Doğum günümü mesajla kutlayan sevgilim?
Hiç kutlamadı, hediyesi her sene aynı markadan tişört max 1000 TL
Ve pasta paylaşımı filan da yok. 4 senedir aynı. Ben de onunkini çok güzel kutluyorum. Parası bi bana yok, geliri 60K.
Hiç kutlamadı, hediyesi her sene aynı markadan tişört max 1000 TL
Ve pasta paylaşımı filan da yok. 4 senedir aynı. Ben de onunkini çok güzel kutluyorum. Parası bi bana yok, geliri 60K.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya bırakın şımarıklığı birçoğunuz beğenmediğiniz hediyelerin çeyreğini ailenizden bile göremiyorsunuz tişörtün fiyatına kadar yazmışsın ilişki mi yaşıyorsun finansal analiz mi yapıyorsun belli değil, 4 senedir cüzdanına bakıyormuşsun çocuğa ve emeğine yazık.
Tişört alması güzel bir şey ama sürekli sürekli sürekli tişört alması bide aynı yerden saçma geldi bana. İnsan biraz emek eder madem para verecek ona da 1000 lira para başlıyormuş zaten. 1000 TL'ye daha farklı bir şey de yapabilir.
Biraz bence düşüncesizlik yapıyor kendisi ben seni anladım. Gecistiriyor gibi geliyor ve bence de öyle yapiyo
yorumları okumaya gelmiştim, yani ilişkinizi kendiniz bilirsiniz herkesin sevgisini gösterme yöntemi farklı bunu sevgilinle konuş
Parası ona yetiyordu bisver en azından kutlayan birisi varmış
Neden takılıyorsunuz bu kadar ayrıntıya, sana para basması demek, daha çok değer verdiğini mi gösterecek ne yani arkadaş😄
4 yıllık sevgilin mesajla kutlasın sen de öyle söyle.
Ne bir pasta ne bir sarılma ne bir güzel söz.
Benim aldıklarımı da sağol diyip geçiyo
Eşim olsaydı belki , sevgilimle ne yaşarsam hatıramdır. 60k aylıkta çok bir para değil, anlayışla yaklaşmanı isterim, para dökmek demek o anın çok iyi olacağı anlamına gelmez, sende ne hissettirdiği önemli. Kaldı ki dile getiriyorsan bunu zaten sana bir şey hissettirmemil gibi. Tişörtün ücretinin bile hesabını yapıyorsun
Hanımefendi? Pasta almıyor diyorum iyi misiniz? Sevgilim ya hani? Onun hayatındaki en özel kişiyim ama bir pasta bile almıyor 500 tl ye. İyi misiniz siz?
İyiliğini düşünüyor, zararlı😄
Ayrıca sadece tişörtün hesabını yapıyorum evet. Ben çalışmama rağmen ona neler neler alıyorum. O bana sadece senede 1 tişört alıyor. Ayrıca aldıklarımı da beğenmiyor markalı olmayınca.
Ayrıca dua etsin sadece tişörtün parasını hesaplıyorum benden aldığı harçlıkların yakıt parasının hesabını yapmıyorum
Çok düşünüyor evet
Oowww, marka olmayınca beğenmemesi ilginçç, ilişki paraya dönmüş gibi yaa, bir gözden geçir
Parayı kesersem belli olur neye döndüğü
Parası yoktur belki işi filan var mı?
60 k yani çok değil
Olsun düşünmesi yeterli
Durumu yoksa normal üzerine gitme derim.
Durumu var diyorum okumadın mı
Kirada oturuyorsa 60k para değil
Aile evinde oturuyor
Ne zamandır berabersiniz peki
4 yıl
Uzun süre ve böyle olması ama sende kabul etmişsin ayrıca sen çalışıyor musun
Normal
Sana parasi yoksa sıkıntı
Sevmiyor
maddi drumukötüdür
Sevmiyor