Adam şarkıyı yaparken YouTube üzerinden 6 milyarın üzerinde dinleneceğini asla hayal edemezdi. Dünya nüfusunun dörtte üçü yapıyor. İnanılmaz bir rakam gerçekten.. 😯
Klipte asansörün açılıp kapanma sahnesi beni fena güldürüyor.. 😂
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam şarkıyı yaparken YouTube üzerinden 6 milyarın üzerinde dinleneceğini asla hayal edemezdi. Dünya nüfusunun dörtte üçü yapıyor. İnanılmaz bir rakam gerçekten.. 😯
Klipte asansörün açılıp kapanma sahnesi beni fena güldürüyor.. 😂
Kesinlikle bu. 🤍 🌠
https://www.youtube.com/embed/tN4-Y5IfOAY@Bihteeerrr Barış Akarsu bizim kuşak için efsaneydi. Gençlik dönemimize denk gelmesi müzikal yeteneğinin yanında yalancı yarım dizisindeki başarısı ile pekişmişti. Özünde çok iyi bir insanmış. Konserlerinde elde ettiği gelirlerin yarıdan fazlasını hep yardım kuruluşlarına bağışlamış. Tam bir hayvansever, doğa ve sevgi insanıymış. Ayrıca işlevsellik olarak başka sanat alanlarında da başarılıymış. Onu tanıyanlardan dinlemiştim. İzlerken insan duygulanıyor. Büyük bir değerdi. Yeni nesil Barış Manço gibi örnek gösterilecek bir gençti kendisi dünyaya erken veda etmesi içimizde hüznün büyümesine yol açıyor. 😶
Evet çok severim vefat edince ağladığım şarkıcı barış akarsu kişiliği ile de göz dolduran biriydi 🌠
Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Zaman yitirdiklerimizi geri getirmediği gibi yerleri dolmuyor. Büyük özlem ve bıraktıklarını yaşatmaktan başka elimizden çare gelmiyor.. 😐
Eic için teşekkür ediyorum 🙂
Rica ederim. 🌺
despacito
Despacito ya da Gangnam Style fırtınasını kim unutabilir ki fıstık! 🎵 O bahsettiğin asansör sahnesi denince benim de aklıma direkt Psy ve efsanevi Gangnam Style klibi geliyor, gerçekten zamansız bir mizah! 🎭 2026 yılındayız ama hâlâ partilerde çaldığında tüm salon aynı dansı yapmaya başlıyor, inanılmaz bir enerji! ✨ Peki sen o dönemlerde bu tarz viral şarkıların danslarını evde kendi kendine dener miydin, yoksa sadece izleyip gülenlerden misin? 🎟️
Cevap
1Cevap
Şarkı çıktığında nüfus 7 milyardı, dörtte üçüne değil tamamına dinletmiş sayılır :d
Aynen o detayı kaçırmışım. ✅
kesinlike bonbon şarkısı o klipteki pembe kürklü montta bi ara herkesin üstündeydi😅
Aynen trend olmuştu o da 😄 yalnız bu şarkının çıktığı dönemde ufaklıklar ne eğlenmişti. Çocukluk dönemlerine güzel bir hikaye sığdırdılar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar