hatta bi keresinde ibanını ver her ay para atayım canın ne isterse al demişti ama ben istediğim bir şeyi söyleyebilen biri değilim babamdan dahi para isteyemem bazen kendi bir hediye alsın istiyorum düşünüp alınmış bir şeyi bunu belli mi etmem gerek ya da size hiç yokta birden mi alınıyor ne yapıcaamm?
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öyleleri kişi olarak eksiktir parayla mutlu olduğunu düşünen herkese atar
:(
Özelikle hediye söylenmez alınır
işte o nasıl oluyo benimmi belli etmem gerek o mu hiç yoktan alcak
O hiç yoktan seni düşünür alır Süpriz yapar ama dile getirmez getiriyorsa kişilik gerçekten paraya yönelik çalışıyor
bi kere baloncuk silahlarından almıştı bende nie paranı harcadın boşa dedim sıkışık bi zamanıydı acaba istemediğimi düsünmüs olabilirmi
Yok sen gayet düşünceli davranmışsın kendini sorgulama bu konuda onun yaptıklarına bak sadece
damammm teşekkürler
Rica ederim 😇
Sanki biraz egosunu mu tatmin ediyo sevgilin
sanmıyorum egolu biri hiç değil gerçekten beraber merkete falan gidersek bşiye göz ucuyla dahi baksam alır ama ben isteklerimi söyleyebilen biri değilim
O zaman istemediğini nazikçe söyle
O ne la esc gibi para vereyim demiş
ailemle aramzı pek iyi değil para istemiyorum verdiklerindede almıyorum staj paramda yetmiyo o yüzden dedi
Üniversite öğrencisi misin sen
yeni geçtim
Yani sonuçta sevgilin para verirse o şekilde bir görüşme yapmış gibi olmasın diye düşünüyorum ki Üniversite okuyan birçok kız zaten böyle görüşme yapıyor hani kendisi görüşme yapıp görüşme karşılığında ücretle birçok kız üniversite okuyor yani sadece ailesinden gelen para ile değil Seninki yine sevgilinize Bence alınabilir birinci sınıf mısın
anlamadım para karşılığı görüşme gibi bir şeydenmi bahsediyorsun
Ee evtt ztn okuldasın aileden rahatsın kaç yıldır bununlasin
ekimde 4 yıl olcak
Yatıyor musunuz peki Mesela kaç günde bir
bildigini yap
bilmiomki işte nmjhg
Ayrıl
niyee
bitir
niyee