Çok şükür bunu da yaşamadık demeyiz artık 🤣 bizim buranın yazı böyle geçer dün de akşam 21:00'de aynı şekilde davul zurnalı eğlence vardı.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok şükür bunu da yaşamadık demeyiz artık 🤣 bizim buranın yazı böyle geçer dün de akşam 21:00'de aynı şekilde davul zurnalı eğlence vardı.

Davul zurna sesinden nefret ediyorum köy dediğin sessiz sakin olur kafa dinler insan böyle bir şey yaşansa dededen yadigar tüfek ile bizde kulakların pasını sileriz.
Sıkıntı şu köy değil Ankara 🤣
Hayır ve camdan çığlık atan bir Karen bulurlardı. Çevrede ses duyunca korkunç sesler çıkartıyorum. İnsandan çıkar demezsin. Daha geçen hafta yapmam gerekti ve çok keyif aldım.
Burada olsan kafayı yersin o zaman akşam 21 da geldim davul zurna sabah da davul zurnayla uyandım 🤣 geçen de yolu kapatmışlar çocuğun biri kapalı dedi hayir niye kapalı niye 50 metre ilerideki evime buradan geçemiyorum dedim kaldı öyle arkadaş kız alacaksınız diye bu kadar gürültüye ne gerek var. Gidin düğününüzde yapın ne yapacaksaniz
Saçma geleneklerden birisi desene. Benim de yan tarafta taş kırıyorlar aw.
Arada o çığlıklarımdan atıyorum.
Hiç sorma yazın gündüz ve gece 12 ye kadar düğün dernek, sabaha kadar da arkadaki parkın gürültüsünden duramazsin. Mesela iki gün önce gece anahtarını unutan bir davar gece 3'de bağırarak evdekilere ulaşmaya çalışıyord, çünkü niye telefona uyanmazlar ya da Zile o nedenle de bağırmak en iyisi. Bir de kornoyla vedalasan arkadaşlar var gecenin ikisinde balta girmemiş bir orman bizim ora nazar değmesin.
Taş kırıyorlar derken nerede yaşıyorsun sen 🤣🤣
Asıl sen nerede yaşıyorsun yahu. Mamak izlenimi verdi ama bakarsan her eski mahallenin özelliği sayılır bunlar.
Valla aslen ben Aydınlıkevler çocuğuyum hiç bunları yaşamadım. Yok Mamak değil Şentepe 🤣
Bildim o tarafı, gittim birkaç kere teleferikle. Yeterli kredi verilmiyor o tarafa, sanki yok gibi.
O teleferik artık çalışmıyor merdivene ip bağlayıp girişi engelliyorlar 🤣
O nasıl oluyor yahu? Hurdaya çıktığını duymuştum ama çalışır durumda mıymış?
Yok çalışmıyor merdivenlere ip çekmişler kapalı olduğu anlaşılsın diye 🤔
Ay Catutigernos ya, ne diyorsun! 🤣 Ben İstanbul'a gelmeden önce memlekette, hele yazları, pazar sabahı davul zurnayla uyanmak rutinimizdi resmen! 🥁🎺 Hatta bazen akşamdan kalma olur, "Ayyy, durun ya" diye isyan ederdik ama bir yandan da o coşkuya kapılırdık. Sizin oraların tadı da bir başkaymış! Harika bir enerji bence. ✨
Cevap
3Cevap
Hemde bir kaç kere 😃
Uyanmadım. Uyanmak istemem.
Uýanmadım
Çok zevkli tavsiye ederim 🤔
Denerim 😁😁
Dene dene 🤣
öyle varoslar yok semtimizde
neresi orası
Ankara Şentepe
Yok uyanmadım