluğuna da bakman en doğrusu olacaktır. Sonuçta günlük ped de gün boyu üzerimizde taşıdığımız bir ped olduğu için, saydığım bütün özellikleri barındırması gerekmeli. Bu açıdan baktığımda benim tercihim çoğunlukla Orkid Günlük Ped oluyor.Peki neden Orkid Günlük Ped tercih ediyorum?
Orkid Günlük Ped çeşitlerini seçmemdeki en büyük etken tabii ki güvendiğim ve sevdiğim Orkid kalitesi. Özellikle sıvı ve kokuları en iyi şekilde hapsediyor olması, iç çamaşırına gayet iyi sabitlenmesi, inceliğiyle ve yumuşaklığıyla rahat hissettirmesi genel itibari ile Orkid pedlerini seçmemde etken.Orkid Günlük Pedlerin özellikleri neler?
Merak edenler için, severek kullandığım Orkid Günlük pedin özelliklerini anlatmak istiyorum. Orkid Günlük:
- Tekli paketler halinde bulunduğu için çanta da dahil her şekilde taşıması gayet pratik oluyor.
- Yapışkanlı yüzeyi son derece kuvvetlidir, böylece günlük pedin kayma veya katlanma gibi problemleri tamamen ortadan kalkıyor.
- Modellerine göre değişmekle beraber 1 mm, 2 mm ve 3 mm gibi incelikleri bulunduğu için kullanması çok rahattır, varlığını dahi hissettirmiyor.
- Sıvı ve kokuları en iyi şekilde hapsettiği için üst yüzeyi daima kuru kalır ve özel bölgenin sağlığı korunmuş oluyor.
- Mükemmel koruyucu ve yumuşak yapısı sayesinde cildin nefes almasını sağlıyor.
- Orkid Yaprak İnce, Yaprak Pamuksu, Orkid Günlük Koruma ve Extra Koruma çeşitleriyle de hem vücudumuza hem de akıntıların yoğunluğuna göre doğru Orkid günlük pedi seçebiliyoruz.
10 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
48
- +1 yıl
Orkid günlük pedi yıllardan beri kullanıyorum ve gayet memnunum. Oldukça yumuşak ve alerji yapmıyor. Gün içinde oluşan akıntı için yeterli oluyor. İç çamaşırının kirlenmesini önlüyor. 80li paketin 16 TL olması da gayet iyi bir fırsat. Denemeni tavsiye ederim.
10 Yorumla - +1 yıl
Kokusunu beğenmiyorum. Kokusuz olanları da var ama her yerde satılmıyor. Genelde zarf şeklinde dehil de açık alıyoru. Fakar 100 lü satılan kağıttan saha ince olanları var. Yeşil kutuda oluyor ve 15-20 civarında oluyor. Kokusu hissedilmeyecek kadar az ve favorim. Onun dışında kotex öneririm
00 Yorumla - +1 yıl
- Kullanıyorum.
- Rahat ama
sağlık açısından
sadece akıntın oldukça kullan ve
gün içinde 3-4 kere pedini değiştir.
- Al, bence.
- "Orkid" dışında bir markadan ped kullanmam.00 Yorumla Dünyanın en naylon hissini veren günlük pedi hatta normal pedi hangisi diye sorsalardı direkt orkid derdim yattığım zaman reglim utanmasa belime ordan sırtıma ordan kafama ordan yüzüme ordan karnıma ve geri pedime dönüş yolculuğunu tamamlayacak. Kotex kırmızı çizgimdir.
00 Yorumla- +1 yıl
Bence al Gayet iyi ve rahat olursun "ama ben kendimi bildim bileli molped kullaniyroum, seçim senin"🤷🏻♀️ hangisinde rahat oluyorsan onu kullan
02 Yorumla- +1 yıl
🙃...
orkid ve kotex kullandim kotex daha iyi geliyor cogu kisiye ama ben nedense orkidi daha cok seviyorum ve orkid kullaniyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Orkidin günlük pedleri çamaşırdan çabuk cıkıyor kotexin ya da in günlük pedleri daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Ya da molpedin*
- +1 yıl
molped al bence. 20'li molped 2.99'a bulabilirsin. daha efektif
00 Yorumla Ben bunlardan kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim.
01 YorumlaGünluk pedler sağlıklı değil
Akıntı yapar.
