Kısacası sen akıllı uslu durursan, dertlerini dile getirip durmazsan sana çiçek vs. alırım, diğer türlü almayacağım, bak bir ara ne güzel iyiydik alıyordum arada vs. diyor, içime atmaktan sinir krizi geçirdim (gerçek anlamda) ve tansiyonum düştü, nabzım oturduğum yerde 120'lere çıktı, nefes alamadım, kendi başıma soğuk kompres yapmaya çalıştım, kendimi ifade etmeye çalışıyordum bana sen şükürsüzsün deyip o krizin hemen ardından telefon oynayıp uyudu, reels izledi zaten ya uyuyor ya bilgisayarda oyun oynuyor, bundan ve bir kaç şeyden yakınıyordum, ne doğum günümü ne de evlilik yıl dönümlerimizi kutlamıyor, daha 3 yıllık bile evli değiliz. Ne yapmalıyım artık, çiçek sevgi dileniyor gibi hissediyorum, boşan demeyin kimsem yok, nasıl bir tavır koymalıyım bu gün son damlaydı artık soğudum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O adam değişmeyecek, sen ne yaparsan yap aynı kalacak belki bir süre rol yapacak ama ayni devam edecek. Yanında biri zor durumdayken umursamazca uyuyan reels kaydiran insanda merhamet yoktur. Kimsem yok ne demek? Sen varsın iste, birine ihtiyacın mi var? Elin ayağın tutuyorsa her sey olur.
Brn varım ama türk vatandaşımdeğilim iş bulamıyorum
Hersey bir tarafa, eger karsinizdaki insan size guzellikler yapmayi kosullara bagliyorsa o konuda cok cirkin davraniyor demektir. Insanin ilgisi ve sevgisi kosullu olmamali.
Eger sizin dertlenmenizden yakiniyorsa bu ayri bir mesele olmali ve konusarak cozmeli. Sizi boyle domine ederek cozme girisimi onun cirkinligi.
Hic kimse kendi evinde diger insanlardan sevgi ve nezaket dilenmek zorunda kalmamali. Oyle olunca bu evlilik degil sahip - kole iliskisi oluyor.
Yapmaniz gereken sey ultimatom niteliginde davranmak.
Sizi can kulagi ile dinlemeye ve ozur dilemeye razi olana kadar Evi temizlemeyin. Yemek yapmayin. Sadece kendi camasirlarinizi yikayin ve ayri yatin.
Sen beni onemsemezsen ben de seni onemseyemem deyin ve erkek gibi davranip sorumluluk almasini isteyin.
Böyle birine ne dert anlatılır ne de kendini heba edersin saniyesinde uzak tutabilsek keşke şöyle insanları kendimizden
Üzgünüm yanlış bir evlilik yapmışsın çift terapistine gidin tek başına çözülecek gibi değil
Tam abimle yengem gibisiniz o adamı düzeltemezsin ömrün böyle geçecek
Çocuk var mı?
Yok
Bosandim
İşin çok zor be yaa