Şey dicem, en yakın kankamla hep aynı gün regl oluruz biz. Geçen gün bana dedi ki birbiriyle sık görüşen tüm kadınların günleri bir süre sonra aynı oluyormuş.Sizin de böyle bir durumunuz var mı, siz de yakın arkadaşınız, anneniz, iş arkadaşınız ya da ev arkadaşınız gibi her gün görüştüğünüz kadınlarla aynı gün regl oluyor musunuz? #engaripreglanıları@Orkid#orkid
Sık görüşen kadınların regl takvimi birlikte oluyormuş, bunu doğrulayan var mı?
Orkid Platinum mükemmel koruması, yumuşak yüzeyi ve kokuyu hapseden yapısı ile senin rahatlığına ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı. Hareketli günlerinde bile ince yapısı ile rahatlığı doyasıya yaşayabilirsin 💙
Gerçekten öyle. Çok samimi olduğum bir arkadaşım var birlikte kalıyoruz ve aynı bölümdeyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez hep aynı zamanlara denk düşüyor.
Orkid Platinum mükemmel koruması ve yumuşak yüzeyi ile senin rahatlığına ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı. Hareketli günlerinde bile ince yapısı ile rahatlığı doyasıya yaşayabilirsin. Platinum'u hala denemediysen, denemeni tavsiye ederiz 💙
Ben de bir tek bana oluyor sanıyordum. Görüşlere bakıyordum da meğer herkese oluyormuş. Benim de @DenizÖzseven kankamla hep aynı zamana denk geliyor :)))
Orkid Platinum mükemmel koruması ve yumuşak yüzeyi ile senin rahatlığına ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı. Hareketli günlerinde bile ince yapısı ile rahatlığı doyasıya yaşayabilirsin. Platinum'u hala denemediysen, denemeni tavsiye ederiz 💙
@Zerrinkayer bana diyenin 33 yaşında olması mı garip iki yakın kadın arkadaşın regllerinin aynı olmamasını duymamam mı garip bir sürü arkadaşım oldu hiçbiri de reglmiz aynı demedi kaldı ki erkeklerin hemen hiçbiri duymamış bunu
Orkid Ne Diyor