Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
"Takılmak" dediğin şeyin doğasında zaten bağ kurmamak, sorumluluk almamak ve geleceğe yatırım yapmamak vardır. Durum buyken bir erkeğin pahalı hediyeler almasını beklemek ya da onun bunu teklif etmesi işin rengini tamamen değiştirir.
Eğer sadece takılmak isteyen bir adam sana pahalı hediyeler alıyorsa, orada iki ihtimal döner: Ya hediye adı altında para saçarak seni borçlu hissettirmeye, vicdan yaptırıp sınırlarını daha kolay aşmaya çalışıyordur; ya da ilişkiyi karşılıklı keyif almaktan çıkarıp bir tür "bedelini ödüyorum, o zaman her şeyi hak ediyorum" ticaretine döküyordur. İkisi de son derece tekinsiz ve manipülatif bir zemindir.
Tersinden bakarsan; "Madem benimle sadece takılıyor, bari pahalı hediye alsın" beklentisi de insanı kendi değerini eşyayla biçtiği çarpık bir konuma sokar. Gerçek bir takılma dinamiğinde hesap ortaktır, beklentiler hafiftir, kimse kimseye borçlu ya da alacaklı kalmaz. Pahalı hediyeler işin içine girdiği an o rahatlık biter; yerini gizli bir pazarlığa ve ego savaşına bırakır.
Ne anlatıyorsun abi sen kadınla erkek bir mi yapma ya
Senin bakım ihtiyacın mı var bi erkeğin yanın da güzel kadın barındırması için bakımını da üstlenecek
Hangi açıdan cevap verelim bu soruya? Çümkü işinize gelmeyince eşit değil, işinize gelince eşit oluyor... :)
Bence saçma bir şey erkek olduğum için söylemiyorum da iki tarafta cinsellik alıyor erkek niye pahalı hediye alıyor ki? Tabi isteyen alabilir orası ayrı.
Kisiye kişiye değişir ya ama alan azdir bence takiliriz eğleniriz biter ben şahsen almam ne alaka ortada ciddi bisey yoksa en fazla clube gidip coşarsın biseyler içersin evine bırakırsın biter
Bazı erkekler çarçur etmeyi seviyo öyle birini bul
Hayır alınan hediyeleri maddiyatına göre düşünmem yani
Gereken hazzı ve tutkuyu sağlasın para köpeği olsun dert etmem , biz huzur ve erotizm romatizm peşindeyiz, böyle bir kadın için para söz konusu olmaz zaten açık çek
Takılmak farklı ciddi ilişki farklı takılan pek pahalı hediye almaz ciddi ilişki varsa alır
Sadece hediye etmez ki sürprizler yapmali arada harclik vermeli maddi destek olmali konfor alanını genişletmeli yanlis mi düşünüyorum
Tabiki almalı pahalı hediyeler almasa da zor zamanlarında destek olmayı bilmeli
Böyle şeyleri de yüzeysel şeylerde yaşanıyor olsada olgun erkekler daha çok yapıyor
Böyle düşünen kadının fiyatı vardır. fiyatı olan her şey harcanabilir.
Evet şımartılmak gerekiyor
Maddiyatçı kızları sqtredin beyler
Alirizda siz ne vereceksin
değişir almaz aam
Yoo nerden çıkardın bunu şimdi.
Parayı elden alamıyorsan iyi bir seçenek olabilir
Yok daha neler ayrıldıktan sonra ne yapacan?
tabıkı de ama senınde farkın olmalı
takılacak bulursam ben alırım valla bi şeyler
Alıyoruz
Tabiki
Evet
Arada olabılır
Bence evet
Genelde oyle olur
Evet
Zorunda değiliz
Alıyorumda.
Erkek dediğin maddi manevi destek olacak.
Alıyorum mutlu olmasi onemli
var mı takildigin
Hayır