Mesela bir kadına çiçek almak bile onu mutlu edebilir ya da küçük sürprizler yapmak ya da derdine ortak olmak bir şeyleri paylaşmak falan ya da ben çok duygusalım ya canım olabilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bir adam gerçekten hoşlanıyorsa ilgilenmek için fırsat kovalar.
Galiba öyle ya
Çünkü bahsettiğin erkek, eğer cinsiyet değil de karakter ise normal. Kadınlar aslında karmaşık sanılsa da onların karmaşıklığı bizim anlamayacağımız düzeyde yaşadıkları duygularıdır. Bizler yüzeysel varlıklarız ve bu nedenle karmaşık geliyorsunuz aslında. Bir kadını mutlu etmek, bırak bir çiçek almayı, anlamlı bir bakışla gelen güzel bir cümle olabilir.
Bir erkek romantik olmaya çalışıyorsa karşısındaki kadın bunu anlayabilecek düzeyde hislere varlıktır. Romantizm içten gelen bir şeydir ve içten geldiği için yapılmalı. Aman o kadın mutlu olsun diye değil. Bunu da erkekler başaramaz.
Yani sorunun cevabı, erkeklerden bunu bekleme. Bu kendini adam statüsüne yükseltmiş kişilerin düşüneceği şeyler.
Yani zoe böyle insan jsjd
Karşılaştığın kişileri baz alarak genelleme asla yapma. Bu önüne çıkan veya çıkacak olan kişilere karşı seni kör yapar. Her insan farklıdır, yeter ki kriterlerin doğru olsun. Bir çok insan olması gereken şeyleri kriter edinecek kadar acı çekmiş. Lakin bunun ceremesi kendini asil bir kadın veya olgun bir adam statüsüne yükseltmiş kişiler çekiyor.
Maalesef
Ama unutmamak gerek, sen hala sensin, kalbinde yetiştirdiğin duygularla birlikte hem de. Kimsenin onlara zarar verebilecek gücü yok, ancak canını sıkabilir ama onlar hala senin içinde. Yani kısacası ümidini yitirme. Ben bu yaşıma kadar hayatıma bir kadın almadıysam sebeplerim var, senin de sebeplerin olsun.
Benim de var da ben bir de zor beğeniyorum hepsini birden isteyince ne olacak bilmiyorum öyle biri gelir mi umut ediyoruz da yaş geçiyor maalesef
Hayır beğeni başka bir şey. Burada bahsettiğim şeyler fiziksel kriterler değil. Elbette kusursuz biri yoktur, lakin önemli olan o kusurların ortak noktalarını bulmak. Yaş geçiyor diye düşünme sakın. Yanlış biriyle birlikte olup bir ömür keşke demek yerine, doğru kişiyi bir ömür beklemek asıl kalbini gülümsetir.
Dağ ayısı çünkü bazıları 😂 ben gayet romantik kibar erkeğim 😏🤭
Kadın ile erkek beyni farklı çalıştığından dolayı birbirlerini anlayamıyorlar.
Anlamak için biraz zeka ve tecrübe gerekiyor.
Öküzler ondan erkek olsam var ya nasıl romantik olurdum ya kckdkc
Bn de 😂 bunlar bir kadını sevmeyi bilmiyo
Bencede 😅
Öyle erkekler de var şimdi hakkını yemeyelim ama az
Ay bilmiyorum
Çok seversem parktan toplar götürürüm masraf olmasın diye
Değilsindir canım 😂 Senin için doğru insanı bulamamışsındır her kalbin bir yarısı var
Haklısın bu güzel kızımıza ben hak veriyorum
hep biz mi yapalım? hep bekleyin zaten, hiç bir şey yapmayın. kılınızı kıpırtadmadan hep ilgi bekleyin.
Gereksiz geliyor çünkü çiçek ya da hediye falan almak. Ama seni gerçekten sevip tanıyan biri bunu gereksiz bulsa bile yapar diye düşünüyorum
Beni gerçekten sevip tanimasi için adım atmasi gerek
Sana ilgi göstermiyor mu?
Hayır tanışmak için diyorum
Türk erkekleri değil. Avrupalı erkekler, İsrailli erkekler, Arjantinli erkekler vs gayet romantik
Çünkü romantik olursak vazgeçilen biz oluyoruz maço ve kafanızı kıran olursak kudurup deliye dönüyorsunuz
öyle yaparsak karı bizi sevmez
karılar hayvan gibi davranan erkek seviyo
Gayet romantikler aslında, tek tük çıkıyor arada
Ben aşırı romantiigm ama yok işte kız yok
ikinci planda kalıyor
Değiller hodukler
Sen ne kadar romantiksin
Kimmmm
Doğası gereği
Romantikler