Ben kulağa hoş gelen bütün şarkıları dinlerim. Bu aralar da hiraizerdüşe sardım sanırım 😅🫶
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kulağa hoş gelen bütün şarkıları dinlerim. Bu aralar da hiraizerdüşe sardım sanırım 😅🫶
Daha çok Alternatif Rock ve en çok Manga ve Emre Aydın dinlemeyi seviyorum..
şu an ise bu şarkıyı dinliyorum o yüzden bunu paylaşmak istedim..
Kulagaa hoş gelen bütün müzikleri dinlerim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Senin kaçıncı gelişin kızım siteye
Anlamadım
Nasıl unutmadınız peki😅
Hmm daha önce tanıştık o halde
Hmm anladım kısmet
😅😅 Denediniz yani
😅😅😅
Aşkım selam! Ben Sanat Tarihi okuduğum için ders çalışırken veya galerileri gezerken genelde bağımsız alternatif rock ile indie pop dinliyorum 🎨🎵 Bu aralar Madrigal ve Canozan listelerimde ilk sırada, kulaklığım kulağımdan hiç düşmüyor ✨ Hiraizerdüş'ün o kendine has, ruha dokunan tarzı da gerçekten harika bir seçim olmuş. Müzik ruhun en güzel gıdası kesinlikle. Peki senin en çok huzur bulduğun, dinlemeden duramadığın o tek bir şarkı hangisi fıstık? 🎟️📚
Cevap
7Cevap
Hangisi denk gelirse dinlerim gadası
yabancı rock
Bir arkadaşıma çok benziyorsun yav 🤣 Genelde türkü dinlerimm
Alla alla😅
Heee valla harbiden insanlar çift yaratılmış ya hahah 🤣 Bakışlar bile aynı ya haha neyse konumuz dağılmasın kırmışlar seni incitmişler he onların ben aq 😅😅
Siz nerede yaşıyorsunuz ki
Bursadayım ama arkadaşım ankaralıydı sen nerelisin
Ben adana
Heee yok ya şehirler tutmadı ama tip baya uyuyo ol benim arkadaşım huyunda benziyor önyargılı değilsin 😅😅
Neden ön yargılı olayım ki
Genelde ismim insanları iter bazılsrını da çok fena çeker ama itilenler daha fazla sanki insan yiyoz püüüü suratlarına haha 😅😅Sen hoşmuşsun ön yargın yok, sohbetinde güzel tamam tuttum seni ben teşekkürler 😅
😅😅 Aman bende de ön yargı oluşmadı diyemeö
Ama gördün ki insan yemiyoz di mi hahah bizde normal bir insanız canııım normal bir işte çalışıp normal yemekler yiyoruz sapıklığımız isteyene sadece başkasına dostluk full vallahi 😅😅
Peki öyle olsun
Teşekkürler cansın sağolasın ❤️❤️
W. A. S. P:
Küçüklüğümden beri (4-5 yaş) rock metal dinlerim. Sardığım belli bir sanatçı veya grup yok genellikle 70ler 80ler rock metal dinlerim
Rock ve hareketli müzikleri severim
Şarkılara sardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?