Bugün markette şahit oldum bir erkek elinde ped vardı kasadan geçerken kasiyer adama öyle bir baktı ki sanırsın dünyanın en ayıp şeyini almış. Adam bile bundan rahatsız oldu kızdı kasiyere poşet bile almadan elinde ped gitti. 😂🤣
Siz ne düşünüyorsunuz? bir erkek ped alamaz mı, neden ayıp olarak görüyoruz?
Bir erkeğin eşi için ped almasını utanç verici olarak görüyor musunuz?
Bence saçma yani arkadaş ile marketteyiz karısını aradı bişey lazimmi diye oda pet al dedi adamda aldı utana'a sıkıla... kendi ala bilir hele kadınlar regl mubbeti yapmiyomu böyle deli oluyorum
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar Ne Diyor
82
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Duygusal açıdan baktigim zaman sevgilim bana ped almaya gittiginde ona tekrar aşık olmuştum kadınının herseyiyle ilgilenen erkek aşık olunası sevgiyi hakeden erkektir benim icin. Bunu utanç verici yapan cahil geri kafali insanlardir. Regl döneminde vebalı gibi muammele gormekten cok sıkıldık hemfikir oldugumuz kadinlar olarak. Kendi aramizda da bunu utanc verici olarak görenler var ama onlara tek sozum kadinlar olarak adet görüyoruz ve ped kullanmak ihtiyacimiz, bu ihtiyacimizi eşimizin gormesi karsilamasi kadar da normal bir olay yok. Erkekler de eslerine ped alabilir. Merak etmeyin kimse sizin ped kullandiginizdan şüphelenmez.
Eskiden Markette calisan biri olarak cok kisiye denk geldim öyle normaldir yani hatta birisi yanlis hatirlamiyorsam utana skla yerini sormustu normal bisey yani adamin biri geldi prazervetif istedo kasiyer oldugum icin betim benzim atti ama utancimdan
Bence eşi çekinmeden söylediği için o eş e plaket vermek gerek niye ayıp olsun arabistan da mı yaşıyoruz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz modern toplum hukuk kurallarimiz var gayette güzel bir davranış 👏
Şöyle bir gercek var ki Kasada erkek varsa hoş bir durum değil kadin almasin esi alabilr Şahsen ben ic camasiri alacagm zmn kasada erkek varsa diger kasaya gidiyorum ki millet bile öyle yapiyor Insanlar ister istemez rahatz oluyor bir türkler normallestirmye calisiyor
Kesinlikle doğal bir şey. Regl kadının her ay geçirdiği bir evre. Ve regl olması da sağlık için gerekli. Bir erkeğin bir kadın için ped alması niye ayıp olsun ki?
Kadın varken alması saçma olur ama mecburiyetse normal alması genelde bizim orada böyle şeyler alınınca kasaya gitmeden paket yaparlar üstüne fiyatini yazarlar kasaya gotururler
Keşke yaşamasan eski kafalı zihniyetsiz. Siz "pipini göster oglum" diyerek cocuklarinizi da kendiniz gibi abaza yaparken kadın kendini sağlıklı gösteren ve son derece doğal bir özelliği konusunu açınca ya da fikrini belirtince sorun edersiniz siz keske yasamasaniz ya ulke sizin gibiler yuzunden bu halde
bence fazla güzel birsey utanmadan almasi hatta sen soylemeden almasi hangisinin iyi oldugunu bilmesi pamuklu olanlardan almaya calismasi falan bunlari dusunmeleri lazim bence.
Ben genelde böyle olanların cahil olduğunu düşünüyorum. Tabikide pedi eline alıp herkesin içinde "aa bakın benim pedim var" falan denmez ama marketten alırken normal bir şey alırmış gibi alınabilir. Eşlerinde almasında hiç bir sakınca yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim sevgilim gecenin bir yarısı bakkaldan almaya gidiyom ve hiç utanmıyoo ama bunu utanılacak bir durum gibi görenlere şaşıyorum sanki karıları olmuyo ne var yani adet oluyolarki çocuk doğruuyolar
o kasadan neler alınıyor kimsenin umrunda değilki.. bir kadın prezarvatif alırmı... ben gördüm alan birini hemde tanıyorum a kadını. bunlar gerçek hayat... aman ayıp olmasın diye eski düzen yaşayalım
Utanç verici değil tabiki reklamlarda çıkıyor meydanda ayıp mı? Sonuçta Allahın emri ben ayıp bulmuyorum herşey yanlış olsa yaşanacak yer kalmaz o zaman tikanalim dibe köşeye tövbe ya
Çok cahilce bir görüş neden utanç verici olsun ki Ayrıca kadınların regl olması çok doğal bir şey ped alırken utanılacak bir şey yok ben anlamıyorum erkeklerin sünnetinde ayıp olmuyorda kızların regl olması utanç verici saklanılack birşey olması ve pedi saklamsı neden?
sene 2019 hala prezervatif, ped vb ürünler alırken utanan/utandıran insanlarla aynı evrimsel dönütteyiz. Kanat falan evrilsin bizde de artık şu bağnazlarla farkımız belli olsun
Bu işi genelde ben yaparım. Haa Madem hastalanacaksin neden hazırlıklı olmuyorsun diye sitem etmisligim var fakat bundan utanmam ki doğal bir durum. Prezervatif alırken utanilmiyor da ped alırken mi utanicaz.
Her türlü fantezi kıyafeti aldırıp birde yanında herkesin gözüne soka soka açık secik giydirip ayıp nedir bilmeyenler ped alırken mi utanıyor tuhaf Eşime alırım adı üstünde eşim
yoo bence utanc verici degil ben dogalim ne dusunursem icimden ne geciyorsa onu yaparim ki eger benim anlayisli ve dusunceli biri oldugumu biliyor ise bunda samimi oldugumu bilir ve daha cok mutlu olmasi gerekir
Onlar gitsinler kendi erkekliklerinden utansınlar. Kadının adet kanı dünyanın en temiz sıvısıdır. Benim okuldan kız arkadaşlarım yanımda oed alıyorlardı ve hiç de utanmıyorlardı. Keşke ped alabileceğim bir sevdiğim olsa..
Bende ped almaya gidiyorum kız kardeşime felan hiçte sorun olmuyor tip tip bakanlarada hayırdır diyorum. Ayrıca bu devirde poşet paralan satılıyor elinde gitmesi gayet doğal 😂
En İyi Cevaplar