9 güDuygusal ve Mesafeyi Küçülten Hediyeler
İkinizin Birer Parçası (Eşli Hediyeler): Aynı tasarım kupadan iki tane alın. Biri sizde, biri onda kalsın. Görüntülü konuşurken aynı kupadan kahve içmek mesafeleri yok eder. Aynı şekilde ikinizin baş harfini taşıyan minimal bir kolye veya bileklik de harika bir seçenektir.
Anı Kutusu veya Akordeon Fotoğraf Albümü: Birlikte çekildiğiniz fotoğrafları dijitalde bırakmayın. Ahşap bir kutu içine akordeon şeklinde katlanan fotoğraflarınızı yerleştirin. Kutunun içine el yazısıyla yazılmış bir mektup ekleyin. Dijital çağda kâğıda dökülmüş duygular en pahalı hediyeden daha değerlidir.
Koku Duyusuna Oynayan Setler: Koku, hafızayı en hızlı tetikleyen duyudur. Ona güzel bir kokulu mum, tütsü veya kendi kullandığınız parfümden sıkılmış küçük bir eşya gönderebilirsiniz.
2. Deneyim ve Dijital Sürprizler
Kapıya Yemek/Tatlı Sürprizi: Doğum günü saatinde, onun yaşadığı şehirdeki yerel bir uygulamadan habersizce en sevdiği yemeği veya üzerinde mum olan minik bir pastayı kapısına sipariş edin. Siz de kamerayı açın, o mumları üflerken siz de ekranın diğer ucundan ona eşlik edin.
Abonelikler veya Dijital Kartlar: Eğer fiziksel bir şey istemediğini seziyorsanız, onun çok sevdiği bir platformun (Spotify, Netflix, YouTube Premium veya oynamak istediği bir bilgisayar oyunu) yıllık aboneliğini hediye edebilirsiniz.01 Yorumla- 9 gü
Hangi yapay zekâ bu 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
9 güNeye ilgisi varsa ona göre bir hediye seç. Benim eski sanaldaki sevgilim Battlenet'ten 20 Euro para kartı hediye etmişti, beklemiyordum şok oldum :D
10 Yorumla
9 güsevdiği rengi takımı kullandığı aksesuarları alışkanlıkları bilmen ne alacağına daha iyi yardımcı olacaktır
02 Yorumla- 9 gü
Beşiktaşlı anahtarıkmı alıyim abii
- 9 gü
oda güzel olabilir fakat sna adaha iyi öneri veriyim eğer sigra kullanıyorsa beşiktaş desenli bi çakmak alsan elinden düşürmez. anahtarlığı pek ne bilim gençler çokta elinde sallayıp takılmıyor * açakmak efsane olabilir. tshörtünüde alma. maçtna maça ya giyer ya giymez. aksesuarlarının beşiktaş versiyonunu alabilirsin.
Uzak mesafeden sevgili olmaz, gerçek dünyaya dön
00 YorumlaUzak mesafe sıkıntı ya
00 YorumlaAbla aldatilmiyosundur ins
00 Yorumla
9 güHangisine?
00 YorumlaÇok özenme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler