Çok üzüldüm hayır ben böyle düşüncegi ne yapmış olabilirim bu arada asla yalan söyleyen biri değilim her zaman açık olurum net olurum sizce çok büyütmemiş mi? Yoksa suç bende mi uyandığım zaman direkt ona mı yazmalıydım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- m+1 yıl
Çok erken de geldi hadi işte özür diledim abartma her şeyi söylüyor söylüyor 2 dakika sonra eskisi gibi olmayı bekliyor kiminle ilişki içine girdiğinizde dikkat edin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bebe haklı burada bazı dik kafalılar çocuğu gömmüş ama şöyle bir şey var uyandığın zaman ona yazabilirdin ve bir sorun kalmazdı oda şöyle düşündü büyük ihtimalle uyanık olup neden yazmıyor olay tamamen bundan ibaret.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
En iyi savunma taarruzdur.
Beyefendi bunu yapıyor. Sen bi halt karıştıracak olsan görünürlüğü kapatırsın. O da aktif olunca yüklenmiş te yüklenmiş. Burnunu sürt 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Paronayak malın teki bu gerçekten bu mu yani derin? Böyle güvensiz ve şüpheci biriyle mi hayatını devam ettirmek saçmasın vallahi şöyle bir kadın olacak hayatımda hiç kahrını çekemem böyle paronayak bir kadın yarın beni eve kapatmaya kalkar allah korusun böylelerinden
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bir şeyler saklayan onu takip ettiğini düşünen bir erkek tavrı ve mutlaka hesaplarından internet geçmişinden bi haltlar çıkacaktır hiç şaşmaz çok baskın bişeyler bilen kontrol etmeye çalışan erkeklerin kendisini kontrol edememesi bunu gizlemeye çalışması
10 Yorumla Gerçekten seni sevdiğini sanmıyorsun umarım. Bu ilişkinin sonu da yok , bi kere güvenmiyor ve yaklaşma üslübüna bakarmısın ne zannediyor seni ? Bence ilişkini bi gözden geçir
00 Yorumla- +1 yıl
Knka bu çoçuk kendisi bir haltlar karıstıyor kendini aklamak içinde kendini karalıyor. Boşveryazma 1 gün bırak burnu sürtsün.
11 Yorumla- +1 yıl
Seni***
- +1 yıl
Dünya tersine dönse vazgeçmezdim, gökteki güneş sönse vazgeçmezdim ama o ne yaptı gece 03:11 de online oldu vazgeçtim.
00 Yorumla - +1 yıl
Senin yazman gerekirdi uyuyamadım diye oda aşırı tepki vermiş ama ben olsam çocuğun yerinde bende aynı şekilde düşünürüm beni uyutup napiyor diye
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. Hiç normal değil ayrıl ondan bir şey olmaz. tam o şekilde birisini tanımıştım gerçekten tiksindim. Güvenmiyor bile sana engelle geç.
00 Yorumla- +1 yıl
Aktif olduğunu görünce kıskanmış ama fazla abartmış bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. ergen konuşması gibi, olmayacak şeyi oldurmaya çalışmamak lazım.
00 Yorumla- +1 yıl
aynı eski sevgilim gibi ya tek farkı o hiç özür dilemiyor yoruyor böyle insanlar geçmiş olsun
00 Yorumla - +1 yıl
Karşında paranoyak birisi var sanırım bence boş ver hayatına bak derim…
00 Yorumla - u+1 yıl
Sevgilin seni aldatıyor kendisi bir şeyler karıştırıyor sen fark etme diye suçu sana atıyor
00 Yorumla - +1 yıl
Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim uyuyacağım deyip instaya girmek ne demek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. kendine ve sana guveni oayam ergen gerisi sefil iste. siz de bu denyolsrin pesinden kosun
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yol yakinken bu kişiden uzaklaş derin sana yazık olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. sana orspu muamelesi yapmış ve halen sevgilim diyorsun iyimiş
00 Yorumla- +1 yıl
Bence hadi ordan et biraz saygılı olması gerekir fazla burnunu sokmasın
00 Yorumla - +1 yıl
Seni cebe almış hesap soruyor takır takır ayrilmasi yakındır geçmiş olsun
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Muhtemelen bu çocuğu çok seveceksin, bu ilişkilerden vazgeçmiyorsunuz cunki. Tamam aşkım affettim dersin
00 Yorumla Kurtlar vadisi izlemiş geçici vaka..
10 Yorumla- u+1 yıl
Hiç normal değil
00 Yorumla - +1 yıl
Erkekler kapatilsin ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O absrtmış. 7/24 ne yapacağına o karar veremez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Toksik ilişki. Koş kurtar kendini.
00 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl, ileride başına dert olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu profille hayat geçmez hem hasta hem çocuk
00 Yorumla- +1 yıl
Öz güvensiz bu engelle gitsin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yol yakınken bırak. Çekilmez.
00 Yorumla Sen mi ayrılıcaksın ben mi ayriliyim
30 Yorumla- +1 yıl
Burcu ne onun
00 Yorumla - +1 yıl
Bence çocuk haklı
00 Yorumla - +1 yıl
Yerim seni çok tatlısın
00 Yorumla Normal değil