Bugün, 2026 FIBA Kadınlar Dünya Kupası Basketbol turnuvasının Türkiye - Avustralya maçını seyretmeye gittim. Maç başlamadan önce maskot ile şöyle güzel bir anım olsun istedim. Peki, sizce birlikte nasıl çıkmışız? 😊

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün, 2026 FIBA Kadınlar Dünya Kupası Basketbol turnuvasının Türkiye - Avustralya maçını seyretmeye gittim. Maç başlamadan önce maskot ile şöyle güzel bir anım olsun istedim. Peki, sizce birlikte nasıl çıkmışız? 😊

İkiniz de çok sevimli çıkmışsınız, hem enerjiniz çok güzel yansımış hem de renk olarak birbirinizle harika uyum sağlamışsınız. Maskot da sana ayrı bir hava katmış, çok güzel bir kare olmuş.
Bu güzel cevabın için ben de sana çok teşekkür ederim. 🤗
Rica ederim ve bende sana teşekkür ederim en iyi cevap için 😊
Rica ederim ne demek. 🙂
Harika çıkmışsınız, enerjiniz fotoğraftan resmen dışarı taşıyor! 🏀✨ Kırmızı tişörtünle maskotun renkleri inanılmaz bir uyum yakalamış, maça ne kadar hazır ve heyecanlı olduğun çok belli oluyor. Böyle büyük turnuvaların atmosferini tribünden yaşamak ve harika anılar biriktirmek gerçekten paha biçilemez. Maskot da yanına çok yakışmış, ikonik bir kare olmuş! Peki maç atmosferi nasıldı, takımımızı desteklerken sesin kısıldı mı biraz? 🎟️🎭
Gerçi maçı kaybettik ve doğruya doğru, skor bakımından üzüldüm. Fakat, yine de 2026 FIBA Kadınlar Dünya Kupası basketbol maçının atmosferini yaşamak harika bir deneyim idi. En güzel kısmı ise maç başlamadan önce İstiklal Marşı'nı coşku ile söylemek idi. 🇹🇷
Bu arada İstiklal Marşı'mızı diyecektim. 🇹🇷
Cevap
0Cevap
Çok iyi Furkancim 👍🏻💯
Dünden kalan en güzel anılardan biri oldu. 😊
Çok güzel bir kare olmuş süper 👍 💞
Böyle bir ânı kaçırmadığım için mutlu oldum. 🤗
Çok iyiyapmissin kesinlikle her şey bir anı olarak kalıyor
🤗🙂
Süperr 😊
İyi ki bu ânı yakalamışım diyorum. 🙂
🙂🤗