Saplantılı, hastalıklı erkeklerden kaçamayıp katledilen kadınları hatırlatıyor ve ürperiyorum. Bunun romantize edilmesi inanılmaz. Şarkı hileli.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saplantılı, hastalıklı erkeklerden kaçamayıp katledilen kadınları hatırlatıyor ve ürperiyorum. Bunun romantize edilmesi inanılmaz. Şarkı hileli.
yani haklısın eleştirinde, öyle yerlere de çekilebilir ama cümlede kastedilen şey şudur bence, ortada karşılıklı bir sevgi var ama bir taraf gurur veya korku gibi sebeplerle kaçıyor içsel olarak. sonrasında karşı tarafın çabası sayesinde kendi duygularına teslim oluyor :D
Öyle de yorumlanabilir
Sanatsal üretimlerin devamlı toplumsal olayları baz alarak yapılması kısıtlayıcı bir şey olmaz mı? Bunu yaratıcı bir ifade olarak görebilirsin. Sonuçta tutku, saplantı, acı çekmek vs. insan olmanın bir parçası.
Bu kadar kadın cinayeti ve düşmanlığı olan bir ülkede bu kadar açık şekilde söylenmesi bana göre doğru değil. Saplantıda hastalıktır bu kadar
Bu kadar kolay bir şekilde bir şarkıdan tetiklenebiliyorsan belki de şarkı dinlememelisin. Belli ki senin ruhsal sağlığına iyi gelmiyor.
Zaten sürekli erkeklerle ilgili şarkı yazıyorlar aşırı sıkıcı ve bayat. Her yerde pr yaptıkları için duymamak imkansız.
Sonra zaten erkek bırakmayınxa da saplantılı oluyor.
Toplumdaki bazı suçlarda bu tarz ifadelerin payı çok.
Kaçan kovalanır, deniyor. Ama kovalarsan sapık olursun.
(Zengin kovalarsa sempatiktir)
Cevap
3Cevap
Bu kadar derin düşünürseniz işin içinden çıkamazsınız hayat zehir olur ya şarkı işte o kadar detaylı anlamlandırmaya gerek yok.
Şarkıda aşırı açık şekilde söylenmiş ve 100 milyon kere izlenmiş klibi. Bu "küçük" detaylar kafamıza yerleşebilir ve normalleştire biliriz
Evet öyle katılıyorum
Paranoyak evet
Manifest vasat
Kardeşim gece gece derdini silkeleyeyim ya
Dınlemem manıfest
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?