Birini çok sevdim onun haberi bile yok, imkânsız biri ne sevgimi bilecek ne duygularımı. Onsuz yapamıyordum, onu görmek istiyordum sürekli. Onu arayıp evde su bitmiş bu bitmiş deyip bir şeyler istiyordum, gidiyordum kapısına almaya ya da bir şeyler alıp herkese dağıtıyordum, onun kapısına da koyuyordum bırakıp gidiyordum. Ona doğum gününde pasta, bileklik ve buket çiçek aldım, gittim kapısına kutlamaya. Pastaya çok şaşırdı, çiçeğe de. Çiçeği aldı, bilekliği kabul etmedi, pahalı deyip geri verdi. 2 gün ne gecem ne gündüzüm oldu, sabaha kadar ayaktaydım. Aradan 1 ay geçti doğum günümdü ve durumları görüp bir mesaj dahi atmadı. O zaman anladım değerimin olmadığını, onun için koca hiç olduğumu o zaman anladım. Aradan birkaç ay geçti bileklik muhabbeti geçti, ekmeğini yedim bu yüzden sırtımı dönemem sana dedim, gözleri doldu kızardı yüzü, bir şey demedi. Normal konuşuyorduk, tekrar aramız bozuldu, laf söyledi ve ağır bir laf. Artık onunla karşılaşmak bile istemiyordum konuşmak da, tamamen aklımdan beynimden çıksın istiyorum. Lanet olsun ki ne beynimden ne de kalbimden hâlâ çıkaramıyorum. Sevilmediğimi biliyorum, önemsenmediğimi de kalbime beynime laf anlatamıyorum.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oncelikle senin icin cok agır hani yasamadım ama anlıyorum gercekten. Ama emin ol gecer, gecmezse bile onun sana verdigi acıya alısacaksın. Ama ne zaman gecer emin ol bilmiyorum bunu da ancak zaman gosterir. Yani seni sevmiyor olabilir ama bu sekilde yapması yanlıstan ziyade cok ayıp
Zaten beni sevmiyorda sevse bunları yapmazdi benim aklıma takılan şey ona bileklik yüzünden sana sirtimi donemem demiştim onun da gözleri dolmuştu yuzu kizarmisti bu birazda olsa benim kafamı karıştırıyor
Yaptıgından utanmıs olabilir belki diyeceğim ama sonrasında sana agır laf soylemis.. acaba sey mi yapsan, karsı karsıya geldiginde aklındakini sor ve cevabını ogren. Baktın hâlâ ters artık nereye giderse gitsin. En azından kafanda ki soru isareti gitmis olur? Ama bundan da emin degilim
Hiç beklemiyodum öyle bisey ondan ilk defa onu öyle gördüm gozleri dolu ve yüzü kızarık
Bence yaptıgına utanmıs olabilir sen bayagı dogum gununu kutlamıssın o hic bir sey yapmamıs, dank edince utanmıs olabilir
Aslında sevilmediğimi biliyom yinede acaba beni seviyomu diye biyer lerden bisey çıkarmaya calisiyom
Belki olurda beni seviyodur diye
Emin ol sevmiyor, seven insan sensin ve yaptıklarına bak lutfen. Sen onu seviyorsun ve sen onun yaptıklarından tek bir tanesini bile yapar mıydın? Bunu kendine sor ve cevabı bul. Lutfen kendini degersizlestirme cok zor evet ama yapma lutfen
Dogru diyorsun onu seven bendim ve hep üstüne giden bendim
Bu bileklik yüzünden ben onunla biraz konusmuyodum yani yüz yüze gordugumde merhaba diyip gözlerimi ceviriyodum oda beni görünce kafasini cebiriyodu ben balkonda bakıyorum bi baktim aşağıda o var apartmana giricek beni balkonda gördü eline telefon aldı öyle girdi içeri daha sonra ben asadaydim o balkondaydi beni gorunce balkonda geri çekildi gördüm ben seslenince ozaman cikti sonra aramız düzeldi tekrardan yine ağır laf söyledi aramızı bozdu
Bence bileklik yuzunden keske araya sogukluk sokmasaydın. Cunku evet cok heveslenip aldın ama belki de kendi sevmiyor veya basja bit sey.. veya seni sevmedigi icin o bilekligi almaj istemedi. Bilmiyorum o kadar agır laf soylemis ne de olsa cidden olmaz hani
Ben bunun altından kalkamam dedi sana oduyemem dedi pahali bu dedi almadı kardeşine ver dedi , sonra mesaj atiyo bizim komsulugumuz bileklik ibaret değil diye boyle şeyler almaya gerek yok dedi mesaj attı cevap vermedim bende, onu nerde görürsem kafamı gözlerimi çevirdim hep soğukluk başladı oda aynisini yapmaya başladı bana hasta oldu geçmiş olsuna gittim evine bayramda gittim bileklik yüzünden sana arkamı donemem dedim hakkın var üzerimde dedim gozleri doldu işte yuzu kizardi sonra yine aynı eskisi gibi Konuşmaya başladık sonra bisey oldu bana ağır laf söyledi bende artık kendimi geri çekiyorum
Anlamış işte hediye alarak duygualrini belli etmissin😂
Neyi anlamış
Haberi yok yazmışsın
Ona olan duygularımımi anlamış
mümkün
Umarım
kısmen