Gündemde olan basket maçı dansı?

Yorumlara girdim Ne Güzel kültürümüzü yansıtıyor falan diyenler olmuş. Şimdi size soruyorum yabancı ülkeler nasıl kültürünü yansıtmayı başardı hatta gençlerini sevdirmeye çalıştı ve başardı? Sen ilk videodaki gibi %100 safkan bir şekilde kendi yöresel kıyafetlerine ve şarkılarını yansıtmaya çalışırsan gençler sevmez. Kusura bakmayın böyle %100 safkan kültürünü yansıyacaksan her zaman kaybedeceksin demektir. Çinlilerden tut Japonlar Yunan İtalyan neredeyse herkes eski yöresel kıyafetlerinin yeni çağa uyumlayarak gençlere yansıttılar. Yani şurada bindallı giymek yerine o bindallı'yı crop şort mini etekle tasarlayıp gençlerin önüne sunsalar gençler sevmeyecek mi zannediyorsunuz. Davul zurna çalınıyor ama kadınlar aşırı güzel kıyafet giyinmiş yani %100 geleneksel giymemişler. Şarkıları bile %100 geleneksel değil DJ 'le falan yapılmış. Sen böyle sunarsan gençler sevmeyecek miydi? Hiçbir ülke kültürünü %100 yansıtmaz bakın ciddi söylüyorum hiçbir ülke. Bir bizim ülke tamamını yansıtalım ve hepsini sevmek zorundasınız diye dayatıyor.