Tamam utanılacak bir konu değil ama bu kadar da değil. Burcu Tetik'in yaptığı bu hareket ayıp. O zaman erkekler de spermlerini çekip atsınlar çocuklarım diye. Kabul edelim, kadınlar olarak bu feminenliği biraz fazla abarttık. Hem göz önünde olmayı istemeyip hem de insanların gözüne bu kadar sokulmaz.
Rica ederim. Kimseyi elestirmek icin de yazmadim yanlış anlaşılmasın şahsı fikrim bu yönde ama esitiz diye haykırırken erkeklere de saygi duymamiz gerektiğini unutuyoruz.
Tamamen şov amaçlı bir paylaşım. Regl olduğumuz için kimseden utanmamiz sıkılmamiz gerekmiyor fakat bunu herkesin bilmesi için böyle çabalara girmeye de gerek yok. Gayet biyolojik bir olaydan utanilmasinin da bu şekilde teşhir edilmesinin de yanlış olduğunu düşünüyorum.
Ya iyide mahrem denen bir şey var o zaman s... z 💩Da paylaşalım iyice ar damarları çatladı bunların ayıp denen bir şey var yazıklar olsun bir kız olarak ben utandım.
Ona bakılırsa boşalmak da normal bir durum ama kimse sperminin fotoğrafını paylaşmıyor. Regl olmak sağlıklıdır ve utanılacak bir durum değildir fakat bunu normalleştireceğim diye fotoğrafını atmak da bir o kadar komik.
Özel Günler & Hijyen konusunda 420 cevap paylaştı.
Saçma bir davranış bence, regl utanılacak bir konu değil, doğal bir durum, sadece ben kişilik olarak çekingen birisi olduğum için utanıyorum, ama bu kadının yaptığı ayıp, özellikle de çekip atmış her hangi bir erkek bunu görmek zorunda değil bence
İğrenç bir foto. otobüste pantolonuna boşalan adamı hatırlatan bir görüntü teşhiri. bu arada hazırlıksız yakalanmasını veya biolojik durumunu değil bunu afiş etmesini eleştiriyorum.
En İyi Cevaplar