Çok üzüldüm hayır ben böyle düşüncegi ne yapmış olabilirim bu arada asla yalan söyleyen biri değilim her zaman açık olurum net olurum sizce çok büyütmemiş mi? Yoksa suç bende mi uyandığım zaman direkt ona mı yazmalıydım
Çok erken de geldi hadi işte özür diledim abartma her şeyi söylüyor söylüyor 2 dakika sonra eskisi gibi olmayı bekliyor kiminle ilişki içine girdiğinizde dikkat edin.
bebe haklı burada bazı dik kafalılar çocuğu gömmüş ama şöyle bir şey var uyandığın zaman ona yazabilirdin ve bir sorun kalmazdı oda şöyle düşündü büyük ihtimalle uyanık olup neden yazmıyor olay tamamen bundan ibaret.
@lilyyx sen neyin kafasındasın la asıl çocuk soru sormuş gece neden instagamda aktifsin diye kız da kurbanı oynuyor bunu oynamaktan bir vazgeçmediniz ben uyuyorum diyip sonra aktif görsem bende düşünürüm neden açık diye şunun aynısını biz yapsak aldatıyor damgası yerdik direk
Paronayak malın teki bu gerçekten bu mu yani derin? Böyle güvensiz ve şüpheci biriyle mi hayatını devam ettirmek saçmasın vallahi şöyle bir kadın olacak hayatımda hiç kahrını çekemem böyle paronayak bir kadın yarın beni eve kapatmaya kalkar allah korusun böylelerinden
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir şeyler saklayan onu takip ettiğini düşünen bir erkek tavrı ve mutlaka hesaplarından internet geçmişinden bi haltlar çıkacaktır hiç şaşmaz çok baskın bişeyler bilen kontrol etmeye çalışan erkeklerin kendisini kontrol edememesi bunu gizlemeye çalışması
Gerçekten seni sevdiğini sanmıyorsun umarım. Bu ilişkinin sonu da yok , bi kere güvenmiyor ve yaklaşma üslübüna bakarmısın ne zannediyor seni ? Bence ilişkini bi gözden geçir