Arkadaşım hediye kedi aldı bana 25 bin TL verdi. Benim bir tane kedim var çok hevesli aldık mutlu olarak. Sizce iki kedi bakımı zor olur? Vermeyi düşünüyorum birine sizce vereyim mi çok kararsız kaldım?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım hediye kedi aldı bana 25 bin TL verdi. Benim bir tane kedim var çok hevesli aldık mutlu olarak. Sizce iki kedi bakımı zor olur? Vermeyi düşünüyorum birine sizce vereyim mi çok kararsız kaldım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Arkadaş olurlar bence verme. Günah degil mi ordan oraya gidiyo. Hediye olarak kedi almak nedir ya hayvan sahiplenilir sorumluluk almak demektir Hediye olarak alınacak bir şey değil yani.
Bakamayacaksan bakabilecek birini bul
sakin ol @Yasemin9696
Seni anlıyorum çogusu bakma görevini yerine getirecek kabiliyette olmadan bakarım diyor sonra Allahın dilsiz kulları zarar görüyor haklısın ama sakin ol reis
Ne alaka sana mı soracaktım alıp almamayı benim canım böyle istedi ve aldık sana mı soracagiz yani gelmiş benim kedi sevgimi sorguluyorsun ben kendi kedime de sokakta kedilerin en iyi şekilde bakıyorum boş yapma gelmiş hayvan seversiniz ya sözde sanki cinsel hayvan değil satın almak istedim satın aldım sana mı soracağım
Cins*
Ben de bir tane erkek var, kısırlaştırdım, tekir bir de, ancak bakabiliyorum. Eğer sorumluluğu alamayacağını düşünüyorsan sahiplendir.
Ya tek kedi daha iyi her zaman
Bazen bir arkadaşı olsa da sıkılmasa diyorum; ama yapacak bir şey yok. Ben oynuyorum elimden geldiği kadar. ☺️
Yok bakarsın ya diğeri için de iyi olur hatta yalnız kalmaz yani
Çok kararsızım ya
Bence sana alışmış ise biraz zor ama hani barınak felannvarsa hayvanlar icin oraya verebilirsin bence
Bende 3 tane kedi var hiç sıkıntı da olmuyor. Bence verme bak
heediye kedi mi verilir arkadaşın da malmış biraz. bu arada yay burçlarına benziyon sen çok
Çokta guzel ya :)
Evet ne yapsam bilemedim
İki kediye bakmak bilmiyorum zor olur mu 3 4 kediye bakanlar var evinde :)
Bilemedim:(
Evet çok zorlanırsın inşallah iyi anlaşırlar
Cok iyi anlaşıyorlar orası ayrı
bana verrrrrrrr😍😍
çok tatlı nasıl verebileceksinki bunu
Bir bebek misali aylık giderleri var.
Verme şunun tipe bak djsjsjs
Napsam bilmiyorum
Yok verme. ikitane zorlamaz
Niye
Kediler güzel hepsinin değişik huyları var saten besliyon ikitane olsun kötü etkilemez seni bence
Tipide çok sevşmli
Üstüne para versen almam
Bana ver
Parasız vermiyorum
Seni istiyorum
Bi sey yapma
Derde gel derde
Çok tatlı kalsin