Sevgilim beni sevmemiş mi?

İlk başlarda gayet iyiydi sonraları ciddi düşünmeye başlamıştık. Hayaller kuruyorduk beni sevdiğini söylüyordu. Ben ilk zamanlar çok naza çekmiş trip atmıştım sonradan pişman olup ondan defalarca özür diledim aynısını tekrar hiç yapmadım oda ozaman gıkını bile çıkarmamıştı zaten. 1.5 sene olucak. Herşey güzel giderken bir anda soğuk oluyor soruyorum yok diyor. Bir şey diyorum bana çıkışıyor hiç ılımlı yaklaşmıyor sonrada suçu bana yüklemeye çalışıyor ama çelişiyor dediklerin de. Sürekli kavga ediyormuşuz anlaşamıyormuşuz böyle olunca sevginin anlamı kalmazmış ama öyle birşey yok biraz kaybetmekten korkarak hareket etse aramızda anlaşmazlık falan yok. Yazmadı günlerce ben yazdığımda bitmedi mi sence falan dedi bitti de diyemiyor anneme de düşünmeye karar verdik kavga ediyoruz flan demiş. en sonda dedim ben kendine iyi bak diye oda dedi. fotoğraflarımızı attı bana istedim ama ozaman bile onu sevdiğimi söylemiştim. Annem aramış benim halimi görünce girmemiştimde wp ye merak etmiş yazmıış iyi değildim onun bana konuştuğu gibi biraz soğuk konuşmuşum ama sonra ben yazdım o adımı görünce seviyorum dedim herşeyi dedim ozaman ılımlı yaklaşsaydın hallederdik falan dedi. çok şey dedim ona yapma etme dedim. gece konuşalım dedi halletmeye çalışalım dedi. bekledim bekledim yazmadı. ben yazdım çevrimiçi olduğu halde bakmadı en son geldi arkadaşlarımla konuşuyordum dedi tamam dedim daha ne wpye girdim ne yazdım. girmeyeli 1 hafta oluyor ne aradı ne sordu wp den mesajlar gelmiyor girmediğim için ama merak eden arardı bence. çevrimiçi oluyor görüyorum wp ppsini herkese açmış falan. hastanelere düştüm haberi bile yok. o çok iyi biriydi ben anlamıyorum sevmemişmi beni seven böyle yapmazdı ya da hayatında başka biri mi var?
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuna kadar okuyan ve cevap veren herkese teşekkür ederim.
Sevgilim beni sevmemiş mi?