Aranızda adet döneminde tampon kullananlar var mı acaba? Tampon kullanmak kullanışlı mı ve kızlık zarına zarar verir mi?
Cevabın nedir?
Tampon nedir, tampon neden kullanılır?

tampon Öncelikle tampon nedir ve neden kullanılır bunu bilmemiz lazım. Çünkü tampon kullanımı hakkında çok sayıda komplo teorisi mevcut, bunu aşmak için de size tampon kullananlardan biri olarak deneyimlerimi aktarmak istiyorum.
Tampon nedir?
Tampon; hijyenik kadın tamponu diye geçen, regl dönemindeki kanamanın vücut dışına çıktıktan sonra emilmesini sağlayan pamuksu bir malzemedir, vajina içine yerleştirilen bir tıkaç gibi de düşünebilirsiniz. Tampon, regl kanamasını ve beraberinde vajinadan atılan sıvıları hapsederek iç çamaşırı ve kıyafetlerin kirlenmesini de önlüyor.
Tampon ile pedin farkları neler, neden tampon kullanılır?

ped ve tampon Regl döneminde kanamayı hapsetmesi için genelde ya ped ya da tampon tercih ediyoruz. Regl kabı veya yıkanabilir ped seçenekleri mevcut olsa da hâlâ genellik kazanmış sayılmaz. Bu sebeple neden ped kullanılır veya neden tampon kullanılır gibi sorulara karşılaştırmalı bir cevap vermek istiyorum.
- Hijyenik ped; iç çamaşırına yerleştiriliyor, tampon ise vücudumuza yani vajina içerisine yerleştiriliyor. Aralarındaki en bariz fark budur.
- Kullanım açısından kadın pedleri; hem ulaşım, hem değiştirme, hem de kontrol etme açısından kolaylık sağladığı için diğer regl dönemi seçeneklerinden daha çok tercih ediliyor. En basitinden, ne kadar kanamanızın olduğunu pede bakarak görebiliyorsunuz. Kadın tamponunda ise ulaşmak ve değiştirmek ped kadar kolay olsa da kanama kontrolünü tamponu çıkarmadan anlamak güç, çünkü çıkarılan tamponu asla geri yerleştiremeyiz, yerleştirmemeliyiz de.
- Tampon kullananlar neden tercih ediyor derseniz; deniz-havuz veya banyo gibi suyla temas edilecek ortamlara girmeyi kolaştırdığı için çok seviliyor diyebilirim. Çünkü tampon, vücut içerisinde kalıyor ve siz ne kadar banyo yaparsanız yapın suyla temas etmiyor, böylece işlevini yerine getirmeye devam ediyor. Pedler için ise durum tam tersi; denize, havuza veya banyoya pedle girdiğiniz zaman, pedin içerisinde bulunan sıvı emici tabaka, suyu hemen emer ve kanamayı hapsetme gibi işlevini yerine getiremez. Bu sebeple tamponlar, kadınlar tarafından genelde yaz aylarında tercih edilmektedir.
Tampon kullanımının faydaları nelerdir?

aplikatörlü tampon Tampon kullananlar var mı diye merak edenlerin aslında tampon faydaları hakkında bilgi almak istediğini gayet iyi anlıyorum. Çünkü ülkemizin dışına çıktığımızda, hijyenik ped kullanımından daha çok tampon tercih edildiğini görüyoruz, özellikle yabancı dizi-filmlerde pedden çok tampona rastlıyoruz ve "acaba tamponun faydası ne olabilir?" diye aklımızdan geçiriyoruz. Ben de sizinle benzer düşüncelere kapılıp biraz araştırdım ve bizzat tampon da kullandım, bu sebeple deneyimlerimi rahatça paylaşabilirim. ;)
- Tampon, yukarıda da bahsettiğim gibi denize, havuza veya banyoya girdiğinizde suya temas etmiyor, çünkü vücut içerisinde kalıyor. Böylece kanamayı hapsetmeye devam ediyor.
- Tamponu doğru şekilde yerleştirdiğiniz zaman, gün içerisinde varlığını dahi hissetmiyorsunuz, size büyük konfor sağlıyor ki ben bu özelliğini çok seviyorum.
- Hijyenik tamponlar, pedlerle benzer fiyatta olduğu ve pedler kadar yaygın bulunduğu için ulaşması son derece kolaydır. Eczane, marketler veya kozmetik mağazalarında Tampax, Kotex gibi güvenilir markaların tamponlarını bulabiliyorsunuz.
- Tampon kullandığınız zaman, özel bölgenin yüzeyine temas eden bir ped veya bez yapı olmadığından, cildin nefes alması kolaylaşıyor ki bu sağlık açısından önemlidir. Çünkü özel bölgemiz, biraz içeride ve nispeten kapalı yapıda bulunduğundan, cildin nefes alması elimize veya yüzümüze nazaran daha zordur, bu sebeple hem iç çamaşırı seçiminde hem de ped seçiminde dikkatli olmalıyız, tampon kullanarak da cildin nefes almasına müsaade etmeliyiz.
- Hijyenik ped kullanımına bağlı hareket kısıtlaması yaşıyorsanız, tampon tam size göre. Çünkü tampon kullandığınızda cildinize temas eden veya iç çamaşırınızda ağırlık hissi veren bir şey olmadığından, özgürce hareket edebilirsiniz. Spor yapacaksanız, ev temizleyecekseniz veya aklınıza gelen aktiviteler sırasında tampon, hareket kabiliyetinizi asla kısıtlamayacaktır.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTampon Seçimi
Piyasada bulunan tamponların üç ayrı boyutu vardır. Bu boyutların emiciliği ile ilgili olarak yapılan standart laboratuar ölçümlerinde mini ve normal boyutlardaki tamponların adetin hafif ve orta şiddette geçen günlerinde kullanılabileceği açıklanır.
Süper boyuttaki tamponların ise kanamaların orta şiddette ve ağır geçtiği günlerde kullanılabileceği açıklanır. Süper boyuttaki tamponların ise kanamaların orta şiddette ve ağır geçtiği günlerde kullanılabileceği ortaya çıkıyor. Bir de özellikle ilk kez tampon kullanıyorsanız kutunun üzerindeki kullanma talimatını okumayı asla ihmal etmemeniz gerekir.
Özetle; kendinize uygun tamponu deneyerek seçebilirsiniz: Kanamanız 4 saat süresince çok yoğun geçiyor ise yüksek kapasiteli, 6 saat sonrasında tamponunuz dolmamışsa düşük kapasiteli tampon seçmeniz yerinde olacaktır.
Tampon nasıl yerleştirilir?
Tamponu ilk kez deneyip kullanacaksınız biraz heyecanlı ve gergin olabilirsiniz. Gerginlik kaslarınızın daha fazla kasılıp yerleştirmeyi güçleştireceği için derin bir nefes alıp kendini gevşeterek yavaş ve nazik hareketlerle tamponunu yerleştirebilirsiniz.
Raflarda bulunan birçok tampon kutusunun içerisinde kullanma ve yerleştirme talimatları bulunması ilk kullanımınızı kolaylaştıracaktır.
Tampon Kullanımında Bilmeniz Gerekenler
Tampon kullanımında sanılanın aksine idrara çıkmada sıkıntı yaşanmaz. Çünkü idrar deliği ve adet kanının geldiği yer farklıdır.
Tamponun içeride oluşu da idrar için baskı yaratmaz, korkmanıza gerek yoktur.
Tampon kullanımı yüzme, dans, ve zorlu spor etkinliklerine olanak sağlar.
Adet süresince oluşan kokunun önüne geçmesiyle bayanların bu dönemi rahat geçirmesini sağlar.
Adetinizin hafiflediği günlerde ve gece pet kullanmayı tercih etmeniz uygun olacaktır.
Adet dönemi içerisinde kanamanızın yoğun dönemlerinde pet kullanımının aksine birden fazla tampon kullanmazsınız.
Adet dönemi dışında akıntı ya da herhangi bir fizyolojik neden sebebiyle kesinlikle tampon kullanmayınız.
Uzun süreli kullanımlarda (6-8 saat), özellikle sıcak havalarda "Toksik Şok Sendromu"na sebep olabilir. Bunun için tamponunuzu süre uzamadan çıkartın.20 Yorumla
Tampon kizlik zarina zarar verebilir. Onu kullanirken dikkat etmeni tavsiye ederim ya da iyi düsünürdüm. Hem Tampon Ped'den daha hijenli degilmis. Nerdeyse aynilarmis..