En sağlıklısı pamuklu çamaşırdır01 Yorumla- Sponsorlu+1 yıl
Selam! Orkid Günlük Ped'lerin tümü dermatolojik olarak test edilmiştir ve güvenle kullanıma uygundur. İnce ve nefes alan Orkid Günlük serisi nefes alacak şekilde tasarlandığından günlük kullanıma uygundur ✌️Her gün temiz iç çamasırı hissi için Orkid günlük ped kullanmayı deneyebilirsin 💙
- +1 yıl
Günlük pedler rahatsız etmiyor ki ama sana kotex öneriyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Rahat oldukça regl döneminden önce ve sonra hep kullanırım
01 Yorumla - +1 yıl
günlük pedi reglken bir kere bile kullanmadım çünkü hiçbir işe yaramıyor. en fazla regl olmadığın sürelerde akıntın oluyorsa günlük ped kullanabilirsin onun dışında almana gerek yok
04 Yorumla- +1 yıl
Günlük ped zaten reglken kullanılmaz
- +1 yıl
isteyen kullanır
- +1 yıl
İşe yaramadıktan sonra..
- +1 yıl
işe yaramayan o kadar şeyi kullanıyoruz ki flöcdomxpslx bunu fark etmeyiz bile cano
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. indirimde bile 1-2 lira düşüyor fiyatı.
00 Yorumla - +1 yıl
tampon kullanmak daha mantıklı değil mi ped hijyenik değil hiç
00 Yorumla Kişiye göre degisir tabi ama orkid guvenilir bir marka benim icin
01 YorumlaBende kotex kullandım son aldığım orkid ama bundan daha çok memnunum
00 Yorumla- +1 yıl
Molped kullanıyorum ama orkid de güzel
31 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Değiştirmediğim marka günlük pedde çok ince olanını alma deo fresh olsun memnun kalcaksın
01 Yorumla - +1 yıl
Evet fazlasıyla rahat tavdiye ederim
01 Yorumla En güzel orkid infinity
02 Yorumla- +1 yıl
Molped al çok ince ve rahat hissedilmiyor bile
01 Yorumla - +1 yıl
Kotex kullanıyorum sporcular için olan
00 Yorumla - +1 yıl
Günlük ped kullanmiyorum sacma bir ürün
00 Yorumla - +1 yıl
Gayet kullanışlı rahat
00 Yorumla - +1 yıl
Al kullandım güzl oluyor
01 Yorumla - +1 yıl
Akıntı oldukça kullan her gün kullanma
00 Yorumla - +1 yıl
Evet , kullan çok rahat.
00 Yorumla - +1 yıl
Molped pure and soft al. Hiç hissedilmiyor
01 Yorumla - +1 yıl
Berbat molped kullan.
00 Yorumla - Daha fazla (18)
Daha fazla(43)
Erkekler Ne Diyor
9
Kullanmıyorum ama çoğu kadın kullaniyorsa vardır bı bildikleri
00 Yorumla- +1 yıl
Erkeğede açtın cevap vereyim madem güzel ayakkabı keçesi oluyor tavsiye ederim genelde kışlık botlarda güzel oluyor ter nem koku bırakmıyor ayakta 😂
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne? ciddi misin? :D
- +1 yıl
Dene ve gör 😂
- +1 yıl
Bunlari millet virüs maskesi olarak kullanıyor artik 😂😂😂
10 Yorumla - +1 yıl
Çogu kadın bundan kullanıyor kendim satığım için biliyorum
00 Yorumla kullanman mi lazim günlük
00 Yorumla- +1 yıl
Bende kullanıyorum gayet güzel
10 Yorumla - +1 yıl