Güncellemeler
4 sa
Süper soru 🥳 Teşekkürler 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Genelde aynıdır ama hoşuma giden şarkıları dinlerim.
Yabancı dinlerim genelde.
Benim müzik zevkim moduma göre değişiyor ama değişmeyen bir ortak noktası var: Sözleri anlamlı olacak. Bir şarkı sadece kulağıma değil, gönlüme de dokunmalı. İçinde bir hikâye, bir duygu, biraz da hayat olmalı. Sırf ritmi güzel diye bir şarkıyı uzun süre dinleyemem.
Bazen uzun bir yolculukta sakin ezgiler açarım, bazen eski şarkılarla yıllar öncesine giderim. Yazı yazarken ise genellikle sözleri insanı yormayan, düşünmeye eşlik eden melodileri tercih ederim. Çünkü müzik, ruhun arka planıdır; o an ne hissediyorsam çoğu zaman dinlediğim şarkıya da yansır.
Ama ne dinlersem dinleyeyim, bana bir şey hissettirmeyen hiçbir müzik bende iz bırakmaz. Çünkü bana göre güzel müzik sadece kulağa değil, insanın hayatına da dokunabilen müziktir.
@MuzipFilozof der ki: İnsan aslında müzik dinlemez; o an ruhunun konuştuğu dili dinler.
Müzik zevkimin çerçevesi sabittir ancak geniş ve esnektir.
Yani belirli türlerdeki eserleri daha çok dinlerim. Tür dışına da çıkabilirim ama günün sonunda dönüp dolaşıp geri döndüğüm, o belirli türler olur.
Klasik müzik, neoklasik müzik, senfonik süitler, gregoryen (sacred/choral) ilahi müzikleri, indie müzikler başlıca tercih ettiğim türler arasında yer alır. Daha liste uzun ama önemli olanlar bunlardır.
Ruh halime göre değişiyor 😌 yerine göre Four Seasons dinlerken yerine göre Neşet Ertaş dinleyebiliyorum 😂
Harika ya 😅
Tamamen sabit değil, moduma göre değişiyor. Bazı dönemler daha hareketli şeyler dinlerken bazen daha sakin ve duygulu şarkılara kayıyorum. Yine de sevdiğim bazı tarzlar hep kalıyor, sadece o gün hangisine daha çok ihtiyaç duyduğum değişiyor.
Genelde sabit /
Araba kullanırken neşet ertaş
Evde / Ahmet Şafak / Nazan öncel tercih ediyorum
Sabit ama bazen karışık olabiliyor tarzım belli bazen araya karışık muzik çeşidi dinleyebiliyorum
Yani müzik tarz aslında sabit.. lakin çok çeşitli arkadaş grupları ortamlar yüzünden dinlediğim anlarda değişkenlik gösteriyor :))
Moduma göre ama çoğunlukla yabancı araya Türkçede kaynıyor eierk
Genel bi tarzim var ama moduma gore degisebiliyor da 😀
Moduma göre değişir her tarzdan dinliyorum hemen hemen.
Moduma göre değişiyor. Bazen karadeniz horon dinlerken, bazende rap veya arabesk dinliyorum...
tabiki
sende nuzik arsuzu nasıl
Moduma göre değişir 😌
cikgin we kulak agritan olmamali
yotummu kuvvetlidir satkilar
Anlık moduma göre değişiyor
Hareketli şarkıları severim daha çok
Moduma göre değişiyor ya
Her telden dinlerim tabi saçma müzikler hariç.
Ruh Halime Göre Değişir
Ruh halime göre değişiklik gösteriyor..
Moduma göre değişebilir.
Müzik zevkim sabit
moduma gore degisiyo
Moduma göre degisiyor
Ruh halime bağlı
Moduma göre değişebiliyor.
Moduma göre değisir