Geçen toptan markette gözüme fiyatları ilişti anasının nikahı resmen, sebebi budur. Ama ambalajları çok güzel yapıyo namussuzlar, benim bile iki paket jumbo boy alıp bağlayasım geliyo adjfj
Fakirlikle ne alakası var arkadaşlar ped alerjisi vardır veya ped çok tahriş ediyordur açıkçası temizlemesi ve hijyeninden emin olsam bende bez kullanıcam ped kaşıntı ve tahriş yapıyor
7 yıllık hemsireyim ped kullanan kadın en hasta kadındır bez kullanan hijyenine dikkat ettiği sürece enfeksiyon olmuyor mantar vs hep pedden oluyor atalarımız yıllarca bez kullanmış bizden sağlıklı hepsi
bez kullanıyor olsaydın nasıl temizliyorsun, nasıl hijyene dikkat ediyorsun, bu konuda aydınlatır mısın falan diye soracaktım ama sanırım senin de fikrin yok.
Bez atletten vs yapılır hazır alırsın kullan atta olur ya da ilk yıkamayı yap at makinaya pamuklu 60 90 dereceye yikat iki kere durulat ütüle ağzı kapalı hurç yazı birseye koy bukadar
@Çaklıtlımilk bez ne ya yil olmus 2019 2020 nerdeyse hic yapamiyorsan bimden al 3 tl ye. Heryeriniz hastalik kapiyor sonra o pisliginizi tuvaletlerde bizede bulastiriylrsunuz
S. alak mısın kızım sen kullanıyorum diyen kim kullanmıyorum o tarz seyler ama belli ki sen bu konularda baya muzdaripsin 😉 elestirdigim konu fakirliğe bağlaman git varoşlugunu baska yerde yaşa kenar mahalle gülü seni
@Çaklıtlımilk kenar mahalle mi. Seni ip adresinden buldugumda gorursun kenar mahalle gulunu. Karsindaki kisinin konumunu ailesinin konumunu bilmeden sallama bence guzelim 😊
En İyi Cevaplar