Diğer Adam az önce siteye şeyinin fotosunu atmıştı şaka misn? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Allah belanızı iğrenç varlıklar kalıbinıza tkrym bide 2 tane atmıştı Güncellemeler1 yıl Ula az önce yine atan oldu ayy inanmıyorum Adam az önce siteye şeyinin fotosunu atmıştı şaka misn? Cevapla Fotoğraf Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sabahta bi kadın soru açmıştı vajinasını çekip düpedüz atmış gerçekten de site çöplük ya 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl rahatlık bu ya anlamış deglm merakettimmişte 1 yıl onlar için sıradan şeyler demek ki pislikler
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biri geçen çiftleşirken atmış o neki çiftleşirken nasılız diye atmış😬 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sakaaqq Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Uyumluydular ama 🙄 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Gördüğüm an kaldırdım o soruyu ama midem de bulandı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İğrenç yaa şaka gibi Yorumla
Balçık4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Arkadaş böylesine aktif bir forumu şöyle avellikler için kullananlar var ya, aşırı sinir oluyorum... 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hahahaha yanık çılgın bakirelere bayram oldu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamamiyle iğrençlik Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gördüğüm an topluyorum bitmiyolat kökleri kurumuyor 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,8b cevap paylaştı. Aile sevgisi yok napsin tek varlığı o. Atıp atıp s. olup gidiyolar 0 0 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Var öyle p1çler geçen teyzenin biri de koymuş iğren. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Birkac ay omce de bir kiz vajinasini atmişti 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bugün yine atmış biri şaka gibiii Yorumla TekAşkBeşiktaş 1 yıl Amaannn salla ya 😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Demek ki sadece kızlara özel atıyor. Gerçi geçen de bir kadın profil resmi yapmıştı şeyini. Demek ki abazaların cinsiyeti yok 😃 0 0 Yorumla
Rüzgar2165 Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 890 cevap paylaştı. Herkesin amacı burada farklı bakmazsın olur biter yani 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Görmek zorunda mıyız açık bir site burası napalm aniden çıktı karşımıza Yorumla Rüzgar2165 1 yıl Görmez zorundasın demedim zaten ama kimseyi bu şekilde rencide etmek doğru değil site kaldırıyor zaten bırakmıyor ama herkes bir değil burada her çeşit insan var sonuçta Yorumla Soran 1 yıl Terbiyesizce ve sapıkça yapılan her şeyi rencide ederim burası şeyini sergileyecegi yer değil biraz utanma arlanma olur. Yorumla Rüzgar2165 1 yıl Sadece resim yok ama burada neler neler yazılıyor ve insanlar buna yorum yapıp konuşuyor resimden daha tehlikeli yazılarda var Yorumla
Whhsjsjakw Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl bir kadında atmisti 5 dk once falan HWUDNSİWJWİWNWİW 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Coşmuş bunlar Yorumla Sude0705 1 yıl Şaka mı acdfcvx Yorumla Whhsjsjakw 1 yıl vallaha killiydi bir de KWOAMAWOWMWİWJ Yorumla Soran 1 yıl Atmış maalesef 🤢 Yorumla
Perfume_collector Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Bende gördüm kız çıban var nasıl geçer diye vajinasını atmış 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 625 cevap paylaştı. sanki hiç görmedin ya anlamsız tavırlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni kendinle mi karıştırdın aslanim Yorumla Soran 1 yıl Ppnden belli oluyo zaten Yorumla
Javelinn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bende iktidarsızlık mı var diye sormuş birde 🤢 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aa evet sn yorum atmıştın bu ne aw diye 😂 Yorumla Javelinn 1 yıl Hahahahahah evet Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Etkilemiş seni baya 😂😂😂😂 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Daha neler Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Aynen öyle bence 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kusucam Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Hı hı kesin ağzının suyu aktı Yorumla Soran 1 yıl Susar misn kardeşim Yorumla
Seddeffe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bi kizda atti daha demin icim bulandi mk 0 9 Yorumla Seddeffe 1 yıl Icim bulandi yeminle biktim bunlari görmekden Yorumla Seddeffe 1 yıl KS napiyor modlar uyuor Yorumla Soran 1 yıl Kızda mi atmışti Yorumla OzkanK 1 yıl Silmişler anında silemezler ki. Atıldığı zaman görüp siliyorlar hemen Yorumla Malikalgan1 1 yıl Aynen ya çok irenct böyle pislik kadın mı olur insan bir ağda falan yapae Yorumla Seddeffe 1 yıl Igrnc yeminle yemek yiyordum üstelik Yorumla Soran 1 yıl Göremedim maalesef burasi nasıl site oldu ya Yorumla Malikalgan1 1 yıl Görsen öyle pistiki insan bakım yapmazmi Yorumla Seddeffe 1 yıl @soran 5-10 önce oldu oda bi pisdi offff offf 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤮🤮🤮💩 ya modlar hemen mudahale etsin Yorumla
hangimiztertemiz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 489 cevap paylaştı. Utanma olmayınca her şey bekle 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 462 cevap paylaştı. Umarım kaldırılmıştır 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl baltayla kesip kulağına küpe yapacaksın bunun 0 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sikayet et engelle pisligi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aglamayin be bunlar sitede hep olan şeyler 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Görmek zorunda mıyız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır tabiki ama sizin boyle sitem etmeniz hic bir seyi degistirmiyor aciz olan her sekilde acizlik yapip orasini burasini atar Yorumla Soran 1 yıl Utanmazlar eğitim şart şunlara cidden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burada egitim aramak gülünç olur bos ver umursama igrenç insanları Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet gördüm neden atmış onu da anlamadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Soruyo bide şeklini galiba midem bulandı şok oldm sandım karım kaşlarını falan soruyo açtım baktm ayy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İğrenç ama adamın formu iyidi Yorumla
NeSaçmalıyonaq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Kıllı a mını atanada bu tepkiyi veriyor musunuz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıkıntılı misnz kesn sesinzi Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. keske kizlar da atsa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Burası senin yerin değil Yorumla varus55 1 yıl buna ben karar vereyim Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Terbiyesiz şeyy 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl atabiliyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bakma 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atan adam değil ama🤣 Yorumla Soran 1 yıl Kim ebemizi mi arıyor sne misn yoks a Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben değilim nude atmayı sevmem Yorumla
nevbahargevrek Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Hep atiyolaf 0 1 Yorumla nevbahargevrek 1 yıl Sen yapiyidan hrsabin gidrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
sabahta bi kadın soru açmıştı vajinasını çekip düpedüz atmış gerçekten de site çöplük ya
Nasıl rahatlık bu ya anlamış deglm
onlar için sıradan şeyler demek ki pislikler
Biri geçen çiftleşirken atmış o neki çiftleşirken nasılız diye atmış😬
Sakaaqq
Uyumluydular ama 🙄
Gördüğüm an kaldırdım o soruyu ama midem de bulandı
İğrenç yaa şaka gibi
Arkadaş böylesine aktif bir forumu şöyle avellikler için kullananlar var ya, aşırı sinir oluyorum...
Hahahaha yanık çılgın bakirelere bayram oldu
Tamamiyle iğrençlik
Gördüğüm an topluyorum bitmiyolat kökleri kurumuyor
Aile sevgisi yok napsin tek varlığı o. Atıp atıp s. olup gidiyolar
Var öyle p1çler geçen teyzenin biri de koymuş iğren.
Birkac ay omce de bir kiz vajinasini atmişti 😅
Bugün yine atmış biri şaka gibiii
Amaannn salla ya 😊
Demek ki sadece kızlara özel atıyor. Gerçi geçen de bir kadın profil resmi yapmıştı şeyini. Demek ki abazaların cinsiyeti yok 😃
Herkesin amacı burada farklı bakmazsın olur biter yani
Görmek zorunda mıyız açık bir site burası napalm aniden çıktı karşımıza
Görmez zorundasın demedim zaten ama kimseyi bu şekilde rencide etmek doğru değil site kaldırıyor zaten bırakmıyor ama herkes bir değil burada her çeşit insan var sonuçta
Terbiyesizce ve sapıkça yapılan her şeyi rencide ederim burası şeyini sergileyecegi yer değil biraz utanma arlanma olur.
Sadece resim yok ama burada neler neler yazılıyor ve insanlar buna yorum yapıp konuşuyor resimden daha tehlikeli yazılarda var
bir kadında atmisti 5 dk once falan HWUDNSİWJWİWNWİW
Coşmuş bunlar
Şaka mı acdfcvx
vallaha killiydi bir de KWOAMAWOWMWİWJ
Atmış maalesef 🤢
Bende gördüm kız çıban var nasıl geçer diye vajinasını atmış
sanki hiç görmedin ya anlamsız tavırlar
Beni kendinle mi karıştırdın aslanim
Ppnden belli oluyo zaten
Bende iktidarsızlık mı var diye sormuş birde 🤢
Aa evet sn yorum atmıştın bu ne aw diye 😂
Hahahahahah evet
Etkilemiş seni baya 😂😂😂😂
Daha neler
Aynen öyle bence 😂
Kusucam
Hı hı kesin ağzının suyu aktı
Susar misn kardeşim
Bi kizda atti daha demin icim bulandi mk
Icim bulandi yeminle biktim bunlari görmekden
KS napiyor modlar uyuor
Kızda mi atmışti
Silmişler anında silemezler ki. Atıldığı zaman görüp siliyorlar hemen
Aynen ya çok irenct böyle pislik kadın mı olur insan bir ağda falan yapae
Igrnc yeminle yemek yiyordum üstelik
Göremedim maalesef burasi nasıl site oldu ya
Görsen öyle pistiki insan bakım yapmazmi
@soran 5-10 önce oldu oda bi pisdi offff offf 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤮🤮🤮💩
ya modlar hemen mudahale etsin
Utanma olmayınca her şey bekle
Umarım kaldırılmıştır
baltayla kesip kulağına küpe yapacaksın bunun
O nasıl bir adilik ya
Sikayet et engelle pisligi
Bu kadar KS yeter siliyom
Bide kadın atmıştı
Aglamayin be bunlar sitede hep olan şeyler
Görmek zorunda mıyız
Hayır tabiki ama sizin boyle sitem etmeniz hic bir seyi degistirmiyor aciz olan her sekilde acizlik yapip orasini burasini atar
Utanmazlar eğitim şart şunlara cidden
Burada egitim aramak gülünç olur bos ver umursama igrenç insanları
Evet gördüm neden atmış onu da anlamadım
Soruyo bide şeklini galiba midem bulandı şok oldm sandım karım kaşlarını falan soruyo açtım baktm ayy
İğrenç ama adamın formu iyidi
Cok ayip etmis
First time?
Kıllı a mını atanada bu tepkiyi veriyor musunuz
Sıkıntılı misnz kesn sesinzi
keske kizlar da atsa
Burası senin yerin değil
buna ben karar vereyim
Kötü olmuş tüü
Terbiyesiz şeyy
Cok pisti
Nasıl atabiliyor?