"Kadınlar, anlaşılması zor bir denklem gibidir. Kadınlar genel itibari ile yeterince anlaşılmazken, birde regl gibi özel bir durumları mevcuttur ki bu anlaşılmazlıklarını ikiye katlamaktadır."
Yukarıda kurduğum cümle, hemen hemen her erkeğin bir kadın üzerindeki düşüncelerinin yansıması olabilir. Biz erkekler olarak, kadınların bu özel günlerini yaşamadığımız için anlamıyor olsak da, onlara bu günlerinde birkaç ufak dokunuş ve destek ile yardımcı olabiliriz. Nasıl mı?

İşe kabullenmekle başlamalıyız! Ufo gören masum köylü gibi, kadınları bu dönemlerinde şaşkın bakışlarla izlemeyin.

Kadınlar, bu dönemlerinde aşırı gergin, sinirli ve agresif olmaktadırlar. Bu sebeple kadınlar, anormal davranışlar sergileyebilmekte ve bu davranışlar onlara normal gelmektedir. Biz erkekler olarak, bu davranışlara normal gözle bakmalı, şaşkınlığımızı gizlemeli ve her şey yolunda imajı vermeliyiz.
Her deliliklerini özel günlerine yormayın!

Kadınlar, doğal halleriyle bile delidir. Bazen normal günlerinde bile delilikler yapabilirler. Bu davranışlarına karşı hemen "regl misin" gibi bir soru yöneltmeniz, onları sinirlendirebilir hatta kavga çıkmasına ve size saydırmasına yol açabilir. :) Dikkat etmekte fayda var.
Bu özel günlerini, yüzlerine vurmayın. Eğer biliyorsanız, biraz üç maymunu oynamayı deneyin!

Unutmayın ki, karşınızda pimi çekilmiş bir bomba var. Her an elinizde patlayabilir ve sizin canınızı yakabilir. Her doğru her yerde söylenmez derler. Bu dönemlerde, bildiğini söylememek çok önem arz etmektedir. Üç maymunu oynamanız, sizin yararınıza olacaktır.
Ne çok ilgili nede çok ilgisiz olun. Mümkünse arafta kalın.

Bu dönemde kadına fazla ilgi göstermeniz, onda yaşadığı yoğun duygu karışımından dolayı farklı düşüncelere yönelmesine sebep olabilir. Onu aldatıyor oluşunuzu bile düşünebilir. Tabi bu her kadında olmuyor. Kimi kadınlar, daha az tepkiler verirken, kimileri hiç tepki de vermeyebilir. Aşırı ilgisiz davranırsanız da, bundan çokça şikayet edebilir ve kendisine hiç değer vermediğinizi, ilgilenmediğinizi düşünüp söyleyebilir. Bu arafta kalmak değil de nedir? Sorarım size. :) Dengeyi iyi ayarlamak gerek.
Bu günlerde kadınlar, kendilerini çirkin hissedebilir. Ayarında iltifatlar onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacaktır.

Dünya güzeli bir kadına da sahip olsanız, özel günlerinde kendisini dünyanın en çirkin kadını olarak görebilir. Bu günlerde, her zamankinden daha fazla iltifata ihtiyaçları olabilir. Çok üzerine düşmeden, onun iyi hissetmesine kuracağınız birkaç özenli cümle ile yardımcı olabilirsiniz.
Dışarıda özel bir gün planlarken iki kere düşünün! Bu dönemde kadınlar, içe dönük yaşamak isterler. Her sosyal aktivite onları mutlu etmeyebilir!

Bir erkek olarak, büyük bir heyecanla, şık bir restaurantta bir yemek yemek isteyebilir ya da bir konsere partneriniz ile beraber gitmek isteyebilirsiniz. Kadınlar, özel günlerinde daha çok yataklarıyla zaman geçirmek isterler ve oradan ayrılmayı tercih etmezler. Çünkü her hareket, onlar için risk taşımaktadır. Dışarıda şık olmak isterler ancak şık olmayı engelleyen bazı durumlar vardır. Canım elbiselerini batırmak istemezler. Siz bence en iyisi mi, evde planlar yapın ya da hiç yapmayın, erteleyin.
Cinsel yönden istekleri karmaşık bir hal alacaktır. Onu dengesizlikle suçlamayın!

Bu dönemde kadınları biraz dolaylı yollarla anlatmak istiyorum. Bu dönemde, hem çatal bıçakla sofraya oturmak isterler hemde o yemeği yemek istemezler. Yemek kokusu çok cazip gelse de, o çatalı bıçağı o yemeğe uzatmayı tercih etmezler. Bu onları dengesiz bir konuma sokuyor olsa da, çok fazla anlayış göstermek onu mutlu edecektir.
Tartışmaya çalışmayın, çok dinleyin az konuşun! Bu dönemde rehberiniz, sukunet olsun.

Bir kadın böyle bir dönemde sizi bir dakika boyunca, çok fazla şey ile itham edebilir, sizin üzerinize çokça gelebilir ve hemen ardından ağlamaya başlayabilir. Biz erkekler olarak, bu dönemde kadınları anlamaya çalışmak değil, onlara destek olmaya çalışmalıyız. Tartışmalardan kaçının ve yersiz söylemlerde bulunmayın.
Tatlı yiyin, tatlı yedirin, tatlı konuşun. Ona bol bol çikolatalar alın.

Bu dönemlerde, kadınların vücudu normalden çok fazla tatlı ihtiyacı duyar. Çikolata alarak, onlara destek olabilirsiniz. Hatta mümkünse, kendiniz yedirin. Bu, onları daha çok mutlu edecektir.
Bu bahsettiğim durumlar, kadınlar üzerinden genelleme yapılarak yazılmıştır. Her kadın, aynı şeyleri yaşamaz ama genel hatları ile bu ve buna benzer durumlar yaşamaktadırlar. Hala regl olan bir kadın ile beraber yaşamadıysanız veya bunlara şahit olmadıysanız, korkmayın. Zaman, her şeyi öğrenmenize yardımcı olacaktır.
Umarım okurken keyif almışsınızdır.
Sürç-i Lisan Ettiysek Affola.
Emeğe saygı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar