Erkek arkadaşım beni profil yaptı kuzeniyle tanıştırdı ama sürekli param yok diyor, parası var bu arada, baya yatırım yapan biri. Çiçek istediğimi söyledim açık açık, hâlâ almadı. Doğum günü var haftaya ben çocuğa 2.5 bine hediye alacağım (öğrenciyim, benim için büyük para, KYK'mı vereceğim) kendisi hâlâ bana bir çiçek almadı, üstüne ona tatlılar falan yapıyorum. Geçen 800 dolar almış, kuzenine forma almış, bana gelince yok.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Senin bir aylık ilişkin için de o kadar masraf yapman saçma her şey parayla ölçülmez önemli olan düşünülmek. Sen öğrenci halinle öyle düşünebiliyorsan onun da düşünmesi lazım. Senin yerinde olsam o kadar masraf yapıp hediye de almazdım küçük bir pasta alıp kutlamam yeterli öğrencisin sonuçta. Umarım ileride pişmanlık yaşamazsın yol yakınken yol vermek en iyisi olur.
Bence mesele çiçek değil zaten sen açık açık istediğini söylemişsin ve maddi durumu da var buna rağmen sana karşı cimri davranıyorsa düşünmek lazım doğum gününde 2500 lira harcamadan önce bir kez daha düşün derim
Aynen öyle açık açık dedim belki düşünemiyordur diye ama hala yok ne gerek var diyor param yoka getiriyor
Ve hala onunla devam ediyorsun? Sorunu kendinde ara.
Emin olamıyorum ne yapacağıma
1 ayda şimdiden hediye düşünüyorsan ikinizin de işi zor
Hayır hediye düşünmüyorum ben ona tatlı yapıp mutlu olsun parası cebinde kalsın diyorsam açık açık bi çiçek istediysem o da beni mutlu etmeyi düşünmeli üstüne üstün doğum günü var ben hediye alacam karşımdan bana hiçbir şey gelmemiş mesele para degil emin ol
Mesele para değil evet ama sen de direkt çok fazla vermeye başlamışsın..
bacım bence sen ona okadar harcamadan önce birdaha düşün
normalde bu tarz meseleleri saçma bulurum ama imkanı var ve sen ona imkanın olmamasına rağmen harcama yapıcaksın falan sıkıntı bence
sakın alma aynı seyı bende yaptım iki bin liraya ceket almıstım yılbasında o bana bi kalem bi de fular aldı dalga geçer gibi hesabı ben odiyim dedim sesini cıkarmadı boyle erkeklerin kendine hayrı yok var yemezler
Çok büyük cimriluk. Ayrıca sen öğrencisin ne alırsa sevinir mantığıyla küçük de olsa sürekli bir şeyler alabilir
Cimri biri işe yürümez ilişki olamzsa idare et ama varken almıyorsa uğraşma
İlişkilerde hemen pahalı hediye almayın acele etmeyib. Bir kaç ay sonra yanın da olmayacak birisine bu denli emek ve para harcamak saçma
Böyle erkekge selam bile verilmez
Uzaklaş normal değil 🙃🕊️
1 aylık ilişkide beklenti çok garip.
Evet karşımdaki kişiyi mutlu etmeye çalışıyorsam ondan da görmek isterim
Ayrıl
Niye seviyor gibi
Ama cimri
Aferin kız sana
Ne konuda aferin
Bak güzel kardeşim benim
Şimdi bu hediye işi çiçek işi biraz bana absürt geliyor şundan dolayı erken olduğu için daha tanışalı 4 haftacık olmuş ne hediyesi ne sevmesi ne aşkı ne tanıştırması
Erkenden kaptırmayın kendinizi ilişkilere
Tanışalı 4 hafta oldu demedim sevgili olalı bir ay oldu dedim
Ne fark eder
Arkadaşlık zamanı farklıdır
Flört zamanı farklıdır
Sevgililik zamanı farklıdır
Ve siz daha yeni yeni birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz çünkü sevgili demek tanımak demek
Abi sen yorum yapma diğer şeylerime de yorum yapıyorsun gıcıgım ben sana. Ben yapıyorsam o da yapacak bi sus yalnızsın belli
Yalnızlığı şuanlık tercih edenlerdenim
Yoksa yenisini bulmadan elimdeki kızı kaybetmezdim tabi geçen senelere kadar
Yalnızlık Allaha mahsustur 😂😂
Adamın parası yoktur kız yazık ona
Parası olmayan biri 800 dolar alıp kenara atar mı kuzenine babasına forma alır mı
Sadece seni sevmiyor
Öpüşmeye başlandı mı
Evet
Başka bir yakınlık?
Alakası ne yazdıgımla
Yani belki memnun kalmamıştır
Memnuniyeti geç, çocuk işini halletmek için çıkıyor
harcama sende