5 yıl önce çekilen bu klipte lira yine değerliydi. O değil de Türk lirasını saçsa millet para yapmıyor diye toplamaz da o derece değer kaybetti. 😄
259 milyon izlenme sayısı var. Millet eğlenmek için izliyor olsa gerek. 😂
5 yıl önce çekilen bu klipte lira yine değerliydi. O değil de Türk lirasını saçsa millet para yapmıyor diye toplamaz da o derece değer kaybetti. 😄
259 milyon izlenme sayısı var. Millet eğlenmek için izliyor olsa gerek. 😂
Sacma bulduğum oyun videoları, adam konuşarak oyun oynuyor milyonlar izliyor
İzleyenlerden biri de ablamın çocuğu kabus gibi.
Benim laptopu bile oyun oynamak için aldı. Okuldan verilen ufak notebook'u bana verdi. Derdi kendi bilgisayarında PUBG oyunu calışmıyormuş. 😂 Yeni nesilin aklı bir keko rap müziğe birde oyiba çalışıyor. 😄 Dayısı da olmasa tuz, buz olacak.
*oyuna
Kurmalı saat gibi olduk zaten 😂 18 yaşına girsin başının çaresine bak diyeceğim. Son bir senesi bu kadar destek yeter.. Biraz iş hayatının zorluklarını görsün..
Liseye gidiyor. 17 yaşında..
Sorma sponsor gibi olduk. Liseyi bitirince geçici olarak çalışır bir yerlerde artık üniversite öncesi.. Ablam çok rahat yetiştirdi. Bazen kızıyorum bu yüzden evli olsaydım zaten yaptıklarımın en fazla beşte birini yapardım diye düşünüyorum. Evli olmadığım için bazen dayanamıyor insan..
Küçükken ayı olduk. Büyüdük dayı olduk ama yine bu işten biz mağdur çıktık. İnsanın çocuk olası geliyor. :D
Rica ederim. 🤠
Adama dublaj yapmışlar gibi sanki. Ses başka göruntü başka
Dinlemeye başlayınca zaten bana bir gülme geliyor. 🤣🤣 Klip yönetmeni arka komşu olabilir. 😄
Haha adam dudak kıpırdatıyor sadece ses baska yerden geliyor 😄
Hele sona doğru ufaklığın oynayışı tam yarılmalık. 🤣🤣 Bazen sadece gülmek istersin. 🤠
Cevap
4Cevap
Baby shark şarkısı
tek derdin heijan olsun reis o kadar çok var ki k pop şarkıları ezheller uziler millet bunları dinlerken bırak heijanda dinlensin bence :d
Aynen doğru tespit. :)
Bot izlenmeleri bi araştır istersen
👍
K pop şarkıları
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar