Daha çok yeniyiz, restoran işletiyor, laf arasında bir gün gel misafirim ol demişti ama gün konuşmadık.
Bugün de ben yemek yaptım, fotoğrafını attım, gelip yemek istedi ama iş yerinde bir personelle ilgili sıkıntı çıkmış, gelemedi, geç gelebilirim dedi. Ben de sürpriz yapıp götürmek istiyorum hem belki beni görünce stresini de atar sizce hoşuna gider mi?
Bugün de ben yemek yaptım, fotoğrafını attım, gelip yemek istedi ama iş yerinde bir personelle ilgili sıkıntı çıkmış, gelemedi, geç gelebilirim dedi. Ben de sürpriz yapıp götürmek istiyorum hem belki beni görünce stresini de atar sizce hoşuna gider mi?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha flörtün başıysa ben böyle bir şey yapmazdım. Ama tamamen benimle alakalı bir durum.
İlişkinin adı konmadan böyle şeyler yapmayı sevmiyorum ben.
O da bana ilişkinin adı konmadan çok şey yaptı bugün de özledim seni dedi yanıma gelmek istedi ama gelemedi sıkıntı çıkınca. Bir şey kaybeder miyim peki? Bu arada ben de ilk defa birine böyle bir şey yapıcam
Ya özledim seni demek o kadar kolay ki. Kendin gibi sanma insanları. Biriyle özel bir şey yaşayacaksan bu senin gibi değerli biri olmalı. Şahsi düşüncem bu.
Gider
Bence hoş olur gibi