Müslüman kadınların tampon kullanması günah mıdır?
Evet
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
niye günah olsun. tampon normalde kullanılsa gusul abdesti bozar ama adetliyken kullanilıyor zaten gusulsuzsün. günah olucanı düşünmüyorum. kesin bir bilgim yok. saglık açısından zararlı kullanmamakda fayda var. belki çok zaruri zamanlarda adetin son günlerinde 2.3saat olabilir
Tampon kullanmanın doğru olmadığı kanaatindeyiz. Tıbbın sakıncalı bulduğu bir şeyi kullanmak doğru olmaz.
https://www.fetvameclisi.com/fetva-tampon-kullanmak-caiz-midir-70981.html
Simdi islamda soyle biliyorum yanlisla bagislayin beni aydinlatinn!!
bir erkek ve bir kadin bakir veya bakire olarak nikaha girmelidir bu erkek ve kadin icinde esit gecerlidir! Ve bir kadin veya erkek daha once zina yapmis ise ve bundan pisman olup tovbe etmis ise bu adamin daha once zina yapmis ve tovbe etmis bir kadinla evlenmesinde bi sakinca yoktur ayni sekilde kadinda bakir olmayan bi erkekle evlenebilir.
Eger ki bir kizin bekareti sicramakla adet gormekle yaralanmakla yaslanmakla zail olursa hala bir bakiredir. Ve daha once zina yapmis bir kadinin hala Hymeni bozulmamissa hala bakire hukmundedir.
Bundan dolayi benim anlamadigim neden sadece kadinlar bakire olmak zorundalar neden kadinlar evlenene kadar kendilerini korumayi basariyorda erkekler yapamiyor ve bu erkeklerede hakidir erkektir yapar gozuyle bakiliyor bu erkek icinde inmedimi bu ayet bu kuran erkeklerin ne ozelligi var toplumumuz niye boyle anlamiyorum. Ayni sekilde bi kiz hic bisey yapmadigi halde bi erkek arkadasi oldugu zaman cirkin ayip gozuyle bakiliyor oysaki bu gonul sevmek onunda hakki illa o iliskide cinsellik olmak zorunda degil ikiside evliligi bekliyor olabilir buda cok normal.
Veya ilk gecelerinde kizlik zarlari esnek diye kanamadi diye kadina neden baski uygulaniyor bu kadinin sucu degil. Kanamasida normal degildir aslinda asiri kanamasi olmasi cok agri duymasi hastanelik olacak kadar ise normal degildir neden ilk tecrubesini guzel yasamak varken aci yasasinki veya kanasin ki.
Veya genc kizlar tampon kullanmak istediklerinde hemen aa bakire degilmi nasil kullanabilir bozulur kizlik zari diyolar ama tampon kizlik zarina zarar vermez dogru buyukluk dogru kullaniliyorsa hic bir zarari yoktur ki zaten kizlar ergenlige girdikleri andan itibaren o zar yani asil adi Hymen gorevini kaybediyor gereksiz bir doku oluyor onun yirtilmasi yirtilmamasi kimseye bi zarar vermez bu onun bekaretini gostermez.
Islami acidan tampon kullanmakta hic bir zarar yoktur sadece saglik acisindan zararli olursa kullanilmamali burdada eger kullanilcaksa bir doktora basvurulmalidir ve gerektigi gibi kullanmak onemlidir sagligi etkilememek icin!
Neden günah olsun anlayamadım
Nerden çıktı bu? Bence alâkasız
Hayır değil tabii ki
Şaka mi😃
Ne alaka
Ne alaka ksksk
Evet
Kullanma
O nedir?
Değildir kanka
Odamı gubah
sanmiyorum