1 ay sonra sevgilimin doğum günü var ancak farklı şehirlerdeyiz ve yakın zamanda ayağı kırıldı ameliyat oldu evinde yatıyor bu yüzden hem moralini biraz olsun düzeltmek hemde ne kadar çok sevdiğimi hissetmesi için bir sürpriz yapmak istiyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum :) Yanına gitmek dışında tabiki öyle bir ihtimalim malesef yok..
Cevabın nedir?
Kesinlikle uygulayacağını inandığım görüşümü yazıyorum. Birlikte çekindiğiniz veya onun tek oldugu fotoğraflardan 40 tanesini seç onları fotoğrafçıda bastır sonra onlara uygun güzel kapaklı bir albüm al. İçerisine tüm fotoğraflarınızı koy ve o an ki anılarıda hatırlıyarak okuyup yüzünde tebessüm yaratıcak güzel notlar yaz. Ve kargoyla yolla. Bence ömrünün sonuna kadar saklıyacaktır.
50 Yorumla
Çorap ve terlik al. Ben kız arkadaşımın doğum gününde çorap almıştım 3 tane çok sevinmişti
10 Yorumla
+1 yılbir pasta al kameranin karsisina gec guzel bir konusma yap ve ufle etrafina arkadalarinida toplaya bilirsin onlarda alkis falan yapar onu ne kadar sevdigini anlatirlar guzel bir video olabilir
80 Yorumla
Hani su herkese seni seviyor busra falan dedirtmek video yani
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Kucuk ve cok olsun😊el yapimi hediyeler yap internette cok var cok sevinir anlamli olsun
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle yanına giderek
12 Yorumla
Soran+1 yılGidemeyeceğimi özellikle belirttim
- +1 yıl
bu saate onlinesın iyi skypeden bağlan görüntülü konuş hediyeler hazırla göster kalpler şiirler ya da mektup ona olan hislerini söyle anılarınızı konuşun yanındaymış gibi hissediceksiniz ikinizde
+1 yılYanına gidersen ona bundan başka hediye olamaz..
31 Yorumla- +1 yıl
Ya aile sıkıntısı çok zor gitmem
+1 yılÇikolata ve çiçek gönder
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu hastanedeyken yapmıştım daha yaratıcı bişeyler yapmak istiyorum ben
- +1 yıl
git yanına
Tripod ad
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Uzaktaki sevgiliye doğum günü sürprizi ne yapılabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat