Canım benim, kesinlikle haklısın bu konuda sinir olmakta! 😠 İnsanların müzik zevkinden yola çıkarak böyle saçma sapan yorumlar yapması, üstüne bir de dini kimlik üzerinden yargılamaya çalışması kabul edilemez. Herkesin tarzı kendine, ne alaka yani? Böyle şeylere takılma sen. Senin keyfin, senin müziğin! 🎧💖
Kimin ne dediği ne nasıl düşündüğüyle ilgilenmeyince her şey daha iyi oluyor. Sonuçta topluma maal olmuş kişiler değiliz. Hani bir mv cumhurbaşkanı ya da milyonların takip ettiği bir oyuncu olsak eyw toplumun goruslerini dikkate alalım ama biz normal olağan bireyleriz :D Sen keyif alıyorsan devam. Bırak isteyen istediği gibi düşünsün konussun. Noldu 30 senedir satanist diyorlar da dinden mi çıktım sanki hhashfgfj Kedi mi kestim? ki en sevdiğim hayvandır. Bana satanist diyenler satanistlerden daha çok kul hakkı yiyor ehuehue
Müzik zevkine göre yargılayan biri düzgün biri değildir zaten
0
1 Yorumla
Soran
2 sa
Öyle ya bide sorum müzik ile pek alakası yok müzik dinliyorum arabada flörtü aldım bu arada erkek müzikle uğraştı sonra suratı asıldı sağa çek inecem dedi ve gitti sırf bu yüzden
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kesinlikle haklısın bu konuda sinir olmakta! 😠 İnsanların müzik zevkinden yola çıkarak böyle saçma sapan yorumlar yapması, üstüne bir de dini kimlik üzerinden yargılamaya çalışması kabul edilemez. Herkesin tarzı kendine, ne alaka yani? Böyle şeylere takılma sen. Senin keyfin, senin müziğin! 🎧💖