Nişanlımın kalbini kırdım, kafam biraz doluydu son 1 hafta 10 gündür ilgilenemedim pek bugün kendisine seveceği şeylerden hediye hazırladım buluşmak istedim kabul etmedi evlerine gitmeyi teklif ettim ona da yok dedi. Gönlünü nasıl alabilirim? Uyandığında odasında güzel bir şey görse belki etkisi olur ama ne yapabilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle böyle uğraşacaksın 10 gün ilgi vermemek ne demek ne yaptın o arada
yine konusuyorduk tabi de gönlünü almadım kafam doluydu
Olayı bilmeden yorum yapmak zor
aldatma vs yok normalden biraz ilgi azalınca oluşan durum
He o zaman ikna olur ya hatalı olduğunu kabul ettiğini söylemen lazım kafan niye doluydu mesela onu anlat dikkat edicem kendime de. Ama önemli olan kendini haklı çıkarmaya kesinlikle çalışma.
kabul etmiyor konuşmayı telefonda konusunca da kavga ediyoruz
Sen bagirmayacaksin alttan alacaksın bahane sunmayacaksin o zaman daha kötü olur ne hissettiğini anladığını belli et biraz seni nasıl kırarım ben de kafam doluydu evet ama o sevdiğin kadın sonucta sen bunu hak etmedin de mesela yani yok kafam söyle doluydu böyle doluydu bahane oluyo kırmışsın bi kere
yaw abi kadın kafası baska çalısıyor ölene kadar da anlamıcam sanırım dogruyu söyleyince bahane oluyo oluyor :) teşekkürler
kaç gün süründürür bu şekilde
Doğrusunu anlıyor zaten onun kalbi kırık tekrardan değerli görülmeye ihtiyacı var seni çok kırmışım hareketlerime daha dikkatli olucam sana iyi hissettirmek için her şeyi yaparım de mesela artık kafam doluydu deme kız bunu duymaktan bıkmış olabilir. Seni isteyerek ilgisiz bırakmadım öyle bir şeye kalbim el vermez zaten de.
ne kadar süründürür tahmini
Ne bileyim senin nişanlın ya daha önce hiç mi bu duruma düşmedin
hayır
sabah kahvaltı hazırlasam annesinden izin alıp uyandıgında görse hoşuna gider mi acaba
Yapabiliyorsan yap