00 Yorumla
+1 yılzara vermez diolar ama ben kullanmam taviseyede etmem belki zarin narindir hemen yirtilir belli olmaz evlenince kullanirsin
02 Yorumla- +1 yıl
evet katiliyorum sana
Yaklaşık 10 cm boyunda 1 cm dairesel yapıda ve sıvı emdikçe de yana doğru şişen bir şey . içeri sokmaya kalkmanın kızlıga kesinlikle zarar vereceği bir çeşit içe sokulan ped . Evlenmiş ya da zar ile problemi bitmiş olan bayanlar kullanabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Vajina deliğini kaplayan doğal deri tabakası olan kızlık zarında kanamanın başlamasıyla birlikte doğal bir delik açılır ve sıvı bu delikten dışarı çıkar. ilk adet döneminde kızlık zarı yumuşak ve kolay esneyebilir olduğundan, tampon ona zarar vermez. Bu yüzden de bakireler de en küçük boy tamponları kullanabilirler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş bakireysen hiç kullanma derim, zarına zarar verir. Yok evliysen hijyene çok dikkat etmen gerekir sanırım ama tampon hakkında iyi şeyler duymuyoruz. En iyisi geleneksel olarak ped derim ben :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
50
+1 yılValla ben kullandım çok rahat istediğin gibi yüz güneşlen hiçbi sıkıntı olmuyo ama kızlara uygun mu bilemiyorum. Fazla itmessen bir sıkıntı olmaz sanırım.
32 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim eic için :)
Gizli Soran+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok ihtiyaç duymadığın sürece kullanma ama ben kullanıyorum gayet memnunum sadece çok hijyenik olmalısın kullanırken ve içindeyken hafif şiştiği için azda olsa rahatsızlık verebilir onun dışında pet kullanmaman gerek durumlarda tam bir kurtarıcı...
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsık değiştirildikten sonra bişey olmaz...
Evli değilsen kullanma. Çünkü bakire olmayanlar kullanıyor onu. Kotex'in ince pedleri var emin ol rahat etceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakire bir kız tampon kullanamaz bu aklında kalsın. tampon tabiki iki sızdırmaz ama onu dışarda işin varsa geçmemesi adına kullanmalısınız gün içi evde ve sık kontrol edebileceksen tabiki ped kullanmalısın..
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet bakireyim kesin kullanmama diyosunuz
Cevap sahibi+1 yılsakınn kullanma ozaman canım yoksa artık bakıre olamazsın tampondan gitti sözünü kimse yemez..
Gizli Soran+1 yılTampon bozar yani
Cevap sahibi+1 yılbozar evett
Bakireler için pek önerilmiyor riskli onun dışında havuzda denizde güzel oluyor ama günlük hayatta hayır
01 Yorumlasakın kullanma derim. ama illaki kullanmam lazım başka çarem yok diosan havuza falan girceksen her suya girdikten sonra değiştirmen lazım mikrop kapman olası. vede takarken çok hijyenik olman lazım.
10 Yorumla
+1 yılyahu çok sağlıksız ve hijyen değil kullanmayın şunu.
00 Yorumla
+1 yılbakireler icin kisa olanlari da var diye duydum ama bilemiyorum tam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgoogleda aratınca bir ton sonuç çıkıyor. ob marka öneririm. kullanma klavuzunda açıkça yazıyor zaten. denize girerken oldukça faydalı. TR'de bekaret kaygısı yüzünden yaygın değil
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürle cevap için
normal ve süper emici olarak var boyut farkı var mı bu rahatsızlık yaratır mı bilgin var mı?
Cevap sahibi+1 yılpaketin üstünde damla işareti var ped mantığında büyüklüğü al dene gör dünya üzerinde kadınlar hep kullanıyor bir bizim gibi ülkelerde yaygın değil rahat gayet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakireysen riske atma bence. çünkü oturup kalkarken bayağ bayağ baskı yapıyor bazen.
21 Yorumla
+1 yılBende hiç kullanmadım bilmiyorum.Sadece uzun süre içerde tutulmaması gerektiğini, zehirlenme riski olduğunu duydum.Hatta bi kız ölmüştü bu yüzden.Ped kullanmaya devam bence..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTampon nedir? Vajinaya sokmak biliyosun dmi bakireyim diyosun ama farkında değilsin? Sen kullanamazsin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet ama tam nasıl kullanıldığını bilmediğim için belki bozmaz diye düşündüm
+1 yılsaglik acisindan tavsiye edilmiyor genellikle... eger kullanilacaksa da sık sık degistirilmeli.
10 Yorumlasağlık açısından çok tavsiye edilmez kullanmaman daha yerinde olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTampon kullanmak istiyorum lakin henüz bakireyim 🤦♀️
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAaa bakire olmakla ne alakası var anlamadım kızlık zarı çok mu önlerde ki
Gizli Soran+1 yılBen de bakireyim çünkü onu sokunca nolur ki girmez mi
Cevap sahibi+1 yılBakireler kullanamıyor diye biliyorum
+1 yılİyice araştırmadan kullanma derim, bakireliği bozuyor falan diyorlar..
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıleczaneden ogrendigime gore zarari yokmus ama saglikli mu acaba
- +1 yıl
Sağlıklı değil diye biliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireler kullanabilir diyenler var ama zarına önem veriyorsan riske atma.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet bozarmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılTampon kullanma riskli birşey.. Havuza o halde girilmez
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa gecen ay geciktirici kullanmistim simdi periyotlarim degisti birazdan havuza gidicez sevgilimle karnimda hafif bir agri var ama psikolojik midir emin olamadim oralarda rezillikte ciksin istemiyorum onlem amacli kullansam ben farkedene kadar tutar mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireysen kızlık gider ha. Bir de kullanmadım ama çok rahatsız ediyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireysen kullanamazsın ben evliyim ve kullanıyorum çok büyük bir rahatlık
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBiz pede devam
+1 yılKullanmadım hiç. bırak akışına
10 Yorumla
+1 yılHiç kullanmadım merak ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılKullanma sağlıklı degil
10 Yorumla
+1 yılYok güzel abim yok :D
02 Yorumla- +1 yıl
mal mısın sen?
- +1 yıl
Senin kadar olmasamda :D
+1 yılbakireler kullanamiyo diye biliyorum
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBaska sitelerde de araştırdım simdi kullananlar varmis sorun olmuyo diyolar
- +1 yıl
Bakireler kullanamıyor
- +1 yıl
bende oyle biliyorum
+1 yılSağlıklı değilmiş diye duydum
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsaglik acisindan hicbir sorunu yok doktor tavsiyesi zaten.. ilk oldugu icin tedirginim sadece:)
+1 yılBen önermem iyi değil
00 Yorumlahayir zarar vermez rahatlikla kullanabilirsin
24 Yorumlabende hiç kullanmadım ...
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım iyi ama bozar kızlığını
00 Yorumla- Daha fazla (20)
Daha fazla(35)
Erkekler Ne Diyor
37
Bakireler de tampon kullanabilir. Zira kızlık zarı sanıldığının aksine vaginanın girişinde değildir en az 3-5cm kadar içeridedir. Dolayısıyla eğer abartmazsan bişi olmaz ve eğer bir eczacıya "bakireyim" nasıl kullanmalıyım diye sorarsan anlatır. Bu arada tampon, hijyenik ped gibi dışarıda duran bir şey değil, vaginanın için koyulan birşey.
Bunun dışında regl dönemindeyken havuz, deniz vs. gibi aktiviteler cinsel sağlığın açısından sana zarar verebilecektir. Abuk subuk enfeksiyonlar geçirebilirsin. Az bir ihtimal de olsa sende etrafa bakteri ve mikrop yayabilirsin. En abartısı 7 gün falan sürüyor bence sabret, bitince gidersin.13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAbi iyice mal yerine koymussunuz he
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler o zaman
genelde sporcular kullanıyor diye biliyorum. bizim ülkemizde yok derecesinde az. satışlarından ve reklamlarından belli. tampon kullanacaksan ya suya gircek olman lazım, ya da etek altına külot giymemen gerekiyor.
sen suya mı gircen, külotsuz mu gezcen? :)))))10 Yorumla
+1 yılKızlar daha yazmadığı için bari ben belirteyim. Benim tanıştığım kız arkadaşlarım genel de tamponu tercih etmiyorlar. içinde olduğu için rahatsız olduklarını söylüyorlar. sızıntısını bilmem :) Ped le kanatlanıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTampon deyince sport tamponlar var arabalar için o geldi aklıma bi' anda ya. İçeriği okuyunca harbiden nedensizce üzüldüm.
Tampon temiz iş ama kanı engellediği için ilk gelen kan emiliyor sonrasında pıhtılaşma oluyor.
İç ses : İkinci kısmı cevap vermek için yazdım. Çok belli olmamıştır umarım. Neyse kızlar gelir, cevaplar zaten.00 Yorumla
+1 yılTampon daha rahat olur. İçine kaçmaz ipi var dışarı sarkar. 6 saatte bir değiştirirsen iyi olur ama toksik şok olmamak için.
