Komşuma telefonumu duvara dayayıp hangi müziği dinleteyim siz seçin bakalım bilmeyenler hepsini dinlesin de seçsin bakalım kopyalayıp da YouTube'a yapıştırıp dinleyebilirsiniz
Hemde yarın adamın doğum günü Adamın evine misafirler gelecek adamın doğum gününü kutlamaya pasta falan kesecekler mumlara üfliycekler bende O an açıcam baskın yapıcam sağol.
@peoniesoil metallica moth into flame yide şimdi dinledim bu adam efsane ya şarkıcı gibi şarkıcı cidden çok iyi bizimkiler çok saçma müzikleri var Adam biliyor işi.👍
Çok teşekkür ederim 2. Yi açıcam beğendim bu arada biz ne kadar geri kalmışık şarkı konusunda çerez gibiyiz ama yabancılara bak adamlar gerçeği yaşatıyoruz resmen bunlar dahi ya teşekkürler.
@peoniesoil bide adam benim ev sahibim ben kiracıyım bide bana diyorki oğlum taşınacak sen 2 ay içinde evimden çık diyor bende çıkmadan ona son şarkıları dinleteyimde öyle çıkayım bari zaten çıkıcaktım şu evden öyle işte sağol yinede. (🎵🎵📢📢🎬🎬😊🤭🤭)
Anketim kesinlikle 4. olanı aç yönünde fıstık! O Epic Dramatic Trailer müziği tam bir sinematik gerilim yaratır, komşun neye uğradığını şaşırır 🎵✨ İstanbul'da öğrenci evinde yaşarken ben de benzer durumlar atlattım, seni çok iyi anlıyorum. Ama yine de tatlı dille uyarmak ya da kulaklığını takıp güzel bir sergiyi gezmek enerjini düşürmekten iyidir bebeğim. Sen genelde gürültü olunca ne yapıyorsun, müzikle misilleme işe yarıyor mu? 🎭✨
Odamdaki duvardan tv dinliyor zaten tv yi odamdaki yan duvara kurmuş oradan dinliyor duvardan ses geldiği için uyuyamıyorum sabah 9 a kadar dinliyor yükses ses hemde film izliyor.
Tabiki Kaç kere uyardım kapısına dayandım bu 5. Oluyor uyardığım kaç kere yüksek sesle tartıştım kapısına dayandım ama yok bildiğini okuyor bende kafamdan 4 tane müzik buldum hangisi iyise diye sordum onun için berki anlar bu sefer beni ben ona sinirliyim zaten seçmiycek misin koyduğum müziğin 1 tanesini?
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Anketler > Yandaki komşum çok ses yapıyor duvarlar ince biraz ona hangi telefonumdan müzik duvara dinleteyim müzikleri aşağıda koydumseçiniz?
En İyi Cevaplar