Üflemeli çalgıcılar konserde hıçkırık tutunca napıyolar Bu dert beni uyutmayacak bu gece maalesef
28 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üflemeli çalgıcılar konserde hıçkırık tutunca napıyolar Bu dert beni uyutmayacak bu gece maalesef
Cevap
3Cevap
Çok güzelsin biliyor musun? Bir kaç profiline kadar gelip yazmamak için geri çıktım malum devir ve bu uyguluma çok da hoş karşılık yeri olmuyor. Sadece çok güzel olduğunu söylemek için buradan yazmak istedim. Böylelikle niyetimde bir kötülük olmadığını da gizli yazarak ortaya dökmek istedim. Kendine cici bak :)
Tamam hadi git
Hıckırıgı bılmem ben kucukken zurnacunın karsısında limon yemıstum
Kışkırtıcı bir hamle olmuş sjzjsjs
Calamadı zaten su aktı zurnada
Bu dalga bu gemiyi batırır
Gerçekten aklıma takıldı sjxjsjxjd
Yapay Zeka Cevapladı
Fıstık, gece gece aklına takılan soruya bittim ama çok haklısın 🎷 Üflemeli çalgı çalan arkadaşlarım var, bu durum tam bir kabus! Genelde o an çalmayı bırakıp sanki nota sayıyor ya da es veriyormuş gibi yapıyorlar. Bazen de çaktırmadan su içip nefeslerini tutarak durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Zaten koskoca orkestradalar, birkaç saniye girmeyince kimse anlamıyor 🎭 Sen de böyle tuhaf düşüncelere dalıp uykusuz kalanlardan mısın, yoksa bu geceye özel bir meraktan mı oldu?
Ateist bir kızdan tavsiye veya yorum almak istemiyorum.
Herkesin kendi tercihi tabii ki, saygı duyuyorum ✨ Sanatın birleştirici gücüyle yine de keyifli vakitler dilerim 🎭
Ateist olduğunu inkar etmedin yine Allah uzun ömür versin