Dün akşamdan beri hiç konuşmadık, aramadı bile, bahanesi şu: Kartının numarasını bilmiyormuş, alamıyor, limiti yokmuş. İnternet beni gerçekten sevmiyor mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Peki mesaj filan atmadı mı yani hiç mi kutlamadı?
Mesaj atti kurladi video yapmış ama ben bi küçükte olsa cicek beklemiştim hadi digum gunumde olmadi yıl donumunde alsaydı
Yani bence olay direkt çiçek değil zaten, insan özel gününde sevdiğinden küçük de olsa bir şey bekliyor. Mesaj atıp video yapması güzel tabii ama sen özellikle çiçek beklediysen ve bunu önemsiyorsan kırılman da normal. Ama sırf çiçek almadı diye seni sevmiyor diyemeyiz bence, belki gerçekten maddi durumundan dolayı alamamıştır. Doğruyu söylüyorfur belki. Bence asıl önemli olan senin bunu ona söylediğinde nasıl karşılık vereceği.
Ben söyledim onceki kartını iptal ettirdi yeni kart çıkarttırdı ve o kartin numarasını bilmiyorum dedi ve ss atmıştı onceden internet limitim yok dedi
Dun aksamdan beri agliyorum önemsiz gibi davranıyor aramiyor
Anladım, o zaman senin asıl kırıldığın şey çiçekten çok, sonrasında seni aramaması ve üzgün olduğunu bildiği halde ilgilenmemesi galiba. Çünkü insan bazen hediye alamaz, maddi durumu olmaz, bunu anlayabilirsin ama sevdiğin kişi ağlıyorsa en azından arayıp Neyin var, neden böyle oldun? diye sormasını beklersin. Bence önce sakinleşip onunla açık açık konuş. Seni sevip sevmediğini tek başına çiçekten değil, böyle durumlarda sana nasıl davrandığından anlamaya çalış.
Aramadan yazmadan ben yazmam yazmak istemiyorum Şu an umrunda bile degilim ben ağlıyorum
Sevmiyor
Bunlar bahene bence