Sevilmediğini bilerek platonik aşkı unutmak ve kalpten silmek mümkün mü?

Birini çok sevdim onun haberi bile yok, imkânsız biri ne sevgimi bilecek ne duygularımı. Onsuz yapamıyordum, onu görmek istiyordum sürekli. Onu arayıp evde su bitmiş bu bitmiş deyip bir şeyler istiyordum, gidiyordum kapısına almaya ya da bir şeyler alıp herkese dağıtıyordum, onun kapısına da koyuyordum bırakıp gidiyordum. Ona doğum gününde pasta, bileklik ve buket çiçek aldım, gittim kapısına kutlamaya. Pastaya çok şaşırdı, çiçeğe de. Çiçeği aldı, bilekliği kabul etmedi, pahalı deyip geri verdi. 2 gün ne gecem ne gündüzüm oldu, sabaha kadar ayaktaydım. Aradan 1 ay geçti doğum günümdü ve durumları görüp bir mesaj dahi atmadı. O zaman anladım değerimin olmadığını, onun için koca hiç olduğumu o zaman anladım. Aradan birkaç ay geçti bileklik muhabbeti geçti, ekmeğini yedim bu yüzden sırtımı dönemem sana dedim, gözleri doldu kızardı yüzü, bir şey demedi. Normal konuşuyorduk, tekrar aramız bozuldu, laf söyledi ve ağır bir laf. Artık onunla karşılaşmak bile istemiyordum konuşmak da, tamamen aklımdan beynimden çıksın istiyorum. Lanet olsun ki ne beynimden ne de kalbimden hâlâ çıkaramıyorum. Sevilmediğimi biliyorum, önemsenmediğimi de kalbime beynime laf anlatamıyorum.
Sevilmediğini bilerek platonik aşkı unutmak ve kalpten silmek mümkün mü?