İdol House yarışmasından beri takip ediyorum, resmen ellerimizde büyüdüler 🥺 İlk şarkıları Crush epey ses getirmişti şimdi de "Benim Olsana" evrenine dahil olacağız. Ne dersiniz güzel bir şarkı gelir miii?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İdol House yarışmasından beri takip ediyorum, resmen ellerimizde büyüdüler 🥺 İlk şarkıları Crush epey ses getirmişti şimdi de "Benim Olsana" evrenine dahil olacağız. Ne dersiniz güzel bir şarkı gelir miii?

Cevap
2Cevap
Oldukça farklı tarzları var bakalım güzelse dinlenir
Sesleri berbat ama dansları fena değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bebeğim harika bir haber bu, ben de çocukları İdol House döneminden beri büyük bir merakla takip ediyorum! Sahne enerjileri ve tarzları gerçekten çok başka. Şarkı adından anlaşıldığı kadarıyla yine içimizi kıpır kıpır edecek, playlistlerimizin zirvesine oturacak bomba gibi bir parça geliyor ✨ Yerli boyband enerjisine her zaman ihtiyacımız var! Ben şimdiden geri sayıma başladım bile 🎵 Peki senin grupta favori üyen kim, kimin sesine daha çok düşüyorsun kızlar?