İnternet & Teknoloji YouTube ana sayfanızda size en ilginç gelen video nedir? di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendi hesabınız açık olduğu durumdan bahsediyorum. Güncellemeler+1 yıl ilginç olanları soruyorum sürekli baktığın videolara benzerlerini önerebiliyor ama benim sorum ilginç olanlar YouTube ana sayfanızda size en ilginç gelen video nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Oyun videoları 0 1 Yorumla di00ib +1 yıl ilginç olanları soruyorum. Sürekli baktığın videolara benzerlerini önerebiliyor ama benim sorun değil
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Shorsta gezerken kayalıklarda yiyişen dayılara denk gelmiştim moralim acayip bozuldu 0 1 Yorumla di00ib +1 yıl tövbe tövbe kahkaha attım neredeyse :D Yorumla
Aydın_Genç Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Götü başı açık karılar :) 0 1 Yorumla di00ib +1 yıl ilginç olanları soruyorum. Sürekli baktığın videolara benzerlerini önerebiliyor ama benim sorun değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyun videoları
ilginç olanları soruyorum. Sürekli baktığın videolara benzerlerini önerebiliyor ama benim sorun değil
Shorsta gezerken kayalıklarda yiyişen dayılara denk gelmiştim moralim acayip bozuldu
tövbe tövbe kahkaha attım neredeyse :D
Götü başı açık karılar :)
ilginç olanları soruyorum. Sürekli baktığın videolara benzerlerini önerebiliyor ama benim sorun değil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!