Burçlara göre beğenilen müzik türleri de farklılık gösterebiliyormuş. Örneğin hava grupları daha enerjik, daha güncel şarkılardan hoşlanırken, toprak grupları ağır ve klasik müziğe yatkınmış. Sizin beğendiğiniz müzik türü ve burcunuz nedir? Bir bilgi de biz toplayalım :)
Burçlara göre müzik zevki değişiyor, sana en uygun tarz hangisi?
Boğa burcuyum. Daha çok hareketli müzikleri severim ama benim müzik anlayışım biraz değişiktir. Sevdiğim dizilerin ya da filmlerin jenerik müziklerini bile dinlerim. kulağıma yeter ki hoş gelsin. şarkı da dinlerim türkü de. benim için hiç farketmez. isimlerini yazmıyım ama sevmediğim müzik türleri de mevcuttur.
Burcum:Terazi (Hava Grubu) Beğendiğim müzik türü:Her tür müziği severim, bana bir şekilde iyi gelmesi yeterli ama en sevdiğim rap ve alternatif rock. *Gecen bol olsun.*
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Su grubundan akrep burcu olarak metalden tut türküye kadar her tür dinliyorum. Dönem dönem çekici geliyorlar hepsi sırayla. Öyle takıntılı olduğum tür yok.
alakasız burçlarla sadece burçlar ruh halimizi etkiliyor ruh halimizde müzik zevkimizi sevgiliden ayrılınca ikizler burcu yani ben sabah clup dance tadın da akşam ferdi baba müslüm baba sezen yıldız dinliyorum mutluysam alkollüysem sürekli değişir yani :)
beyin error verdi heralde. burçlara göre müzik zevki burca göre aşk burca göre seks burca göre diyet yok kan gurubuna göre şu bu günümüzde 12 çeşit insan yok. her insanın karakteri zevki hayatı yaşama şekli farklıdır ama bunu anlaman çok güç dimi
En İyi Cevaplar