10 YorumlaBence deneyerek kendin karar ver , burada sevgilim mesaj atmadi napayim diye sorsan milyon tane cevap alirdin :)
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldeneyeceğim denemesine ama bunun da çeşitleri var sadece bir fikir almak istemiştim
keşke sevgilim tampon kullanmamı önerdi kullanayım mı diye sorsaydım
daha çok cevap alırdım :)
Gizli Soran+1 yılbizzat adrese getirirler tamponu :)
Regl kanlı tamponunu ağzına alıp emen "Tampon Girl" diye geçen bir kız vardı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum tamponu bakire kullanamaz vajinanın içine yerleştiriliyor. Kadınlar adet günlerinde kullanıyor. Uzun süre tutulması zehirlenmeye kaşar gidiyor ama dışarıya bir şey çıkmadığı için pede gerek kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılBakire değilseniz tampon kullanın ama dikkatli olun kan zehirlenmesi yaşayabilirsiniz
00 Yorumlatampon bir süreden sonra toksik şok denilen bir ani ölüm türüne sebep olabiliyormuş..birkaç saatten fazla kullanmamanı tavsiye ediyorum.en iyisi pede devam :) bu arada bakireysen hiç yaklaşma :)
00 YorumlaBakirelerin de kullanabileceği tamponlar var. Ayrıca zerre sızıntı olmuyor. Çok iyi biliyorum.
00 Yorumlabakirelerin de kullanabileceği tampon var. araştır.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEczaneye sorsam verirler heralde tesekkurler
+1 yılhahahaha dikkatimi çekti acaba erkekler dahamı çok kullanıyo ya bunu 3 kız cevaplamış 8 erkek hahahahaha
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOf harbiden ahahhah
- +1 yıl
;)))
tampon evli kadınlar kullanır bakire kızın ne işi var tamponla ya biraz mantık lütfen mantıkk ?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlık zarın varsa kullanma tampon önce onu söyleyeyim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden kızlık zarı ne kadar ilerde bu tamponların boyu çok mu uzun daha almadım
Cevap sahibi+1 yılUzun olmasa bile zarar verme ihtimali var. Bakirelere satılmıyor o yüzden hiç heves etme
+1 yılTampon daha iyidie kesin cozum gibi deligi kapatiyor
00 Yorumla
+1 yıltamponların ambalajında yazıyor zaten bakireler için uygun değildir diye
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHicte yazmiyor valla kullandim biseyde olmadı
- +1 yıl
bakireyken tamponmu kullandın... salakmısn sen :S:S
Gizli Soran+1 yılHof evet bir haltta olmadi
- +1 yıl
umarım gizlicim
Töbe bismillah kızlık zarına zararı olsa niye imal edip satsınlar...
01 Yorumla
+1 yılBakireler kullanamıyor, diğerleri memnun.
00 Yorumla
+1 yılKadın olmak cok zor:) Allah sabir versin
00 Yorumla
+1 yılne güzel temiz kızlarımızda var
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAy o halde kimse girmez heraldee
- +1 yıl
ben bakireliğin için temiz kelimesini kullanmıştım. öteki olaydan anlamam. zaten hiç havuza girmedim girmemde. milletin bin çeşit hastalığı var mantar veya enfeksiyon kaparım. uğraş dur. sende girme havuza deniz yok mu sana yakın biryerde? hangi şehirdesin?
Gizli Soran+1 yılBursadayim ama denizin girilebilen kismi uzak
Zaten surekli giriyorum havuza bisiycik olmaz- +1 yıl
yaşın kaç? ailenle veya büyüksen sevgilinle falan sahile gitmiyormusunuz? bişeycik olmaz deme. havuzdan hertürlü mikrop kapılır.1-2 ay sonra çıkar mantarlar enfeksiyonlar
- +1 yıl
ne inatçı şeysin sen yaa Allah annenen babana sabır versin. hiç söz dinlemiyorsun. bikinide giyersin kesin sen
Bu regl adet dönemimi?
02 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelerde kullanılmaz tampon zaten.
00 Yorumla
+1 yılBakireysen olmaz diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBen tampon yaparim bisey olmaz
00 YorumlaBen kullanıyorum rahat oluyo
00 Yorumladeler tabi. havuzu pisletme bari
00 Yorumlagerek yok ki süreli yaşayacaksınız zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız olup tampon nasıl kullanılıyor
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıladet döneminde
Gizli Üye(30-35)+1 yılkullan bir sefer nolcak 😄
00 Yorumla- Daha fazla (7)
Daha fazla(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Adet döneminde tampon kullananlar; yorumlarınız, önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler